Φωτισμός και φωτιστικά (υλοποιήσεις, ιδέες, κλπ)

Ευχαριστώ πολύ Ηλία!Ναι,το σκέφτηκα αλλά μετά αποφάσισα να μην τρυπήσω τις ενώσεις στα φάλτσα για να εγκατασταθούν τα ντουί.Σε ευχαριστώ και ένα παραπάνω που με βοήθησες με τη συνδεσμολογία!

Εδεσε τελεια με το υπολοιπο σκηνικο, μπραβο Νικο παρα πολυ ομορφο το φωτιστικο, και το δεσιμο και τα αξεσουαρ και το φινιρισμα!!

Nίκο πολλά συγχαρητήρια γιά όλο τό έργο,πραγματικά δύσκολο καί ήθελε πολύ φαντασία. :a0210:
Εν πλώ στήν κυριολεξία καί μάλιστα κουρσάρικο τό όλο στύλ καί τά σχοινιά.
Εύχομαι νά έχετε καλές δουλειές.

Νικόλα ......... :worshippy::worshippy:
Μου αρέσει επίσης το "γέμισμα" του μαγαζιού !!!
Μπράβο σε εσένα και στο αφεντικό. -bye-

Εγω δεν σε πιστευω..........Καποια στιγμη θα ερθω απροειδοποιητα απο εκει να κανω ελεγχο............
Και "αλιμονο σου" αν δεν τα βρω "οπως πρεπει".
Θα σε βαλω να πληρωσεις τις ρακες και τις γραβιερες!!!!!

Ποσο ειπαμε ειναι το Τυμπακι απο το Ηρακλειο;
Διαμαντι, πες της κυρας εχει στο σπιτι της.

Καταπληκτικο Νικο, ευχομαι να σε παρει η Viokef σχεδιαστη...:p

Δεν ξερω ποσο φως ηθελες αλλα μια παρατηρηση μονο, ετσι οπως εχουν μπει οι λαμπες δημιουργειται σκια απ το ξυλο σε καποιες γωνιες...

Επισης γιατι δεν επελεξες τις Edison με το παραλληλο νημα?

edisonbulb1_large.jpg

Ευχαριστώ Νικόλα!Αυτό μου άρεσε καλύτερα,και επίσης έχω παρατηρήσει πως αυτές που πόσταρες καίγονται ευκολότερα.Για τη φωτοσκίαση έχεις δίκιο,αλλά όπως έγραψα πιο πρίν ρόλος του είναι κυρίως διακοσμητικός!

Fire in the hole!

Το κουτσουρο σας το εδειξα προψες στα κλεφτα,

Σημερα το τρυπησα,
Forstner wolfcraft rules

Το εκοψα,
Metabo gamaei!

Το εσκαψα με το ρουτερ,
Πολυ βρωμια παρολο που ειχα σκουπα.

Ηθελα να κολλησω τα δυο κομματια, σωμα και καπακι αλλα σκεφτηκα να μην αποκλεισω τη προσβαση εντελως στο εσωτερικο, οποτε βιδωσα.
Ξεχασα να βγαλω το εσωτερικο με την ταινια αλλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, κολλημενη στηνπεριφερεια ειναι.

Και εχουμε το φωτιστικο

Φ30/φ25/φ15 και 8mm free pattern.
Εκ των υστερων ειδα οτι τα 30 αρια ηταν μεγαλα για το ξυλο και φαινονται τα led. Το παχος ειναι περιπου ενα εκατοστο του μανδυα του κρυφου κουφιου, αν ηταν παχυτερο ισως να ηταν ενταξει και τα 30αρια .Next time would be better.
Εσωτερικα εχω led ταινια περιπου 25cm με εξωτερικο τροφοδοτικο, με βυσμα συνδεσης στα πλαγια.