Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Δημήτρη πολύ ωραίο!
Γεια στα χέρια σας μαστόροι μας χαρίσατε τα φώτα σας κυριολεκτικά!

α ρε γείτονα δεν παλεύεσαι με τίποτα. δημιούργησες πάλι !!!

πανέμορφο το φωτιστικό μπράβο σου, πολύ μου αρέσει. και τα λεντάκια που αλλάζουν χρώμα είναι για χάζι στην κυριολεξία !!

Eυχαριστώ όλους συνάδελφοι,όντως είναι πολύ ατμοσφαιρικό :a0210:

Τελικά αυτό πού κατάλαβα μέ τά λίγα στά ξυλουργικά καί όχι μόνο,είναι ότι ο ωραίος φωτισμός δίνει άλλη αίγλη σέ μιά κατασκευή,καί άς είναι καί απλή.

Μήτσο, ήρθε η ώρα να αφήσεις την φροντίδα των εξωτερικών χώρων και να αρχίσεις την επιμέλεια των εσωτερικών...
Εδώ στη γειτονιά μου είναι μαζεμένα όλα τα Studios της Αθήνας... Τίγκα στο κόκκινο δωμάτιο.
Πολύ χρήμα, θα συνεταιριστούμε κι εγώ θα σου κλείνω τις δουλειές.
Θα χεστούμε στο τάληρο λέμε... :flipout:

Υπέροχο είναι, κι αυτό που μ´ αρέσει, και δεν θυμάμαι αν στο έχω ξαναπεί, είναι οτι η κατασκευές σου δείχνουν οτι έχουν μελετηθεί προσεκτικά. Κι επειδή εγώ "βαράω" στο γάμο του Καραγκιόζη, αυτό όταν το βλέπω το εκτιμάω πολύ.

Re: Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Μήτσο, ήρθε η ώρα να αφήσεις την φροντίδα των εξωτερικών χώρων και να αρχίσεις την επιμέλεια των εσωτερικών...
Εδώ στη γειτονιά μου είναι μαζεμένα όλα τα Studios της Αθήνας... Τίγκα στο κόκκινο δωμάτιο.
Πολύ χρήμα, θα συνεταιριστούμε κι εγώ θα σου κλείνω τις δουλειές.
Θα χεστούμε στο τάληρο λέμε... :flipout:

Υπέροχο είναι, κι αυτό που μ´ αρέσει, και δεν θυμάμαι αν στο έχω ξαναπεί, είναι οτι η κατασκευές σου δείχνουν οτι έχουν μελετηθεί προσεκτικά. Κι επειδή εγώ "βαράω" στο γάμο του Καραγκιόζη, αυτό όταν το βλέπω το εκτιμάω πολύ.

Πάντα μάς φτιάχνεις τό κέφι νεαρέ μου,νά σαι καλά :flipout:
Τί βαράς στό γάμο του καραγκιόζη,πού έχεις κάνει κατασκευές πού όταν τίς βλέπουμε μάς κάνεις καί μετράμε τά φωνήεντα όλοι μας :a0210:

Σκέφτομαι νά φτιάξω κανα άλλο μέ περισσότερους από 4 "όροφους" πού είναι τώρα τί λές θά του πάει η θά γίνει άγαρμπο,καί να παραμείνω στό 4 "όροφο" ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Σκέφτομαι νά φτιάξω κανα άλλο μέ περισσότερους από 4 "όροφους" πού είναι τώρα τί λές θά του πάει η θά γίνει άγαρμπο,καί να παραμείνω στό 4 "όροφο" ?

Χμμμμ..... Ρίσκο...
Έναν ακόμα ίσως τον αντέξει, για παραπάνω δεν το βλέπω... Φοβάμαι οτι θα δείχνει σα το Φασούλα με μαγιό στην παραλία.

Ωραίο Δημήτρη!

Αν συνεχίσει με καμία πυραμίδα προς τα πάνω,θα κάνει θραύση.

Μήπως και μια προς τα κατω,με μικρή βασούλα...

Χμμμμ..... Ρίσκο...
Έναν ακόμα ίσως τον αντέξει, για παραπάνω δεν το βλέπω... Φοβάμαι οτι θα δείχνει σα το Φασούλα με μαγιό στην παραλία.

:grinning-smiley-043

Ωραίο Δημήτρη!

Αν συνεχίσει με καμία πυραμίδα προς τα πάνω,θα κάνει θραύση.

Μήπως και μια προς τα κατω,με μικρή βασούλα...

Καλημέρα Πάνο μάστορα καί ευχαριστώ,σέ παραδέχομαι γιατί τό ίδιο ακριβώς μού είπε καί η γυναίκα μου πού έχει γούστο,κάτι σάν πυραμίδα πρός τά επάνω θά τού πηγαίνει περισσότερο.

Επανερχομαι με info.
Η RGB λεντοταινια του jumbo τα εχει και τα 2 εσωματωμενα σε ενα κουτακι διαστασεων σε εκατοστα 11 Μ Χ 5 ΠΛ. Χ 3 Υ και το τροφοδοτικο ειναι 220-12 / 3Α.
Το καλωδιο των 220 "βυσματωνει" στο τροφοδοτικο οπως στα παλια ραδιοκασετοφωνα, οποτε αν καποιος θελει μακρυτερο θα μπορεσει ευκολα να βρει πιστευω στο εμποριο.
Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το κουτι ζεσταινεται ακομα και με την ταινια σβηστη, και οτι τα μπλε ειναι τα λιγοτερο εντονα.
Βεβαια δεν ειχα κοψει κομματι, αλλα ειχα ολη την ταινια (3 μετρα) "επανω".

:grinning-smiley-043

Καλημέρα Πάνο μάστορα καί ευχαριστώ,σέ παραδέχομαι γιατί τό ίδιο ακριβώς μού είπε καί η γυναίκα μου πού έχει γούστο,κάτι σάν πυραμίδα πρός τά επάνω θά τού πηγαίνει περισσότερο.

Βέβαια και έχει γούστο,για να σε παντρευτεί!
Η δικιά μου δεν έχει...που πήρε εμένα...

Καλές δημιουργίες εύχομαι.

Απάντηση: Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Το ντουι πως το κολλας στο τελος στη συστολή;

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με κόλλα 2 συστατικών.

Re: Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Ο ένας (αριστερά) σαν διακόπτης. Ντιμερ έχει επάνω στο καλώδιο κοντά στην πρίζα.

Μάλιστα! Ευχαριστώ.