Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Δημήτρη :grinning-smiley-043. Άψογα!

Σέ διπλοευχαριστώ Κώστα,καθότι τό Baby oil έσύ μού τό είπες,καί μήν μού πείς καί εσύ τό είδες αλλού,πάλι τά Αcrylic led τό ίδιο,ότι βλέπεις ενημέρωνε μας διότι εγώ μόνο γιά εργαλεία Proxxon πού πρόκειται νά αγοράσω κοιτάω στό youtube,από τεχνικές κοιτάω λίγα πράγματα καί κακώς βέβαια,να σαι καλά νά μας ενημερώνεις πάντα. :ernaehrung004:
:flipout:

Ευχαριστώ όλους συνάδελφοι

Μπά... Έχω κρατήσει επαφές...
Έχω ακόμα την DSH. :grandpa:

Herr General μου,έχω καταλάβει ότι έχει πέσει γενικό ξεπούλημα,:flipout:,καί η DSH μάλλον θά αλλάξει χέρια,καί θά πάρεις μιά Einhell, ότι έκανες καί μέ τήν Karcher δηλαδή. :grinning-smiley-043-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Herr General μου,έχω καταλάβει ότι έχει πέσει γενικό ξεπούλημα,:flipout:,καί η DSH μάλλον θά αλλάξει χέρια,καί θά πάρεις μιά Einhell, ότι έκανες καί μέ τήν Karcher δηλαδή. :grinning-smiley-043-bye-

Μήτσο μου, εμείς οι Βάζελοι, τώρα τελευταία, αντιμετωπίζουμε μια μικρή δυσλειτουργία ένεκα το ρευστόν ναούμε...
Ξεφορτωνόμαστε σιγά-σιγά τα βαριά συμβόλαια...
Εδες τι παθαίνεις όταν δεν αντέχεις οικονομικά ούτε τον Κουτρουμπή... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Μήτσο μου, εμείς οι Βάζελοι, τώρα τελευταία, αντιμετωπίζουμε μια μικρή δυσλειτουργία ένεκα το ρευστόν ναούμε...
Ξεφορτωνόμαστε σιγά-σιγά τα βαριά συμβόλαια...
Εδες τι παθαίνεις όταν δεν αντέχεις οικονομικά ούτε τον Κουτρουμπή... :flipout:

:worshippy::worshippy::firstprize:

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα, χρόνια πολλά και υγεία σε όλους μας! Μπήκαμε λοιπόν μ το δεξί στο 2018!

Φωτιστικό νυκτός!

424d218a069d701b3baf4032735d322f.jpg
ce326c07859df6ce3239e3233eae8874.jpg

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα, χρόνια πολλά και υγεία σε όλους μας! Μπήκαμε λοιπόν μ το δεξί στο 2018!

Φωτιστικό νυκτός!

424d218a069d701b3baf4032735d322f.jpg
ce326c07859df6ce3239e3233eae8874.jpg

:a0210:
Ωραια ιδεα, φωτιζομενο μπαλονι. Αλλα αυτη η πληθωρα καλωδιων νομιζω το αδικει.

:a0210:
Ωραια ιδεα, φωτιζομενο μπαλονι. Αλλα αυτη η πληθωρα καλωδιων νομιζω το αδικει.
Για ποια καλώδια εννοείς; Αυτά που είναι από πάνω είναι κορδέλες,κρέμεται σε μια από αυτές!

Το μόνο καλώδιο είναι του μετασχηματιστή....

Εφτιαξα και εγώ ένα 3-D shadow box,κόπια δηλαδή επακριβώς από το site του Steve Ramsey.
Nά είναι καλά ό Δημήτρης (dk31) πού τό είχε φτιάξει καί ανέφερε καί τήν πηγή.

