Παρα πολυ ομορφη φωτογραφια και εξαιρετικη αποτυπωση της εκφρασης της κοπελα.
(Μια μικρη παρατηρηση μονο ο τυπος στο βαθος φαινεται ο κορμος του σχεδον 'ξεκαρφωτος' σαν δηλαδη να τον πηρες και να τον εβαλες μετα εκει...ισως να φταιει και ο φοντος απο τα μαυρα ρουχα αποτομα στον ασπρο..Επισης το δεντρο στα δεξια δεν βοηθαει αν δεν υπηρχε θαταν καλυετρα)
Εξαιρετικη φωτογραφια Παυλο ζηλευω που δεν μπορω να βγαλω παρομοιες.
Θα πρεπει να μας κανεις καποια μαθηματα...
για το δεντρο εχεις δικιο, θα προσπαθησω να το σβησω, ο τυπος παντως ηταν πραγματη εκει))
τι μαθηματα, λιγη φαντασια και επιμονη θελει, οταν τραβαω κατι τετιες σκεφτομαι καδρα /ποζες 2-3 μερες πριν, και μετα πριζω τα μοντελα μεχρει να βγει αυτο που θελω εγω, στην αρχη τραβαω και καπιες που θελουν αυτες ωστε να χαλαρωσουν...α και κανενας απο τα μοντελα μου δεν ειναι επαγελματιες
Στην πραγματικότητα είναι snapshot (που ο χρόνος για στήσιμο ,reflectors κλπ) και μάλιστα δύσκολη ώρα.
Επίσης αν δεν είχε και τα μαλιά στα μάτια της θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Όμως μου αρέσει το βλέμα της...
Ωραιες ολες τους!!
Η πρωτη λιγο αερα πανω απο το κεφαλι της κοπελας τοθελε..
Η τριτη σε κερδιζει με την εκφραστικη ματια..
Στην τριτη αν επικεντρωνοσουν στα χερια του αθλητη θαταν καλυτερα (η εσυ να εισουν λιιιγο ποιο ψηλα)
Πετυχημενα μονοχρωμα ολα τους....
[Βεβαια ωραια ειναι να ασκουμε 'υψηλη κριτικη' αργοτερα βλεπωντας τις φωτογραφιες αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε και να παραγνωριζουμε την προσπαθεια & το εργο του φωτογραφου που προσπαθει παντα για το καλυτερο μεσα στην ενταση της στιγμης]
thanks, τελικα οταν ειναι πανω απο ενα μοντελα την φορα ειναι λιγο δυσκολο να πετυχεις το τελειο , εδω ειχα 8-10 ατομα που επρεπε να βγαλω, και δεν ειχα πολυ χρονο , οποτε καπια λαθακια εχουν συγουρα...
αλλα στην κοπελα το κεφαλι το εκοψα ετσι επιτηδες)