Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Απάντηση: Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Απλά υπέροχο Κώστα!
Και πρέπει να ήταν πολύ ευχάριστο σαν πρότζεκτ!

Ευχάριστο ήταν αλλά όχι τόσο εύκολο γιατί είχε πολύ υλικό να κατεβάσω στον τόρνο.

Μου άρεσε που είχε κοψίματα, κολλήματα, πριονοκορδέλα, κολωνάτο, τόρνο, γυάλισμα & ηλεκτρολογικά.

Πολυ μου αρεσουν αυτα που ειναι απο πολλα ρεταλακια κολλημενα μαζι και διαμορφωμενα εξ'αρχης σε κατι νεο.
Ωραιο το φωτισικο συνονοματε!

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Πολυ μου αρεσουν αυτα που ειναι απο πολλα ρεταλακια κολλημενα μαζι και διαμορφωμενα εξ'αρχης σε κατι νεο.
Ωραιο το φωτισικο συνονοματε!

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:a0210:

Πριν λίγο καιρό & στο δρόμο να τα έβρισκα τα παραπάνω ρεταλάκια δεν θα τους έδινα καμία σημασία.
Τώρα κάθε ξύλο που βλέπω ή που ρίχνω στο τζάκι για κάψιμο το ψάχνω γύρω γύρω & κοιτάω στο κέντρο του τα "νερά" του !!!
Δύο - τρεις φορές φέτος έχω βγάλει ξύλα μέσα από το τζάκι γιατί κάτι σκέφτηκα την τελευταία φορά ότι κάτι μπορώ να φτιάξω με αυτά.

Είπαμε γεράματα ...............

:a0210:

Πριν λίγο καιρό & στο δρόμο να τα έβρισκα τα παραπάνω ρεταλάκια δεν θα τους έδινα καμία σημασία.
Τώρα κάθε ξύλο που βλέπω ή που ρίχνω στο τζάκι για κάψιμο το ψάχνω γύρω γύρω & κοιτάω στο κέντρο του τα "νερά" του !!!
Δύο - τρεις φορές φέτος έχω βγάλει ξύλα μέσα από το τζάκι γιατί κάτι σκέφτηκα την τελευταία φορά ότι κάτι μπορώ να φτιάξω με αυτά.

Είπαμε γεράματα ...............

Χαχαχα.... Έτσι ακριβώς.
Βλέπεις το ξύλο, το πιάνεις στο χέρι σου, το πλάθεις με την φαντασία σου ενώ ο χρόνος κυλά και δεν ακούς την γυναίκα σου που σου φωνάζει.... Κώστα, Κώστα Κώστααααα.... και τώρα σκέφτεται αυτή χαμηλόφωνα: πάει τον χάσαμε τον Κώστα μας.
Να δούμε ποια μέρα θα μας μαζέψουν όλους!

Τα ακρα του τοξου μηπως θελουν μιση ιντσα και "ουχι 3/4 πανω, δλδ συστολικη γωνια οπως εχεις βαλει κατω;
Μηπως να το τερματιζες στον αρσενικο μαστο και να μην συνεχισεις με την θυλυκη γωνια;
Και επειδη το ματι σου κοβει και δεν θα σου ξεφευγαν τα παραπανω, μηπως εβαλες προχειρα οτι βρηκες μπροστα σου για να παρεις μια ιδεα πως θα βγει;
Τα φτερα του βελους θα ταιριαζε να φτιαχτουν απο γκρι "duct tape".

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το κουμπασο, που σου χρησιμευει με τις σωληνες;

Μια πρωτη επαφη για μενα με led acrylics. Πλεξιγκλας 10mm διαστασεων 20x10cm χαραγμενο με το dremel(εχει αρκετες ατελειες) και βαση απο οξια περασμενη με αχρωμο βερνικι. Σαν πρωτη φορα νομιζω τα πηγα καλα και ηδη σκεφτομαι τις βελτιώσεις πανω στη βαση..
80711b2fafd21266cba92c6ea15f9f6d.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λεντοταινια μια απλη ειναι στα 4,8w θερμου φωτισμου, αλλα κανει αρκετα καλη δουλεια θα ελεγα.

Costas οχι, μαλλον εχουμε συνονοματες!