Tο τελάρο έγινε από κ/π οκουμέ 15 mm,και τά συρόμενα πάνελ από κ/π οκουμέ 4 mm,βάφτηκε με ακρυλικά χρώματα από το Jumbo,και αγοράστηκε λεντοταινία RGB με τροφοδοτικό και ασύρματο τηλεκοντρόλ για αλλαγές χρώματος-φωτεινότητας κ.τ.λ.
Τα Proxxon έδωσαν ρεσιτάλ ακρίβειας,και με έβγαλαν παλλικάρι στα φάλτσα και στα αυλάκια.
Περάστηκε τό τελάρο baby oil μονο καί μού αρέσουν οι γραμμές στά σόκορα μπροστά,δείχνει σάν σχέδιο,τοποθετήθηκε στό τοίχο σάν κάδρο.

Ακολουθεί αρκετό φωτορεπορτάζ βήμα-βήμα των εργασιών.

shadow15.jpg

shadow12.jpg

shadow10.jpg

shadow11.jpg

shadow14.jpg

shadow18.jpg

shadow17.jpg

shadow20.jpg

shadow21.jpg

shadow23.jpg

shadow22.jpg

shadow28.jpg

shadow24.jpg

shadow29.jpg

shadow26.jpg

shadow27.jpg

shadow30.jpg

shadow31.jpg

shadow33.jpg

shadow32.jpg

πολύ όμορφο.μπράβο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πολύ όμορφο.μπράβο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σέ ευχαριστώ.

Ίσως ότι καλύτερο έχεις φτιάξει μέχρι τώρα. Πληρέστατο!
Μπράβο Dim.

Ετσι ακριβώς Κώστα,ότι καλύτερο μέχρι τώρα μέχρι τό επόμενο,σέ ευχαριστώ.

Γιώργη,πολύ όμορφο και πρωτότυπο!Δημήτρη άψογο,πολύ ατμοσφαιρικό!Μεγάλο πράμα τα σωστά εργαλεία....

Σέ ευχαριστώ Νίκο

Δημητρη ειλικρινα πανεμορφο το αποτελεσμα αλλα και η κατασκευη του!!

Εσυ που ελεγες πριν λιγο καιρο οτι οι μικροξυλοκατασκευες (και τα αντιστοιχα εργαλεια) δεν σε συγκινουν :))

Ώ ρε Μήτσο άρχοντα... :SFGSFGSF:

Απ´όταν πήγες Jumbo και αγόρασες χρώματα έχεις αλλάξει 3 πίστες καπάκι ρε μπαγάσα...:flipout:

Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι

Δημητρη ειλικρινα πανεμορφο το αποτελεσμα αλλα και η κατασκευη του!!

Εσυ που ελεγες πριν λιγο καιρο οτι οι μικροξυλοκατασκευες (και τα αντιστοιχα εργαλεια) δεν σε συγκινουν :))

Αστα Μιχάλη,όσο βλέπω τί φτιάχνω ούτε στόν ύπνο μου δέν θά τό πίστευα ότι θά τά κατάφερνα,άν δέν είχα γνωρίσει αυτό τό υπέροχο forum,μαθαίνοντας γιά τί εργαλεία υπάρχουν,καί προπάντος τίς τεχνικές.
Εκανα κατασκευές αλλά καμμιά σχέση μέ αυτά πού έμαθα από εδώ,τελείως αυτοδίδακτος πού λένε,αλλά επίδεκτος μάθησης.

Ώ ρε Μήτσο άρχοντα... :SFGSFGSF:

Απ´όταν πήγες Jumbo και αγόρασες χρώματα έχεις αλλάξει 3 πίστες καπάκι ρε μπαγάσα...:flipout:

Μπάμπη είχα αγοράσει ένα 5 κιλο μαόνι,καί γιά νά μήν πάει στράφι ότι κατασκευή έκανα τήν έκανα μέ μαόνι,μετά πού τελείωσε αποφάσισα νά γίνω άνθρωπος μέ λάδια-ακρυλικά-τέμπερες καί πάει λέγοντας :flipout:-bye-