Παύλο τούμπανο!Αν του βάλεις "κεράκια" edison θα απογειωθεί κατά τη γνώμη μου.Το λευκό δεν του πηγαίνει νομίζω.
Όμορφη κ δύσκολη κατασκευή.
Παυλο, αμεσα αλλαζεις λαμπες ... οι γαλακτωδες δε ταιριαζουν καθολου
αυτές οι έντισον δεν έχουν πολύ φως η κάνω λάθος;
κάτι με ενοχλεί αλλά δεν ξέρω τι. λές να είναι οι λάμπες;
Βαλε στογγυλες διαφανες, κλασικες πυρακτωσεως (δηλαδη τωρα πλεον αλογονου) ή Edison.
Οι Edison βγαζουν ζεστο φως που ταιριαζει περισσοτερο με το ξυλο και τα μπρονζε ντουι.
Θελει πειραματισμο, εαν σε καλυπτουν τα συνολικα lumen των led που εχεις τωρα (λογικα θα ειναι και ψυχρες δηλαδη πανω απο 5000Κ), τοτε αναζητησε Edison με λιγα περισσοτερα lumen (γιατι ειναι ζεστες κοντα στα 3000Κ).
Σωστός για τα κεράκια, λάθος για τον τύπο της λάμπας.
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κώστα τρομερός ο ακοντιστής!Νομίζω πως είναι το καλύτερο του είδους μαζί με τον μαχητή!
αξιώθηκα να φτοιάξω κι ένα φωτιστικό οροφής αλλά δεν ξέρω αν το παράκανα με τις λάμπες οι οποίες είναι led 5 watt. επίσης θέλω την γνώμη σας πως σας φαίνεται από άποψης αισθητικής. τοποθετήθηκε στη είσοδο του σπιτιού.
έγινε το σαβ/κο από κάτι περισεύματα άλλων κατασκευών και είναι ξύλο φτελιάς, πλατάνι, καρυδιά και οξυά.
Ο ακοντιστης ειναι πολυ ζορικος
costas1965 πως συνδεεις τις ενωσεις ? Γραψε αν θες τι χρησιμοποιεις ακριβως αλλα και την μαρκα (πχ στην κολλα ?)
Ευχαριστω
https://m.youtube.com/watch?v=81ki1yys3uwτι να πω; έχεις γίνει ειδικός στις σωληνώσεις..... και μόνο που τα βλέπω μπερδεύομαι με τις αρθρώσεις και τις γωνίες!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.