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο Κώστα πολύ ωραίο τό πορτατίφ

Psilos85 καλώς ήρθες στόν χώρο τόν Led Acrylic,γιά πρώτη φορά μιά χαρά τό βρίσκω

Σήμερα έφτιαξα ένα Led Acrylic - Wood Cube Lights πού τό λένε καί στό χωριό.

Πλέξυγκλας 12 mm καί επιφάνεια ελάτης 18 mm τό κύριο μέρος τής κατασκευής.
Ας μιλήσουν οι εικόνες,μέ πλούσιο φωτορεπορτάζ.

le110.jpg

le210.jpg

le310.jpg

le410.jpg

le510.jpg

le610.jpg

le710.jpg

le810.jpg

le910.jpg

le9910.jpg

le99910.jpg

le999914.jpg

le999910.jpg

le999911.jpg

le999916.jpg

le999917.jpg

le999912.jpg

le999913.jpg

le999915.jpg

Re: Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Μπράβο Dim.
Μ αρέσει πολύ.

Όμορφο κ το πιστόλι σιλικόνης της Barbie!

Να σαι καλά Κώστα
Τό πιστόλι αυτό τής θερμοκόλλησης απλά τά "σπάει",τί steinel καί Βosch,τό είχα αγοράσει πρίν 10 χρόνια από τά Alex-Pak (τό ίδιο έχει από ότι θυμάμαι καί ο Νεκτάριος) είναι πολύ δυνατό,καί έχει καί διακόπτη επάνω πού σπάνια βρίσκεις διακόπτη σέ πιστόλι θερμοκόλλησης.

Ελα ομορφιες, τωρα το ειδα.
Και αναρωτιωμουν στις παραλαβες, πως και "προδωσες εαυτον" και περασες στα hi-tech.
Ειχα κατι παρομοιο στο μυαλο μου με ρυτινη, αλλα περιμενω την ευγενικη χορηγια κομπρεσορα ακομα, για το κενο.

Ωχ, ωχ, ωχ. Φτου ρε pst mu, ο κοντρολερ ειναι ξεχωριστος απο το τροφοδοτικο βλεπω.
Σκαμπω θα βγει η βαση αν παω να τα βαλω ολα μεσα.

Ελα ομορφιες, τωρα το ειδα.
Και αναρωτιωμουν στις παραλαβες, πως και "προδωσες εαυτον" και περασες στα hi-tech.
Ειχα κατι παρομοιο στο μυαλο μου με ρυτινη, αλλα περιμενω την ευγενικη χορηγια κομπρεσορα ακομα, για το κενο.

Ωχ, ωχ, ωχ. Φτου ρε pst mu, ο κοντρολερ ειναι ξεχωριστος απο το τροφοδοτικο βλεπω.
Σκαμπω θα βγει η βαση αν παω να τα βαλω ολα μεσα.

Eυχαριστώ Δημήτρη.
Ελα ντέ πώς καί δέν πήρα Proxxon !!!
Ε καί τά ποτηροτρύπανα Makita bi-metal γιά αυτό τό project τά αγόρασα,γιά τό plexy 12 mm,αλλά καλό είναι νά υπάρχουν.
Ναί ο controller είναι ξεχωριστός,καί στό καλωδιάκι μέ τό άσπρο θερμοσυστελλόμενο (δίπλα από τό χρωματιστό καλώδιο μέ τά πινάκια στό τέρμα τους ) στήν άκρη είναι τό led υπερύθρων,γιά επικοινωνία μέ τό τηλεκοντρόλ.

Α και led υπερυθρων!!!!!! Δηλαδη οπτικη επαφη εκπομπου - δεκτη..Δηλαδη εχτρα τρυπα και σε συγκεκριμενο σημειο.....Χμμμμμ

Α και led υπερυθρων!!!!!! Δηλαδη οπτικη επαφη εκπομπου - δεκτη..Δηλαδη εχτρα τρυπα και σε συγκεκριμενο σημειο.....Χμμμμμ

Ακριβώς θέλει καί οπτική επαφή.

Ενα βίντεο πού ανέβασα γιά να απολαύσετε όλο τόν χρωματισμό τών led.

https://www.youtube.com/watch?v=mjMy1MEWTik&t=19s