Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το λεωφορείο στρίβει στο τούνελ αφήνοντας το Βατικανό κι εγώ σκέφτομαι ακόμη τον Άγ. Πέρτο. Κάποια στιγμή βλέπω τη σύζυγο, ενώ το τούνελ τελειώνει. Σηκώνω τη μηχανή «ρυθμίσεις ή κάδρο;» σκέφτομαι, «Κάδρο!» και τραβάω χωρίς σκέψη…:blink:
Ενας ξαδερφος.
Με την ε410 και 14-42μμ.
![]()
βασικα θελει να ειναι απο πισω ο ηλιος και το πορτρετο να σχηματιζει 45 μοιρες γωνιες απο τον ηλιο εφοσων κοιταει τον φακο.
Και σε αυτες τις περιπτωσεις χρησιμοποιεις η φιλ ιν φλας η καποιον ανακλαστηρα....
να και ενα πορτρετο ? το ποσταρα και στο hdr αλλα δεν εχει κινηση
![]()
Η φωτογραφια αυτη του gomar μου αρεσει και εμενα,ιδιαιτερα η επεξεργασια hdr εχει δωσει πολυ καλο αποτελεσμα στους τονους.
Οντως και πολυ σπανια βλεπω κατι να μου αρεσει απο HDR , συνηθως τα βρισκω υπερβολικα.
Εξαιρετικη απ'ολες τις αποψεις για τα γουστα μου επισης.
Σας ευχαριστω.
θα την εβαζα στο still life...αλλα λεω ενταξει να τις βαλω και τις 2 μαζι εδω.Αν ειναι να γινει move απο καποιον admin/mod.
η δευτερη πιο πολυ ηθελα να δω το φλας σε μερα και η τεχνικη του
Παρολο που δεν ειχα καποιο σοφτ box η ομπρελλα , με βοηθησε το photoshop
paulmarinis : ε πιστευω οταν μεγαλωσει να αλλαξει στυλ![]()
paulmarinis : ε πιστευω οταν μεγαλωσει να αλλαξει στυλ![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.