Ωραίο, ήρεμο θέμα! Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει υποέκθεση. Επίσης ο ορίζοντας θέλει λίγο διόρθωση και ίσως τα πασαλάκια να είχαν βοηθηθεί με ένα ανέβασμα των σκιών. Σχετικά με το καδράρισμα, εγώ σε ένα τέτοιο θέμα θα πήγαινα για πιο "σφιχτό" κάδρο παρά την αίσθηση που αποδίδει τώρα ως έχει. Ίσως μου τραβάει το βλέμμα περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε ο λόφος άκρη αριστερά. Θα πήγαινα για τετράγωνο κάδρο (αν κι εφόσον από δεξιά δεν υπήρχαν περιθώρια για καλό περιεχόμενο) και θα έστηνα το κάδρο μου από άκρη δεξιά ως έχει έως αριστερά για να γίνει τετράγωνο και να σβήσει στις άκρες χωρίς ιδιαίτερο περιεχόμενο στο background. Έτσι τα πασαλάκια θα αποκτούσαν πιο ισχυρή παρουσία και το κάδρο θα είχε μεγαλύτερη αρμονία στα στοιχεία του. Βέβαια, αν πήγαινα σε τετράγωνο κάδρο, επειδή στο 50-50 ουρανός θάλασσα το κάτω μέρος θα ήταν πολύ "γεμάτο" (είναι και τα πασαλάκια), θα πήγαινα σε 1/3 ουρανό και 2/3 θάλασσα. Με ένα γρήγορο κροπάρισμα θα φανεί αυτό που λέω. Φυσικά είναι η δική μου γνώμη περί αισθητικής στο κάδρο.