Δοκιμασες να κοψεις το plexi με επιτραπεζια σεγα Δημητρη?
Μονο με επιτραπεζια σεγα κοβω plexi και η κοπη ειναι σαφως καλυτερη και ευκολοτερη απο σεγα χειρος.
Τα αριστοκρατικα μας εργαλεια ειναι για να εξυπηρετουν τους αρχοντες τους και οχι το αναποδο)
Φίλε Σώφρον περισσότερες λεπτομέρειες γιά τίς λάμες πού έκοψα τό Plexi 5 mm είναι οι παρακάτω μέ απόσταση δόντι 1,2 mm,τό έκοψε πανεύκολα χωρίς κραδασμούς καί δυσκολίες,από Leroy - Merlin 3,5 ευρώ τό σέτ μέ τρείς λάμες.
:a0210:
θυμηθηκα οτι πριν απο κατι χρονια που ειχα κοψει κατι plexi με λαμα για μεταλλα, μου ειχε "καψει" το plexi και ειχε κολλησει υλικο στην λαμα.
Μπράβο ρε Δημητρό καλλιτέχνη. Τυχεροί οι αποδέκτες αυτών.
Σέ διπλοευχαριστώ Κώστα,καθότι τό Baby oil έσύ μού τό είπες,καί μήν μού πείς καί εσύ τό είδες αλλού,πάλι τά Αcrylic led τό ίδιο,ότι βλέπεις ενημέρωνε μας διότι εγώ μόνο γιά εργαλεία πού πρόκειται νά αγοράσω κοιτάω στό youtube,από τεχνικές κοιτάω λίγα πράγματα καί κακώς βέβαια,να σαι καλά νά μας ενημερώνεις πάντα. :ernaehrung004:
Πολυ ωραια Δημητρη!Σήμερα τελείωσα άλλα 3 κουτιά μέ Acrylic led πού θά πάνε γιά δωράκια,έκανα τό κουτί ποιό μικρό,περάστηκαν baby-oil,πλάκα-πλάκα τό baby oil τό μεταμορφώνει τό οκουμέ,πολύ καλή η αντίθεση του.
Καί έκανα καί μιά δοκιμή ποιό ψηλό σέ ύψος plexi τό μεσαίο.
![]()
![]()
![]()
Πολυ ωραια Δημητρη!
Η μαζικη παραγωγη ομοιων ειναι αρκετα παραγωγικη οποτε αξιζει το κοπο να φτιαξεις κατι σε πολλα κομματια και να το δωρισεις!
Σήμερα τελείωσα άλλα 3 κουτιά μέ Acrylic led πού θά πάνε γιά δωράκια....
Δημητρό έχεις γκαζώσει άγρια λέμε... Πανέμορφες κατασκευές. :SFGSFGSF:
Μάλλον θα το γυρίσω κι εγώ στα Proxxon...![]()
Χάχάχά ευχαριστώ Μπάμπη,μά ήσουν καί εσύ προξονίστας γιά ένα φεγγάρι,αλλά μετά πήρες εργαλεία γιά μεγάλα παιδιά.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.