Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι
Αστα Μιχάλη,όσο βλέπω τί φτιάχνω ούτε στόν ύπνο μου δέν θά τό πίστευα ότι θά τά κατάφερνα,άν δέν είχα γνωρίσει αυτό τό υπέροχο forum,μαθαίνοντας γιά τί εργαλεία υπάρχουν,καί προπάντος τίς τεχνικές.
Εκανα κατασκευές αλλά καμμιά σχέση μέ αυτά πού έμαθα από εδώ,τελείως αυτοδίδακτος πού λένε,αλλά επίδεκτος μάθησης.
Μπάμπη είχα αγοράσει ένα 5 κιλο μαόνι,καί γιά νά μήν πάει στράφι ότι κατασκευή έκανα τήν έκανα μέ μαόνι,μετά πού τελείωσε αποφάσισα νά γίνω άνθρωπος μέ λάδια-ακρυλικά-τέμπερες καί πάει λέγοντας![]()
Kαί ένα βίντεο,μέ ημίφως είναι ακόμα πιό ωραίο,αλλά στό βίντεο δέν φαίνεται καλά ο πίνακας.
https://www.youtube.com/watch?v=J1mmH9F1sDQ
Τελείωσες 5κιλο εμποτισμου μαονι????
Κανόνισε να έρθεις σε καμία συνάντηση με το Hyundai βαμμένο μαονί.
Αυτές οι κατασκευές είσαι "εσύ" !
Τελείωσες 5κιλο εμποτισμου μαονι????
Κανόνισε να έρθεις σε καμία συνάντηση με το Hyundai βαμμένο μαονί.
:a0210:
Εφτιαξα και εγώ ένα 3-D shadow box,κόπια δηλαδή επακριβώς από το site του Steve Ramsey.
Nά είναι καλά ό Δημήτρης (dk31) πού τό είχε φτιάξει καί ανέφερε καί τήν πηγή.
Tο τελάρο έγινε από κ/π οκουμέ 15 mm,και τά συρόμενα πάνελ από κ/π οκουμέ 4 mm,βάφτηκε με ακρυλικά χρώματα από το Jumbo,και αγοράστηκε λεντοταινία RGB με τροφοδοτικό και ασύρματο τηλεκοντρόλ για αλλαγές χρώματος-φωτεινότητας κ.τ.λ.
Τα Proxxon έδωσαν ρεσιτάλ ακρίβειας,και με έβγαλαν παλλικάρι στα φάλτσα και στα αυλάκια.
Περάστηκε τό τελάρο baby oil μονο καί μού αρέσουν οι γραμμές στά σόκορα μπροστά,δείχνει σάν σχέδιο,τοποθετήθηκε στό τοίχο σάν κάδρο.
Ακολουθεί αρκετό φωτορεπορτάζ βήμα-βήμα των εργασιών
μερακλίδικη δουλειά, συγχαρητήρια Δημήτρη
Μαστρο Δημήτρη ανεβαίνεις συνεχώς επίπεδο. :SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Μήτσο πολύ ωραίο το κουτί σου. Εμένα μου βγήκε ο πάτος να κάνω τα αυλάκια με το ντρεμελάκι του λιντλ στερεωμένο ανάποδα και πάλι δεν έγιναν όπως πρέπει.
Δοκίμασε να βάλεις και ένα κομμάτι πλέξιγκλας στην πρόσοψη- δείχνει πιο προ την ημέρα.
Βγήκε ωραίο και το σόκορο από το κ/π περασμένο με λαδάκι. Άντε και εις ανώτερα το 2018.
Ευχαριστώ συνονόματε,καταλαβαίνω γιαυτό είχες αναφέρει ότι σέ παίδεψε στό θέμα μέ τα αυλάκια αναφερόσουν,εκεί είναι η όλη τέχνη καθώς καί στίς φαλτσοκοπές μέ τίς ακριβείς αποστάσεις,εγώ τά έβγαλα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία λογο τών Proxxon,τά υπόλοιπα είναι εύκολα επιτραπέζια σέγα-ζωγραφική-σωστό δέσιμο γιά κόλλημα τού τελάρου απόλυτα ίσια,αλλά θέλουν τόν χρόνο τους,ειδικά η ζωγραφική,καί η επιτραπέζια σέγα γιατί έχει πολλές εσωτερικές κοπές.
δημητρη θα ειχε νοημα να εχεις κρυμμενες τρυπιτσες μεταξυ των επιπεδων, για να μπαινει ΛΙΓΟ φως, ισα ισα για να ξεχωριζουν καλυτερα?
Έτσι είναι. Με τα προξονάκια έχεις φτιάξει μια καλή κατάσταση για όλες αυτές τις κατασκευές.![]()
Πρωτη κΑτασκευή 2018!!
https://flic.kr/p/FehsnA
Πρωτη κΑτασκευή 2018!!
https://flic.kr/p/FehsnA
Δυστυχώς μονο το τελικο αποτελεσμα εχω!αλλα επειδη αρεσε μαλλον θα εχω παραγγελια!!Ε βαλε καμια φωτο παραπανω να δουμε την τεχνη σου...
:a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.