Φόρουμ για φακούς!!

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Στην αποδειξη εχουν ενα ονομα Zuo Xiulong kαι οχι την εταιρεια Dereelight.

αυτο ειναι το ονομα του πωλητη που μιλαω. Οτι χρειαστεις στειλτου ενα email ειναι πολυ ενταξει. Θα σου στειλουν συντομα email με το tracking number. Εμενα μου εστειλαν ενα tracking number και ηρθε απο Κινα το πακετακι. Μπορεις να δεις καθε μερα που ειναι.Και οταν φτασει Ελλαδα επισης μπορεις να δεις που ειναι.

Re: Φορουμ για φακους!!

Εβγαλαν τον καινουργιο Thrunite Catapult V2. Δεν μου πολυ αρεσει σαν χαρακτηριστικα. Απο εμφανιση δεν τον εχουμε δει ακομα. Δεν ξερω και ποσο θα κανει. Κατι δεν μου παει καλα με τον νεο Thrunite Catapult. Και ο προηγουμενος δεν θα ξαναβγει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

αυτο ειναι το ονομα του πωλητη που μιλαω. Οτι χρειαστεις στειλτου ενα email ειναι πολυ ενταξει. Θα σου στειλουν συντομα email με το tracking number. Εμενα μου εστειλαν ενα tracking number και ηρθε απο Κινα το πακετακι. Μπορεις να δεις καθε μερα που ειναι.Και οταν φτασει Ελλαδα επισης μπορεις να δεις που ειναι.
Ολα οκ το πρωι μου ηρθε μειλ με το τρακιγκ ναμπερ,οταν παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις.

Το καλο ειναι οτι θα παιρνει cr123, συν εξτρα φωτεινοτητα.
Version 2 of the Catapult improves on the original by adding brightness, simplifying the interface, adding a stainless steel bezel, and allowing for the use of CR123 and 16340 batteries. This version uses an orange peel reflector for a great looking beam.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Ολα οκ το πρωι μου ηρθε μειλ με το τρακιγκ ναμπερ,οταν παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις.

παντα κατα την ταπεινη μου αποψη, θα μεινεις ευχαριστημενος. Μην τον αναψεις μερα και περιμενεις πολλα. οι φακοι δεν γεννηθηκαν για την μερα.Οποιον φακο και να αναψεις μερα δεν φωτιζει.

Νυχτα βραδυ κατραμι, γιαυτο ειναι οι φακοι. Και ξερεις πως θα τον τεσταρεις? αν ειχες στο σπιτι κανενα παλιο φακο αυτους που χρησημοποιουσαμε παλια, ναι μπραβο καταλαβες...βαλε τον παλιο και αυτον να δεις το φψς σου.

τουλαχιστον εγω εχω εδω δαυτου ενα φακο του πατερα μου που ειναι παμπαλαιος. Αλλα ειναι δυνατος πολυ. Ε εβαλα τον μικρο και γλυκουλη φακουδακο C2H και τρελαθηκε ο πατερας μου. Τοσο για το μεγεθος οσο για την λειτουργηκοτητα την φορητοτητα και την αποδοση.:SFGSFGSF:

Το καλο ειναι οτι θα παιρνει cr123, συν εξτρα φωτεινοτητα.
Version 2 of the Catapult improves on the original by adding brightness, simplifying the interface, adding a stainless steel bezel, and allowing for the use of CR123 and 16340 batteries. This version uses an orange peel reflector for a great looking beam.

ναι τα διαβασα, αλλα λεει οτι αν ζεστενεται πανω απο τους 120 βαθμους θα κλεινει ο φακος για να προστατεψει το LED και τα ηλεκτρονικα. Αυτο συμβαινει σε πολλους φακους που χρησημοποιουν SST LEDs.

Το θεμα ειναι οτι αν δεν βρουν ενα τροπο να κρατανε την θερμοκρασια κατω απο τους 70 με 80 βαθμους δεν κανουμε τιποτα.

Θα πρεπει να εχεις παντα εναν backup φακο μαζι σου.

