Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

DSC_1136a.jpg

Παρα πολυ ωραια φωτογραφια... :a0210:

Ψαχνω και εγω να βρω καποια ωραια κοριτσια τελευταια για να κανω παρομοιες φωτογραφιες σαν τη δικια σου.

Πολυ καλη μπραβο!
Η μονη ενσταση-μικρη-ειναι τα παπουτσια που πιανουν μεγαλο μερος του καρε και αποσπουν το ματι

σας ευχαριστω..

οσον αφορα τα παπουτσια , την εδειξα και σε μια γυναικα και το ματι της πηγε στο οτι το τακουνι εχει διαφορετικο χρωμα.Κατι που δε το ειχα προσεξει εγω :p

επρεπε να της τα βγαλεις τελιως:))
και εγω θα πηγαινα λιγο πιο δεξια, για πιο καλη οπτικη γωνια:)
και ΙΜΗΟ στο δερμα στο προσωπο το παρακανες λιγο, αλλα κατα τα αλλα καλη φωτογραφια ειναι....
με τον 80-200 ειναι?

Beavis, Gomar όμορφες προσπάθειες.
Beavis, σε τι εστιακό μήκος είναι τραβηγμένη; Ρωτάω γιατί το κεφάλι μού φαίνεται δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, πράγμα που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον έχει χρησιμοποιηθεί κάποιος ευρυγώνιος φακός, κάτι που γενικά αποφεύγεται γι 'αυτόν ακριβώς το λόγο, την παραμόρφωση της προοπτικής η οποία στα πορτραίτα δεν είναι και τόσο κολακευτική. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος και το κατά τ'άλλα πανέμορφο μοντέλο σου απλά να έχει λίγο στενούς ώμους.
Επίσης το δεξί (όπως κοιτάμε τη φωτο) μάτι φαίνεται μισάνοιχτο γιατί είναι ή λόγω της αντανάκλασης του ringflash στο μακιγιάζ; Σε κάθε περίπτωση, αυτή η ασυμμετρία στα δύο μάτια, επίσης δεν είναι κολακευτική.

Παυλο , ναι με τον 80-200..στο 3.2 διαφραγμα

εχω και απο πιο δεξια αλλα δε μαρεσαν.Ισως η σταση της δε μαρεσε.
Επισης για την επεξεργασια , πολλες φορες την παταω ρε γμτ.Ψαχνω διορθωνω , επεξεργαζομαι και τελος βγαινει σαλτσα.Ηθελε μια ψιλοδιορθωση αλλα το αφησα.

Νασσος : ευχαριστω :)

Beavis, Gomar όμορφες προσπάθειες.
Beavis, σε τι εστιακό μήκος είναι τραβηγμένη; Ρωτάω γιατί το κεφάλι μού φαίνεται δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, πράγμα που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον έχει χρησιμοποιηθεί κάποιος ευρυγώνιος φακός, κάτι που γενικά αποφεύγεται γι 'αυτόν ακριβώς το λόγο, την παραμόρφωση της προοπτικής η οποία στα πορτραίτα δεν είναι και τόσο κολακευτική. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος και το κατά τ'άλλα πανέμορφο μοντέλο σου απλά να έχει λίγο στενούς ώμους.
Επίσης το δεξί (όπως κοιτάμε τη φωτο) μάτι φαίνεται μισάνοιχτο γιατί είναι ή λόγω της αντανάκλασης του ringflash στο μακιγιάζ; Σε κάθε περίπτωση, αυτή η ασυμμετρία στα δύο μάτια, επίσης δεν είναι κολακευτική.

Nasso εχεις απολυτο δικιο
Σε αλλες απο το ιδιο σετ ειναι ακομα πιο εντονο αυτο που περιγραφεις
ειναι τραβηγμενες με τον 15-85 στα 15mm!!!
υπολογισε και οτι ειμαι αρκετα ψηλοτερος και ειμαι απο πανω της
οποτε να τα αποτελεσματα
για το ματι που λες νομιζω οτι το αριστερο φαινεται πιο κλειστο λογω της διαφορετικης γωνιας και του παχους των βλεφαριδων

με το ρινγ-φλας αν ειναι πανω στο φακο μονο με ευρυγωνιους γινεται να τραβας, γιατι αν εισαι μακρια δεν φτανει το φως του. Απλα προσπαθησε να εισαι στο σωστο υψος

με το ρινγ-φλας αν ειναι πανω στο φακο μονο με ευρυγωνιους γινεται να τραβας, γιατι αν εισαι μακρια δεν φτανει το φως του. Απλα προσπαθησε να εισαι στο σωστο υψος

ποσο μαλλον εγω που δεν εχω κανονικο ρινγκ φλας
αλλα το Ray Flash Ring Flash Adapter

Eδω κατι δεν πηγε καλα σε σχεση με τις αλλες...:huh2:
Ισως το ειδωλο στον τοιχο?
Η σταση του σωματος και το κεφαλιου που κρυβει το ενα ματι?
Το ανοικτο στομα?
:chinscratch:

με το ρινγφλασ δοκισαμε πιο κοντινες ληψεις head-shots και τετοια, για ολοσωμα δεν κανει, ειναι για close-up περισοτερο

Eδω κατι δεν πηγε καλα σε σχεση με τις αλλες...:huh2:
Ισως το ειδωλο στον τοιχο?
Η σταση του σωματος και το κεφαλιου που κρυβει το ενα ματι?
Το ανοικτο στομα?
:chinscratch:

χαχαχα προσπαθουσα να την πεισω πριν βγουμε εξω
και στην κυριολεξια την κυνηγουσα με την καμερα

αλλη μια απο το ιδιο σετ

Το βασικότερο πρόβλημα σε αυτή είναι ότι τον κύριο λόγο ΔΕΝ έχουν τα μάτια, το Α και το Ω σε ένα πορτραίτο, αλλά το στόμα!

Μου αρέσει, το μόνο που με χαλάει λίγο είναι το χέρι που είναι out of focus και σκοτεινό. Πιο σφιχτό καδράρισμα ίσως?

Το βασικότερο πρόβλημα σε αυτή είναι ότι τον κύριο λόγο ΔΕΝ έχουν τα μάτια, το Α και το Ω σε ένα πορτραίτο, αλλά το στόμα!

παλι δικιο εχεις:a0210: