Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

το σκεφτομαι , αν και αρχιζω και ψηλοβαριεμαι το studio, μαρεσουν τελευταια πορτρετα με καπιο αληθινο background, οπως η κοπελα με το καφε

Και εκει αρχιζει η αλλη σπαζοκεφαλια. Πως θα χρησιμοποιησεις των υφισταμενο φωτισμο, που συνηθως δεν μπορεις να τον βαλεις εκει που θες...

ωραιος, δοκιμασε και καπιο ασπρο τοιχο απο την αλλη μερια για λιγο fill-in

Απάντηση: Πορτρέτο

στα πλαίσια φωτογράφισης party σε κλαμπ(Lobby) στη Κομοτηνή..
Sharpenedversion-42.jpg

εδώ μπορείτε να δείτε όλο το album..

Μια και δεν έχω κάτι νέο 3 καλοκαιρινά "οικογενειακά" πορτρέτα. Η τελευταία είναι από τις αγαπημένες του φετινού καλοκαιριού

6401179855_69da85111b_b.jpg

6401184565_e30ed43c14_b.jpg

6401161847_8b05e98bbc_b.jpg

καλη η τελευταια θα εκανα λιγο πισω, για να μην ειναι κομενα τα χερια της κοπελας

Πολυ καλο φως στις πρωτες NitinNton (το κοριτσακι ισως σηκωνε λιγο κοντραστ) και πολυ καλη εκθεση στην τριτη... το μονο που δεν μου αρεσε ειναι η κολωνα πανω απο το κεφαλι στις δυο πρωτες...

@paul έχεις δικιο ίσως και να φταίει το crop μου μια και μου άρεσε το φεγγαρι τελείως στην κορυφή.
@Hλία στην πρωτη μπορούσα να βγάλω την κολώνα αλλά μετά η στάση μου φανηκε αφύσικη. Για το contrast ίσως αλλά γενικά έχω τυποποιήσει τα 2-3 που κάνω στην επεξεργασία και δεν το ψάχνω περισσότερο ειδικά στις "οικογενειακές"

Η τελευταία έχω πάνω από 10-15 κλικ με αυτό το φεγγάρι που όλες βγήκαν έτσι στα χρώματα. Δυστυχώς σε καμμία δεν έχω το καθρέφτισμα του στο νερό:smash:

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Paul οι φωτογραφιες αυτες ειναι ωραιες,εχουν αποψη.Μ'αρεσουν οι χρωματικες αποχρωσεις της τελευταιας... :-)