Φωτογραφία μακράς έκθεσης (long exposure)

Οντως! Πολυ επιβλητικος ο βραχος! Πολυ καλη! Ισως ηθελε λιγο αερα απο πανω χωρις να χασουμε ομως το προσκηνιο

το σημειο ειναι καπου στην Αναβυσσο , αν θυμηθω λεπτομερειες θα επανελθω....ειναι κοντα σε ενα μπαρακι και το μερος ειναι 'κλειστο' οποτε πρεπει να πηδηξεις μια μαντρα !! Δεν υπαρχει βεβαια ψυχη οποτε δεν ειναι προβλημα...

Απο την πλευρα που τραβηξα την φωτο η παραλια ειναι μακρυα οποτε πηρα στα χερια μηχανη και τριποδο και μπηκα με τα ποδια πιο μεσα σε ενα διπλανο βραχο....περιτο να πω οτι απο ενα σημειο και μετα δεν ενιωθα τα ποδια απο το κρυο χιχιχι

Με τον 28αρη που εχω ηταν λιιιιιγο πι ανοιχτο το πλανο αλλα επειδη ειναι τοσο επιβλητικος και με ωραια λεπτομερεια δοκιμασα κατι σε πιο 'κλειστο'

Εξαιρετικές οι τελευταίες, αυτό το golden glow είναι φυσικό ή το έχεις κάνει με κάποιο εφέ?

Να σημειώσω ότι στην τελευταία επαληθεύεται η διαπίστωσή μου ότι η φύση δεν μένει ποτέ σταθερή. Το συγκεκριμένο άνοιγμα στην παραλία δεν υπήρχε πριν λίγους μήνες. Ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα βροχοπτώσεων ή αποσυμφόρησης ενός μικρού παραπόταμου που ρέει παράλληλα με τη θάλασσα. Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο σημείο είναι απόδειξη ότι αξίζει να επισκεπτόμαστε πολλές φορές το ίδιο μέρος. Πάντα μας δίνει κάτι διαφορετικό...

Teo ευχαριστώ που μοιράζεσαι μαζί μας τις δημιουργίες σου.

Για μένα -συνεχίζω να το υποστηρίζω- είναι σημαντικό που έβαλες τα στοιχεία έκθεσης.
Δεν περίμενα έκθεση 60"
Πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω φίλτρα και να πειραματιστώ.

Teo ευχαριστώ που μοιράζεσαι μαζί μας τις δημιουργίες σου.

Για μένα -συνεχίζω να το υποστηρίζω- είναι σημαντικό που έβαλες τα στοιχεία έκθεσης.
Δεν περίμενα έκθεση 60"
Πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω φίλτρα και να πειραματιστώ.

Σ' ευχαριστώ πολύ. Όλες οι φωτογραφίες, αν κάνεις κλικ επάνω τους, θα σε βγάλουν στον σύνδεσμο του Flickr. Εκεί μπορείς να δεις τα στοιχεία λήψης αλλά και το σημείο λήψης.
* τα 60" δεν είναι ιδιαίτερα πολλά. Αν θυμάμαι, η φωτογραφία μου "ask the sea" είχε τη μεγαλύτερη έκθεση, 242". Σκέψου ότι άλλοι φτάνουν και τα 5+ λεπτά για τέτοιου είδους φωτογραφίες...