Φόρουμ για φακούς!!

Παιδια εχω ενα φακο 4sevens 123 minix 210lm για πουλημα αλα εκει που εχει αγγελιες δεν μπορω να ανοιξω νεο θεμα... κατι με μπερδευει...

ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ...

- Ποιοί έχουν το δικαίωμα να βάλουν αγγελίες?
Κάθε μέλος που έχει συμπληρώσει 90 ημέρες από την εγγραφή του στο AVCLUB και έχει αναρτήσει τουλάχιστον 150 μηνύματα στις θεματικές μας ενότητες (κατηγορίες) μπορεί να δημοσιεύσει έως 16 αγγελίες τον χρόνο, αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό του και σε καμία περίπτωση για λογαριασμό τρίτων (φίλων κλπ). Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και πάντοτε υπό την προϋπόθεση ότι αποδεδειγμένα δεν υποκρύπτεται κάποιους είδους παρεμπόριο , ο διαχειριστής της κατηγορίας μπορεί , κατά την κρίση του , να επιτρέπει την υπέρβαση αυτού του ορίου.

Καλημέρα καλα τους έκανες λίγο χιουμορ χρειάζεται ειδικά τις μέρες που διανύουμε.
Οχι και 28 $ για ενα πασο ένα φαλτσο και 3 γριλιες α ναι το έχει γιαλυσει και με brasso :smile::smile::smile:

Καλησπέρα , έχω αγοράσει τον ea2 της nitecore και το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει όταν είναι κλείστος . Σβήνει καθόλου η όχι ? Επίσης άμα λειτουργεί συνεχώς στη μεγάλη σκάλα θα έχει πρόβλημα ?

Καλησπέρα , έχω αγοράσει τον ea2 της nitecore και το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει όταν είναι κλείστος . Σβήνει καθόλου η όχι ? Επίσης άμα λειτουργεί συνεχώς στη μεγάλη σκάλα θα έχει πρόβλημα ?

Το κοκκινο λαμπακι αναβοσβηνει επιτηδες για να τον εντοπιζεις ευκολα, οταν ειναι κλειστος. Δεν ειναι ελλατωμα, καθε αλλο.

Αν δεν το θελεις να αναβοσβηνει τοτε ειτε ξεβιδωνεις ελαχιστα το καπακι στο πισω μερος ειτε οταν ειναι αναμμενος ο φακος τον σβηνεις κρατωντας το κουμπι πατημενο συνεχως μεχρι να αναβοσβησει ο φακος και το κοκκινο λεντακι.
Οταν θελεις να τον ξανα-αναψεις, κρατας πατημενο το κουμπι συνεχως μεχρι να αναψει. Μου φαινεται οτι δεν διαβασες το instruction manual του φακου :))

Ριξε μια ματια στο manual του φακου να δεις και πως σου δειχνει ποσα βολτ απομενουν στην μπαταρια με την βοηθεια του κοκκινου λεντ.

Τελος, δεν εχει κανενα προβλημα να λειτουργει συνεχως στην μεγαλη σκαλα.

Παρεμπιπτοντως, ο EA1 ειναι ο αγαπημενος μου 1χΑΑ φακος και ο ΕΑ2 στους top 3 με 2xAA. Πολυ χρησιμη σειρα αυτη της ΕΑ. Δες και τον νεο ΕΑ4 4χΑΑ.

Παιδες, ψαχνω να βρω τον φωτεινοτερο (επωνυμο) φακο 1χ18650-εως σημερα. Μου φαινεται οτι ειναι ο Zebralight sc600 MkII, με 900+ λουμενς που αναμενεται απο Γεναρη. Ετσι ειναι?

Οι ταπεινοι λατρεις των συμβατικων μπαταριων τωρα δικαιωνονται!! :guitarist:

Αρχιζει και γεμιζει η αγορα με 3-4-6 χ ΑΑ φακουδακια. Αντε να δουμε συντομα και κανα 1-2 χ D :grinning-smiley-043

Και δεν ειναι μονο ο EagleTac SX25a6 των 6χΑΑ, αλλα και ο GX25A3 των 3χΑΑ που δεν ομως δεν υπαρχει πουθενα, ουτε καν στο site της EagleTac, παρα μονο στο PDF manual του SX25A6!!!
http://www.eagletac.com/download/readme/sx25a6.pdf

Thanks George for the good news ανημερα του τελους του ημερολογιου των Αζτεκων :ernaehrung004:

Παιδες, ψαχνω για φακο με τα εξης χαρακτηριστικα:
Να παιρνει ΑΑ η ΑΑΑ.. Να εχει περισσοτερο φως απο τον Solarforce l2r μου (2xAA 300 lumens, νομιζω Q5 led), να χει καλο low mode για μεγαλη αυτονομια, και να παιρνει διαχυτη μπροστα οποσδηποτε! Τελος να ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ!!
Με λιγα λογια, φτιαχνω ενα σακηδιο εκτακτης αναγκης. Θελω κατι που οταν το χρειαστω να δουλεψει παση θυσια και να παιρνει ευκολο-ευρετες μπαταριες!!
Any ideas??

Κατευθειαν μου ηρθε στο μυαλο ο μαγευτικος 3χΑΑ olight S35 baton των 380 λουμενς (low 20l-->80hrs), που ερχεται μαζι με diffuser στη συσκευασια.
Aπο κει και περα, και ψαχνοντας στη βαση δεδομενων των ΑΑ/ΑΑΑ φακων μου (:bobby:), τα κριτηρια σου τα πληροι ο αγαπημενος 2xAA Nitecore EA2 των 320/280 λουμενς (low 2l --> 220hrs). Πολυ καλος thrower επισης.
Diffuser γιαυτον θα βρεις στον manafont/DX. To μεγεθος που πρεπει να βρεις ειναι >26μμ (η κεφαλη του φακου ειναι 25.5μμ). Ακομα και αρκετα μεγαλυτερο diffuser να βρεις (30-35μμ) θα κανει, απλα θα του το φορεσεις μεχρι εκει που παει.
http://dx.com/p/portable-beam-soft-diffuser-for-flashlights-100mm-27mm-24124

Olight S35 http://olightusa.com/product_info.php?cPath=20_2&products_id=147&osCsid=sghn1oreja8qfmnhitbdlonpn6
Nitecore EA2 http://www.nitecore.com/productDetail.aspx?id=23

fenix e25

τον πηρα για τον ιδιο λογο με εσενα!

αψογος ειναι!! 300 λουμενς ομως δεν βγαζει.
εχει ωραια modes ομως

Εχμ πρεπει να παμε πανω απο 50 ε για κατι αξιολογο εδω ε;.. Ο nitecore μ αρεσει.. Θα τον ψαξω λιγακι..

γιατι οπου κοιταω σχεδον ολα τα καταστηματα στο ιντερνετ δεν εχουν stock.

μονο σε λιγα πραγματα και αυτα πολυ αραια.

Τι γινεται ρε παιδια;