Φόρουμ για φακούς!!

κανε κρατει για τα κανονια....ο 4sevens Βγαζει φακο με 26650 μπαταρια και XM-L.....και δικο του φορτιστη μπαταριων!

Toν είδα. Δεν τον εμπιστεύομαι τον 4Sevens. Μπορεί να είναι στην αιχμή της τεχνολογίας, αλλά πάντα κάτι δε θα γίνει καλά. Άσε που εδώ έχουμε πρόβλημα να βρούμε CR123, σκέψου με τις δικές του μπαταρίες...

Re: Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

cell θα είναι ή μονή?

μονη..την εδειξε σε βιντεακι......

θα τραβηξει γιατι εχει να γινουν μοντες σε Maglite!

εγω ενδιαφερομαι για τον φορτιστη! ιδιως αν πιανει ολα τα μεγεθη

Re: Απάντηση: Φόρουμ για φακούς!!

και ο JETBeam TCR2 TC-R2 δεν σ'εντιεφερε? (310 λουμεν απο μια cr123 και κλιπ, 500 τεμ. )
M' αρέσει πολύ, αλλά είναι μεγάλος για μένα για τη κατηγορία του και γενικά rotary switches δεν εμπιστεύομαι.

παντως, φιλε μου yuk, να βρεις ενα καλο κομματι για τα γουστα : κλιπ αξιοπιστο στη σωστη θεση, βολικο μεγεθος, χρυσιμα mode, ποιοτητα κατασκευης, αρκετα λουμεν κ.τ.λ. πραγμα σχεδον αδυνατο ( εκτος αν θα παρεις gizmo :D )

Εγώ το έχω ξαναπεί: θα έχεις το φακό που θέλεις μόνο αν βρεις έναν απίστευτο τύπο και τον χρυσοπληρώσεις για να σου φτιάξει αυτό που θέλεις. ;)

(Βέβαια και πάλι δε θα είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να εμπιστευτείς αυτόν τον φακό γιατί θα είσαι ο μοναδικός που θα τον έχει. :p)

Θα τον είχα χτυπήσει αν είχαν κρατήσει τα shortcuts των D10/EX10.
(2 κλικ για min, κλικ και κράτημα για max.) Τώρα αν το κάνω και μου βγουν τα ντισκοmodes θα τον πετάξω στον τοίχο... :p

Edit: Aσχετο, αλλά θυμήθηκα που είχα πετάξει πολλές φορές τον Quark 123 στον τοίχο σαν κρας τεστ. Απίστευτο το πόσο γερός είναι. Γλύτωσε από τοίχους, κλωτσιές, σκάλες, ταβάνια που τον πέταγα με δύναμη. Δεν έσπαγε με τίποτα. Έπρεπε να τον πετάξω μετά από όλα αυτά με όλη μου τη δύναμη στο πάτωμα 5 φορές για να σπάσει το τζάμι. Και πάλι δούλευε! Και η μπαταρία άθικτη!

Last edited:
Εχω παραγγειλει απο τις 26 του μηνα τον yezl απο cnquality και ακομα δεν μου εστειλαν order confirmation:argue:

Επειδη φαντάζομαι οι περισσότεροι εδω μέσα χρησιμοποιείτε ΚΟΛΛΗΤΗΡΙ, να σας υποδείξω μια καλή προσφορά

Από Πέμπτη 10/2
LIDL
Ηλεκτρικό κολλητήρι με βάση
Στα 10 ευρώ!!!
GR_54327_01_b.jpg

Απο 25 Δεκεμβριου ειχα παραγγειλει απο DX ενα SST-90
http://www.dealextreme.com/p/sst-90-2300lm-led-emitter-8000k-white-light-bulb-4-2v-47961
Τελικα το πηρα προχθες.
Το τσεκαρα direct drive με 1 AW2600 φορτισμενη στα 4.18volt και μου εβγαζε
μονο 1.37A και με 4 επαναφορτιζομενες τυπου C 1.2V μονο 1.4Α...
Δεν θα επρεπε με την AW2600 να βγαλει τουλαχιστον 4.5Αμπερ??