Φόρουμ για φακούς!!

Re: Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

αν βγαλω - 16 χιλ.

αν ο εργκο σου εστειλε ΠΜ για αυτο τοτε οντως με τις πλακετες 8χ7135 θα εισαι καλα...

τωρα αν δεν εχεις χωρο για την μπαταρια βαλε πλακετα σαν αυτη του Yezl σου.....και χρησιμοποιησα και εγω στη μοντα των Daltons

γεια σας παίδες! άσχετο αλλά χθες μου ήρθε ο πρώτος μου φακός! ο ΙΤΡ Α1 ΕΟΣ και είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα λεφτά που έδωσα κ το φως που βγάζει για τον συγκεκριμένο λόγο που τον ήθελα(μπρελοκ-κλειδια). τον παρήγγηλα απο hkequipment και μου ήρθε σε 11 εργάσιμες μέρες αν θυμάμαι καλά. αυτά!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

αν ο εργκο σου εστειλε ΠΜ για αυτο τοτε οντως με τις πλακετες 8χ7135 θα εισαι καλα...

τωρα αν δεν εχεις χωρο για την μπαταρια βαλε πλακετα σαν αυτη του Yezl σου.....και χρησιμοποιησα και εγω στη μοντα των Daltons
Κωστα, πια εννοεις? θελω λινκ

εργοτελη, αν αφαιρεσω ενα τσιπακι 7135, το κυκλωμα θα λειτουργησει ή θελει να κανω κατι ακομα? και κατι ακομα - το κυκλωμα εχει γυρω-γυρω μπρουντζινο στεφανη. αυτο πρεπει να κολληθει με το pill?????

Δεθέλω να φανώ λαλάκας ή να προσβάλλω κανέναν, αλλά πως μπορείτε και εμπιστεύεστε κάτι από KD, DX και τα σχετικά μαγαζιά;

Απάντηση: Re: Φόρουμ για φακούς!!

Δεθέλω να φανώ λαλάκας ή να προσβάλλω κανέναν, αλλά πως μπορείτε και εμπιστεύεστε κάτι από KD, DX και τα σχετικά μαγαζιά;
yuk, το πολυ θα χασω 4-5 ευρω, αλλα αν οχι...

γιαιτ μερικα κομματια δεν ειανι δυνατον να ειναι ασχηαμ σαν τις πλακετες ποου μιλαμε δηλαδη

Κωστα, και πως συνδεεται αυτη η πλακετα με το pill ( για αρνητικη επαφη )?

Η πλακετα που σου εδειξα μονο με κολληση απο πισω

η αλλη με τα 7135 τσιπακια αν πιεστει καλα στο Πιλλ κανει επαφη το εμπρος χαλκινο δακτυλιδι με το γεισο του Πιλλ. (ισως βοηθησεις και ενα ΛΕΠΤΟ στρωμα απο καλαι)αν εχει χωρο, αυτη θα ειναι η καλυτερη λυση....

τροχιζεται στα 16 χιλιοστα, αλλα πρεπει να καθισει ΣΦΙΧΤΑ.

Μπα τίποτα... Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω κάτι καλό να αγοράσω και δε βρίσκω! Δεν υπάρχει κάτι που να με ενδιαφέρει. Νομίζω υπάρχει μια στασιμότητα στην αγορά.
Θα ήθελα να δοκιμάσω έναν Sunwayman V10R, αλλά με χαλάει το κλιπ.
Βασικά και άλλους θα ήθελα να δω, αλλά πάλι κάτι με χαλάει.
Με τον Jetbeam 3M φλερτάρω λίγο. Θα δείξει, γιατί διαβάζω στο CPF ότι η Jetbeam έχει χαλάσει την ποιότητα και έχω ξενερώσει λίγο.