Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Αντε απο δω βρε "παλιοχαρακτηρα", τωρα στα "γεραματα" !!!!!!!!!!
Το "επικυνδυνος" μου εβγαλε το ματι. Τι γραφω ο ανορθογραφος. Επικινδυνος ειναι το σωστο.

Re: Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Μπράβο Δημήτρη. Έγραψες πάλι.
Ευχαριστώ Κώστα,μέ τήν άδεια σου φυσικά μετά από εσένα πάντα. :ernaehrung004:

Μπράβο Δημητρό... :a0210:
Θέλω λεντοσεμινάριο asap

Να σαι καλά Μπάμπη
Θά στά πώ από κοντά,άν ξέρεις νά κολλάς μέ ηλεκτρονικό κολλητήρι καί καλάι,είναι πολύ εύκολη η συνδεσμολογία τών λέντ.

Re: Απάντηση: Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Σήμερα έφτιαξα άλλα δυό Acrylic led,πειραματίζομαι μέ τήν βάση συνέχεια,καί θέλω τήν γνώμη σας συνάδελφοι,ο Νεκτάριος τήν ήθελε πιό slim,όσο μπορούσα τήν μίκρυνα ίσα νά χωράνε τά δάχτυλα μου καί η θήκη τής μπαταρίας,τό μήκος τής παραμένει 20 cm πάντα γιά τό μέγεθος τού plexy-glass ,αλλά τό βάθος μειώθηκε στά 8 cm από τά 11 cm,καθώς καί τό ύψος από τά 6 cm μειώθηκε στά 4 cm.

Επίσης έβαλα καί ένα διακόπτη πλήκτρου on-off,γιά περισσότερη ευκολία (άναψε-σβήσε) δέν ξέρω τού πάει,η τό χαλάει τό ξύλο ?
Καί τά led υψηλής φωτεινότητας αυτήν τήν φορά δέν τά έβαλα σέ διάτρητη πλακέτα αλλά επάνω σέ κ/π οκουμέ 4 mm,κολλήθηκαν μέ θερμή σιλικόνη,καί η γνωστή συναρμολόγηση μέ ηλεκτρονικό κολλητήρι καί καλάι.
Μπήκαν τσοχάκια από κάτω καί Περάστηκε μέ Baby-oil.

akr110.jpg

akr210.jpg

akr310.jpg

akr410.jpg

akr510.jpg

Last edited:

Δημήτρη μια χαρά είναι. Εγώ ίσως έβαζα τον διακόπτη στην πίσω μεριά.

Κώστα τό σκέφτηκα γιά νά βάλω πίσω τόν διακόπτη,αλλά θά ήταν λίγο μπελάς,όπως πρίν πού τό σήκωνα λίγο από μπροστά γιά να βάλω "χέρι" από κάτω γιά τόν διακόπτη τής μπαταριοθήκης,μετά σκέφτηκα στά πλάγια,αλλά κατέληξα στό εμπρός μέρος πού είναι πιό εύκολο,δέν πειράζει πειραματισμούς κάνω.

Μπραβο Δημητρη! . Και γω θα ηθελα το διακοπτη πισω ή εστω πλαγια. Δεν πειραζει, στο επομενο μοντελο να μειωσεις ενα ποντο το υψος/βαθος αλλα και να αφαιρεσεις το διακοπτη. Να βαλεις αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωματος! :a0210:
τα bezel καλα ειναι, κρατα τα!
:firstprize:

:flipout::flipout:

Μπραβο Δημητρη! . Και γω θα ηθελα το διακοπτη πισω ή εστω πλαγια. Δεν πειραζει, στο επομενο μοντελο να μειωσεις ενα ποντο το υψος/βαθος αλλα και να αφαιρεσεις το διακοπτη. Να βαλεις αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωματος! :a0210:
τα bezel καλα ειναι, κρατα τα!
:firstprize:

:flipout::flipout:

Ετσι σέ δουλειές νά βρισκόμαστε πού λένε χάχάχα.

:grinning-smiley-043 -bye-

Πολύ ωραία τα led acrylics! Εμένα δεν με ενοχλεί μπροστά το διακοπτάκι, αλλά θα πρότεινα ένα τέτοιο διακόπτη.
649134319112267.jpg

Απάντηση: Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Αυτο το διακοπτακι θελω και εγω!
Που το βρισκουμε για 220 βολτ?

Σε καταστηματα με ηλεκτρολογικο αλλα και ηλεκτρονικο φανταζομαι υλικο. Αεροπορικου τυπου λεγεται.