kospap
Supreme Member
- 31 July 2009
- 8,621
Γειά σας παιδιά. Έχω μια αρμαθιά απο Surefire G2 και θέλω μερικούς απο αυτούς να τους κάνω μετατροπή σε LED. Απο ότι έχω δεί, υπάρχουν εναλακτικές dropin που πουσάρουν στα 180+lumens κάτι που δεν με βολεύει. Αυτό που θέλω να πετύχω είναι ενα ποσοστό 50-60lumens (στα ίδια με των απλών P60 δηλαδή) αλλά με ότι θετικό συνεπάγεται για την αυτονομία. Οι φακοί αυτοί είναι αποδεδειγμένα άθραυστοι και άφθαρτοι, αλλά η μια ώρα που δίνουν οι απλές λάμπες είναι απελπιστικά λίγη.
Μιας και δεν το έχω το ηλεκτρονικό το χέρι, ασχολειται/μπορεί κανένας να μετατρέψει 2 P60 που έχω σε κάποια συνταγή με LED και κυκλωματάκι ώστε να πετύχει κάτι τέτοιο? Η μόνη έγνοια μου είναι να γίνει όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη κατασκευή μιας και προορίζονται να περάσουν την ζωή τους σε μηχανοστάσια. Ευχαριστώ για κάθε απάντηση παιδιά.
χθες ολοκληρωσα ενα δοκιμαστικο Ρ60, με οτι υλιακ μπορεσε να μου φερεις ο γαμπρος μου απο σαλονικα μεσω τηλεφωνου παρακαλω...
οποτε....
XPE R2
Πλακετα τροποποιημενη να δινει 0,36Α
Καταναλωση 0,20Α
90 λουμενς
την κρατησα αναμενη μεσα σε εναν δανεικο G2 για 2.5 ωρες και ολα πηγαν καλα.
μολις βρω διαφορετικες αντιστασεις για να ανεβασω το ρευμa στα 0,42Α-130 Λουμενς με XPG θα σας πω