Φόρουμ για φακούς!!

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

με 18650 τρεχει σε 1,05Α στο φουλ αλλα με δυο cr123 σε 1.7Α και ρωτω γιατι γινεται αυτο

Re: Φορουμ για φακους!!

ρε παιδια επειδη εγω κανω ψαροντουφεκο,γνωριζετε αν υπαρχουν φακοι καταδυτικοι με τα cree led και καλο φωτισμο γιατι τα μαγαζια αλιειας πουλανε φακους γιγαντες με 30-50 λουμενς στα 100+ ευρω και λιγα λεω και το γελιο ειναι οτι παινευονται για το τρομερο φως.αυτοι που ειναι Waterproof to IPX-8 Standard κανουν για καταδυση?

Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα παρακαλώ να με διορθώσει, αλλά νομίζω ότι:

Το IPX-8 standard ορίζεται από τον εκάστοτε κατασκευαστή, όμως τείνει να επικρατήσει σαν το τέστ που επιβεβαιώνει τη στεγανότητα αντικειμένου που βρίσκεται βυθισμένο για μία ώρα σε βάθος ενός μέτρου και το όλο τεστ πραγματοποιείται σε συνθήκες εργαστηρίου (χωρίς εξωτερική πίεση, κυματισμό, ακινησία του αντικειμένου, κλπ).

teomav: καλή δουλειά! :)

IPX-8 - Ο εξοπλισμός είναι κατάλληλος για συνεχή εμβάπτιση σε νερό υπό τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από τον κατασκευαστή.
NOTE: Normally, this will mean that the equipment is hermetically sealed. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνήθως, αυτό θα σημαίνει ότι ο εξοπλισμός είναι ερμητικά κλεισμένα. However, with certain types of equipment, it can mean that water can enter but only in such a manner that produces no harmful effects. Ωστόσο, με ορισμένους τύπους εξοπλισμού, μπορεί να σημαίνει ότι το νερό μπορούν να εισέλθουν, αλλά μόνο με τέτοιο τρόπο που δεν παράγει επιβλαβείς επιπτώσεις

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

παιδια, λετε να δουλευει αυτο η λεφτα για πεταμα? http://www.energyeconomy.gr/

μου θυμιζει εκεινα τα μαγνητικα τα κιτρινα που <<εξοικονομουσαν>> καυσιμο και καλα.
επειδη ομως δεν το γνωριζω ας το αναλυσει αλλος. :HTEHETH63:

μου θυμιζει εκεινα τα μαγνητικα τα κιτρινα που <<εξοικονομουσαν>> καυσιμο και καλα.
επειδη ομως δεν το γνωριζω ας το αναλυσει αλλος. :HTEHETH63:

Τα μαγνητικα τα κιτρινα που <<εξοικονομουσαν>> καυσιμο δεν κάνουν τίποτα δηλαδή;

Απο κουβεντα με φιλο αυτο εκανε καπως δουλεια παλαιοτερα. Τωρα αλλαξε κατι στο δικτυο της ΔΕΗ και πλεον δεν κανει τιποτα.

padeli, αν και ξέρω πολλά επί του θέματος δε θα σου απαντούσα γιατί ψαροντούφεκο το βράδυ είναι πολύ άτιμο ψάρεμα. Να σου πω να μη το κάνεις μπορεί να μην έχει αποτέλεσμα, θα σε παρακαλούσα όμως να σκεφτείς τις επιπτώσεις μιας τέτοιας κίνησης.

padeli, αν και ξέρω πολλά επί του θέματος δε θα σου απαντούσα γιατί ψαροντούφεκο το βράδυ είναι πολύ άτιμο ψάρεμα. Να σου πω να μη το κάνεις μπορεί να μην έχει αποτέλεσμα, θα σε παρακαλούσα όμως να σκεφτείς τις επιπτώσεις μιας τέτοιας κίνησης.

φιλε ergotelis με παρεξηγησες.δεν μιλησα για βραδυνο δεν το κανω ποτε και δεν το εχω αναγκη ψαρακια βγαζω με καθε νομιμο και αθλητικο τροπο αλλα ο καλος φακος χρειαζεται για τις θολες τρυπες και για σκαλωματα βεργας η ακομα και θηραματος το οποιο δεν αξιζει να μενει μεσα χτυπημενο και αλλων θαλασσινων .οι φακοι που παιζουν ειναι μουφα και ακαταλαβιστικα πανακριβοι εκτος αν ενα λαστιχακι αδιαβροχοποιησης κοστιζει τοσο.αν μπορεις βοηθησε με..

φιλε ergotelis με παρεξηγησες.δεν μιλησα για βραδυνο δεν το κανω ποτε και δεν το εχω αναγκη ψαρακια βγαζω με καθε νομιμο και αθλητικο τροπο αλλα ο καλος φακος χρειαζεται για τις θολες τρυπες και για σκαλωματα βεργας η ακομα και θηραματος το οποιο δεν αξιζει να μενει μεσα χτυπημενο και αλλων θαλασσινων .οι φακοι που παιζουν ειναι μουφα και ακαταλαβιστικα πανακριβοι εκτος αν ενα λαστιχακι αδιαβροχοποιησης κοστιζει τοσο.αν μπορεις βοηθησε με..
γιαυτο θελω δυνατο φακο γιατι την μερα χανεται στις τρυπες το φως

POWER TO THE PEOPLE

SR90-5.jpg

http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=272521

κοιτα γινεται....Directr drive με IMR 17670/18650....αλλα δεν θα μεινει ουτε πολυ κατοπτρο ουτε κια θα εχει μεγαλη διαρκεια ζωης....

εχω ενα θολο ( δεν εχει γκρατσουνιες) εφεδρικο κατοπτρο απο φακο LumaPower υπαρχει τροπος να το καθαρισω?

στο candlepowerforums το ρωτανε συχνα.....

αυτυο που ΕΓΩ κανω ειναι ασετον σε βαμβακι και απαλα απο μεσα προς τα εξω..οτι αλλο κια να βαλεις εχει νερο και αφηνει πισω παντοτε κατι