Φόρουμ για φακούς!!

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

μηπως αξιζει να ψωνιζουμε απο δω αντι για αμερικη...4sevens poland

Ο Δησιος (http://www.batteries.gr/categories.asp?catid=1099) εχει καλυτερες τιμες σε οσα μοντελα μπορεσα να συγκρινω και ειναι και Ελλαδα!

Για να κανετε συγκρισεις μονοι σας (εχουν και ιδιες μαρκες: fenix, nitecore, olight) στο πολωνικο επιλεξτε απο πανω δεξια αγγλικα(σημαιουλα) και νομισμα ευρω (για να μη μπερδευσεστε με μετατροπες)
Δεν ξερω αν για τους 4sevens (που ειναι η δικη τους μαρκα απο οτι καταλαβα) εχουν καλυτερες τιμες απο αλλου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

Ευχαριστω... Δεν ειχα ποτε καποιο πολυ δυνατο φακο και ετσι δεν μπορω να κρινω, απλα ακριβως επειδη περιμενα να "σκοτωνει" (σε σχεση με απλους φακους που ειχα) ισως δε μου φανηκε τρελα δυνατος. Παντως ειναι φωτεινος.
Τον πηρα απο το καταστημα απο το οποιο εχω το link.
Εκανε 4 μερες - 3 εργασιμες (μεσολαβησε 28η), τον στειλανε με "πορτα πορτα" των ΕΛΤΑ που ειναι γενικα λιγο χαλια και επιβαρυνθηκα και με 7,5 ευρω εξοδα αποστολης/αντικαταβολης.
κοιτα παιζουν και αλλα για να σε εντυπωσιασει ενας φακος οπως ο τροπος που κατανεμει το φως με λιγα λογια η ποιοτητα κατασκευης των ανταλακτικων.καλοι οι αλπιν αλλα για κανα εξοχικο.παρε εναν φακο αργοτερα και θα καταλαβεις.

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

τα 0.9 runtimes που λενε καποιες εταιρειες ειναι κατι σαν 50 λεπτα?με μια energizer lithium αλλαζει αυτο σε μεγαλυτερο χρονο?

Re: Φορουμ για φακους!!

Ναι, 90 λεπτά. Γενικά οι λιθίου έχουν (πολύ) καλύτερη απόδοση από τις αλκαλικές σε ενεργοβόρες συσκευές. Ειδικά οι φακοί έχουν πολύ καλύτερο regulation με λιθίου. Εξαρτάται από την υλοποίηση πάντα βέβαια.

Ερωτηση:
Στις παραγγελιες απο Αμερικη (και γενικα εκτος EU), πληρωνεις τελωνειο ή κατι?
Κανονικα νομιζω ναι, εκτος αν κανεις δεν ελεγχει μικροδεματα που ερχονται ταχυδρομικα.

Το θεμα ειναι βεβαια ποια ειναι η μικρη αξια και το μικρο βαρος...

Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

ειχα κανει πριν 2 εβδομαδες και αλλη παραγγελια μηπως γιαυτο.το κακο ειναι οτι ειναι στο δρομο τα πραγματα οποτε και να του στειλω εμαιλ,εκτος αν κανει κατι την αλλη φορα.

Παλικαρια επειδη θα κανω και αλλη παραγγελια απο 4sevens καποι λιπαντικο σιλικονης που θα μπορουσα να παραγγειλω απο αυτους γνωριζει κανεις να μου πει? (ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!)

Πρεπει να ειναι φοβερο αλλα μπερδεμα με την παραγγελια και δεν εχω χρονο ουτε ορεξη να βγαλω ακρη, σ´ευχαριστω παντως σιγουρα αξιζει.

Re: Απάντηση: Φορουμ για φακους!!

ρε παιδια στο ebay οταν μπαινω μου εχει μονο ηπα ηνωμενο βασιλειο και γερμανια,γιατι

δεν ξερω και εμενα μου εβγαλε κατι τετοιο..δοκιμασε stores.ebay.com