vagos08
AVClub Enthusiast
- 29 May 2010
- 1,082
Νικο ευχαριστω#δεν ηταν δικο μου αλλα καλο ειναι να μην υπαρχουν on line!Βάγγο,νομίζω πως στο image hosting που xρησιμοποιείς υπάρχει και ένα προσωπικό σου έγγραφο που πρέπει να σβήσεις..
Νικο ευχαριστω#δεν ηταν δικο μου αλλα καλο ειναι να μην υπαρχουν on line!Βάγγο,νομίζω πως στο image hosting που xρησιμοποιείς υπάρχει και ένα προσωπικό σου έγγραφο που πρέπει να σβήσεις..
Νίκο βρες ένα ξύλο στις διαστάσεις που χρειάζεται και ένα να το φτιάξουμε στον τορνο να πάει η λαμπα χωνευτη!
Ευχαριστώ! Ήθελα πορτοκαλί καλώδιο αλλά δεν έβρισκα, ο καυκάς είχε το σιλικονούχο σε κεραμιδί και πήρα αυτό.
Πολυ ωραιο!Αμα δεν φαινοταν καθολου το σποτακι θα ηταν ακομα καλυτερο κατα την γνωμη μου!
Πολύ όμορφο είναι!Για τη λάμπα συμφωνώ και εγώ,αλλά ακόμα και τώρα,αν θες βέβαια,αλλάζει εύκολα.Αν είναι e14 ντουί δοκίμασε να καρφώσεις ένα "κεράκι" edison,θα πάρει πολλούς επιπλέον πόντους...
Νίκο γειά στα χέρια σου!
Δεν κάνει όμως για γραφείο γιατί θα τυφλώνει.
Φτιάξε κάτι χωνευτό και βάλε led για να μην καει το ξύλο απ την θερμοκρασία.
Ιδανική λάμπα για γραφείο ή αλογόνου,αλλά με πολύ μεγάλη θερμοκρασία...
Επίσης μιας και το έφερε η κουβέντα,κατά το διάβασμα το φως πρέπει να έρχεται πίσω απ' το αριστερό ώμο, ώστε να μην δημιουργούνται σκιάσεις.
Πιστεύω ότι το επόμενο θα είναι τέλειο!
Καλως τον και ας αργησε! Πολυ ωραια Δημητρη, αντε τα επομενα σε σλιμ μορφη η βαση!
Αυτα ειναι Δημητρη, ομορφιες.
Αρχιζει να φαινεται η επιρροη του Κωστα ....................γραμμη παραγωγης, εννοω!!!!!!!
Προσεχε, γιατι ειδες τι επαθες με τον Μιχαλη, και "ετουτος" ειναι "πιο επικυνδυνος", και Πατρινος και Παππους!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.