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

astanapane_10 να σε ρωτησω δουλεψες καθολου τον lumapower vx με 2 rcr123 ( δεν συνιστουν)? αν ναι τοτε ποιες ειναι εντυπωσεις? εγω δεν εχω rcr (παρηγγειλα) και δεν μπορω να δοκιμασω

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

παντα κατα την ταπεινη μου αποψη, θα μεινεις ευχαριστημενος. Μην τον αναψεις μερα και περιμενεις πολλα. οι φακοι δεν γεννηθηκαν για την μερα.Οποιον φακο και να αναψεις μερα δεν φωτιζει.

Νυχτα βραδυ κατραμι, γιαυτο ειναι οι φακοι. Και ξερεις πως θα τον τεσταρεις? αν ειχες στο σπιτι κανενα παλιο φακο αυτους που χρησημοποιουσαμε παλια, ναι μπραβο καταλαβες...βαλε τον παλιο και αυτον να δεις το φψς σου.

τουλαχιστον εγω εχω εδω δαυτου ενα φακο του πατερα μου που ειναι παμπαλαιος. Αλλα ειναι δυνατος πολυ. Ε εβαλα τον μικρο και γλυκουλη φακουδακο C2H και τρελαθηκε ο πατερας μου. Τοσο για το μεγεθος οσο για την λειτουργηκοτητα την φορητοτητα και την αποδοση.:SFGSFGSF:
Εγω λεω να το δυσκολεψω λιγο και να τον συγκρινω με τον τκ10 που εχω,σιγουρα δεν ειναι το ιδιο αλλα αν πλησιασει λιγο την αποδοση του τοτε θα ειναι τελειος.

astanapane_10 να σε ρωτησω δουλεψες καθολου τον lumapower vx με 2 rcr123 ( δεν συνιστουν)? αν ναι τοτε ποιες ειναι εντυπωσεις?

οχι δεν ξερω αν θα πρεπει. λογικα θα μπορει να δουλεψει αλλα το φοβαμαι.

αν μπορουσα να παραγγειλω απο καπου sst-50 pill απο την lumapower θα το εκανα ευχαριστως. Δεν με νοιαζει να πεταξω 40 ευρω τωρα. μου αρεσει να πειραματιζομαι, αλλα δεν εχω αλλο LED sst-50 απο lumapower και αν το καψω μετα δεν ξερω που θα βρω.

Μιλησα με τον Ricky απο την Lumapower, και μου ειπε οτι γινεται να μου στειλει SST-50 pills αλλα μεσω paypal μονο. Εγω δεν εχω paypal γιατι εχω χασει τον κωδικο.

Μερικα ακομα:
http://www.flashaholics.co.uk/thrunite/thrunite-catapult-v2.html
http://www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?t=225422

Τελικα θα εχει μονο 2 mode χωρις strobe. Θα κλεινει σε περιπτωση υπερθερμανσης (φαντασου να τον χρειαστεις ενα ζεστο καλοκαιρι σε τακτικαλ στιγμη...)
Το ιδιο με την υπερθερμανση εχει και ο jetbeam m2s αλλα εκεινον τον κλεινεις και τον ξανανοιγεις και εισαι οκ.
Ο jeatbeam rrt3 ειναι πολλα υποσχομενος και δεν καταλαβαινει μια. 7 σκαλες + strobe. Σχετικα κοντος σε μεγεθος και απο θερμοκρασιες πρεπει να εχει γινει πολυ καλη δουλεια. Α παιρνει και διακοπτη με πιεση (pressure switch). Βεβαια και η τιμη του διπλασια σε συγκριση με τον catapult.

Μερικα ακομα:
http://www.flashaholics.co.uk/thrunite/thrunite-catapult-v2.html
http://www.cpfmarketplace.com/mp/showthread.php?t=225422

Τελικα θα εχει μονο 2 mode χωρις strobe. Θα κλεινει σε περιπτωση υπερθερμανσης (φαντασου να τον χρειαστεις ενα ζεστο καλοκαιρι σε τακτικαλ στιγμη...)
Το ιδιο με την υπερθερμανση εχει και ο jetbeam m2s αλλα εκεινον τον κλεινεις και τον ξανανοιγεις και εισαι οκ.
Ο jeatbeam rrt3 ειναι πολλα υποσχομενος και δεν καταλαβαινει μια. 7 σκαλες + strobe. Σχετικα κοντος σε μεγεθος και απο θερμοκρασιες πρεπει να εχει γινει πολυ καλη δουλεια. Α παιρνει και διακοπτη με πιεση (pressure switch). Βεβαια και η τιμη του διπλασια σε συγκριση με τον catapult.

ναι τα εχω δει ολα,

αλλα κατσε να δουμε και την τιμη του v2 catapult.

ρε παιδια τωρα που αναφερατε εκρηξεις....εχτες που πηγα να παρω φακο σε ενα μαγαζι ηρθε ενας τυπος απο εταιρια που μαλλον ειχε να κανει με εφλεκτα υλικα και επειδη ηθελε να παρει φακους για το προσωπικο ρωταγε και εψαχνε πιστοποιησεις αν οι φακοι ειναι αντιεκρηκτικοι και οταν τον ρωτησα ειπε απο οτι καταλαβα να μην προκαλουν εκρηξη στα υλικα οχι να μην σκασουν οι ιδιοι και διμιουργησουν φωτια προφανως τους χρησιμοποιουν πολυ κοντα σε τετοια υλικα...γνωριζει κανεις το θεμα και αν ισχυει υπαρχουν συγκεκριμενες εταιριες που παρεχουν τετοια προστασια.

Τωρα αυτο ειναι εμγαλο θεμα και πραγματικα εμεις δεν μπορουμε να το πιασουμε......Βασικα ο φοβος ειναι να μην βγει σπινθηρας απο τον φακο.....

Υπαρχουν περιβαλλοντα που ειναι οντως επικινδυνο.....πχ τα οπρυχεια. Εχω ενα ν γνωστο σδτη μεγαλοπολη οπου στο ανοιχτο ορυχειο υπαρχει προβληαμκαι με την καρβουνοσκονη αλλα και απο εκλυσεις μεθανιου....

Αλλα ο τυπος χρησιμοποιει ενα Surefire 6PL και fenix Tk11/τκ20.....

(παρατραβηγμενο αλλα πιστευω οτι το πραγαμτικο προβλημα ειναι οι διακοπτες στου παλιου τυποοθ φακους. Πετυχα καποτε ενα σταρτιωτικο Γ σε μοντελο πιστιποιημενο για εργασια σε πλατφορμες πετρελαιοθ....

Τωρα απο εταιριες δεν εχω ορεξη να ψαξω αλλα Pelican και Streamlight σιγουρα εχουν

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

οχι δεν ξερω αν θα πρεπει. λογικα θα μπορει να δουλεψει αλλα το φοβαμαι.

αν μπορουσα να παραγγειλω απο καπου sst-50 pill απο την lumapower θα το εκανα ευχαριστως. Δεν με νοιαζει να πεταξω 40 ευρω τωρα. μου αρεσει να πειραματιζομαι, αλλα δεν εχω αλλο LED sst-50 απο lumapower και αν το καψω μετα δεν ξερω που θα βρω.

Μιλησα με τον Ricky απο την Lumapower, και μου ειπε οτι γινεται να μου στειλει SST-50 pills αλλα μεσω paypal μονο. Εγω δεν εχω paypal γιατι εχω χασει τον κωδικο.
δεν θα καψεις γιατι -Operation with following batteries possible voltage range of 3.3V-12V, 1 x 17 650, 1 x 18650 (recommended), 2 x 123A/16340, 2 x RCR123A recommended (not!) , απλος μεγαλη προσοχη στην εκφορτιση(λογο μικρης χωρητικοτητας) http://translate.google.com/transla...er-signature-vx-tactical-sst-50-led-500-lumen

Aσταναπανε τι λες θα πλησιασει την αποδοση του τκ10?

Aσταναπανε τι λες θα πλησιασει την αποδοση του τκ10?

δεν τον εχω δει απο κοντα τον tk10 αλλα ειναι διαφερετικοι φακοι.

o τκ10 εχει μεγαλυτερο reflector και ειναι μεγαλυτερος φακος.

εδω ο c2h
http://www.youtube.com/watch?v=h6STtn8ckFQ

Απο την εμπειρια σου πλησιαζει τα 200 πραγματικα λουμενς?