Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

ναι αν ειναι μονο του το μαχαιρι ειναι αυτο που λες, αλλα αν ειναι και στο χερι καπιου τι γινεται???:)
Δηλαδη στη φωτο πανω κανονικα επρεπε να εχω και ενα σοφτμποξ απο πανω μονο για το μαχαιρι ε? Η η κοπελα επρεπε να το γυρισει υπο σωστη γωνια στην ομρελλα που φωτιζει αυτες?

Ελπίζω τώρα να είναι ΟΚ... :earmuffs:

voskos1.jpg

και μια φρέσκια νυχτερινή , από τις διακοπές...

attachment.php

Attachments

• DSC06122.jpg
    DSC06122.jpg
    170.8 KB · Views: 287

@gmak Μ'αρέσουν οι γραμμές του ορίζοντα και της προκυμαίας καθώς και η θέση στη δεξιά άκρη.
Δεν μου αρέσει καθόλου το χρώμα του δέρματος, η σταση με τα χέρια που στηρίζουν το κεφάλι ενώ και οι τόνοι του ουρανού και της θάλασσας είναι περίεργοι στο laptop μου. Δοκίμασε το b/w για τα χρώματα αν υπάρχει πράγματι θέμα

@racer τι διαφημίζουμε το ipad ή τα nike? :-))
Πολύ ωραία χρώματα και στάση και θέση, να έλειπαν τα γυαλια μόνο

Last edited:

Μ'αρέσουν οι γραμμές του ορίζοντα και της προκυμαίας καθώς και η θέση στη δεξιά άκρη.
Δεν μου αρέσει καθόλου το χρώμα του δέρματος, η σταση με τα χέρια που στηρίζουν το κεφάλι ενώ και οι τόνοι του ουρανού και της θάλασσας είναι περίεργοι στο laptop μου. Δοκίμασε το b/w για τα χρώματα αν υπάρχει πράγματι θέμα
Έχεις δίκιο , το δέρμα κιτρινίζει πολύ εξαιτίας της λάμπας του δρόμου που ήταν ακριβώς από επάνω , απλά δεν πείραξα το WB (το αφησα auto) γιατί ήθελα να αποδώσω τις πραγματικές συνθήκες..
Τώρα για το χρώμα του ουρανού δεν πείραξα κάτι , μόνο μια μικρή αποθορυβοποίηση καθώς είχα iso1600..
Σε ευχαριστώ για τις επισημάνσεις:2thumb22sup:

Μάλλον για διαφήμηση ipad πάει....
Πολύ όμορφη φωτογραφία πάντως

Last edited:
Απάντηση: Πορτρέτο

ένα θέμα σε δυο παραλλαγές

Τις τράβηξα χθες αργά με πολύ λίγο φωτισμό σ ενα γάμο
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε μερικές ακόμα απ την πρώτη μου προσπάθεια να κλικάρω για γάμο

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMGP2448-1.jpg
    IMGP2448-1.jpg
    52.3 KB · Views: 138
  • IMGP2441-4.jpg
    IMGP2441-4.jpg
    33.4 KB · Views: 138
Last edited:

Κωστα ειναι παρα πολυ καλες. Εξαιρετικες θα ελεγα και σαν εκτελεση και σαν καθοδηγηση και σαν επεξεργασια.
Το μονο που θα ηθελα ειναι να αφηνες λιγο αερα αναμεσα στο κοριτσι και στο ζευγαρι στο καδρο.

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

και μια φρέσκια νυχτερινή , από τις διακοπές...

attachment.php

DSC06122.jpg

Φιλε μου ελπίζω να μην σε πειράζει που έπαιξα λίγο με την φωτογραφία σου. Απλά πιστεύω ότι το κίτρινο δεν τις ταιριάζει και ότι σώνεται εύκολα, ισιωσα λίγο και τον ορίζοντα.

Παρα πολυ καλη προσπαθεια, παρα πολυ καλη!
Στην πρωτη με ενοχλει που η μικρη ειναι σε πρωτο πλανο τοσο πολυ και εντονα χρωματισμενη , ενω η δευτερη μου αρεσει περισσοτερο και αν δεν ειχες τοσο σφιχτο καδρο ισως και να δουλευε και πολυ καλυτερα!!!
Ειδα και αυτες που ανεβασες στην σελιδα σου.
Πολυ καλες ,μπραβο

Re: Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Φιλε μου ελπίζω να μην σε πειράζει που έπαιξα λίγο με την φωτογραφία σου. Απλά πιστεύω ότι το κίτρινο δεν τις ταιριάζει και ότι σώνεται εύκολα, ισιωσα λίγο και τον ορίζοντα.

Ευχαριστώ για την επεξεργασία,δείχνει καλύτερη έτσι.
Και άλλη μια από το ίδιο βράδυ με άλλη οπτική (ξεφορτώθηκα και την κιτρινίλα)
attachment.php

Attachments

• DSC06119.jpg
    DSC06119.jpg
    146.5 KB · Views: 199

Το ξεφτιλισες με το συμπαθειο τον κορεσμο του μπλε.....

Μπορω να δω μια χωρις επεξεργασια αν επιτρεπεται ?

Το ξεφτιλισες με το συμπαθειο τον κορεσμο του μπλε.....

Μπορω να δω μια χωρις επεξεργασια αν επιτρεπεται ?

Και να φανταστείς δεν πείραξα τίποτα από saturation , vibrance μόνο λίγο curves.Μάλλον φταίει που διόρθωσα την κιτρινίλα και ο ουρανός ξέφυγε..
Χωρίς επεξεργασία δεν έχω γιατί τράβηξα μόνο raw.
Εδώ είναι με default ρύθμιση του LR με διορθωμένο μόνο το WB και μείωση στο saturation και luminance του μπλέ:
attachment.php

Γενικά με παίδεψαν τα χρώματα...

Attachments

• DSC06119.jpg
    DSC06119.jpg
    163.3 KB · Views: 185