Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Σιμο,πολυ χαριτωμενη ληψη,και κορυφαια φιλματη αποδοση της εικονας.Οι τονοι και οι αποχρωσεις μ'αρεσουν πολυ.

PB131959a.jpg

Παρα πολύ καλό κάδρο Paul, με εξαιρετική φόρμα αλλά και περιεχόμενο. Αν είναι "σκηνοθετημένο" δεν το δείχνει, αν είναι τυχαίο "δρομου" πέτυχες και την έκφραση.
Είτε έτσι είτε αλλιώς μπράβο

Παρα μα παρα πολυ καλη!!!!
Και με ωραιο θεμα!
Αν εδινες και ενα -παρα πολυ μικρο-κλικ στα σκοτεινα (πλατι -κορμος) απο μενα θαπερνε 11/10 (τωρα για τιμωρια 9,99/10)
(ενδεχεται βεβαια να την εχεις οκ και να παιζει η ρυθμιση στα monitor μας)

Ωραια ποζα, κι εγω ηθελα ενα κλικ φωτεινοτερη την πλατη (και ισως λιγο και το προσωπο), που διορθωνεται ευκολα αλλα ειναι και θεμα μονιτορ ή γουστου, αλλα κυριως ηθελα λιγο αερα αριστερα, προς τα κει που κοιταει η κοπελα... καλη και η γωνια ληψης...

Απάντηση: Πορτρέτο

Ας βάλω κι εγώ μία του μικρού μου γιου (για να διαταραχθεί και λίγο η ησυχία ;) ):

PA302584.jpg

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Καλησπερα σε ολους παροτι μπαινω και διαβαζω αρκετο καιρο στα πραγματικα εξαιρετικα forums δεν εχω στειλει ποτε κάτι οπότε παρτε μια γευση απο τον φιλο μου τον κυριο Γιώργο

DSC_6826new.jpg

Last edited:

@paulmarinis
Αψογη σκηνοθεσία και φόρμα. Λιιιιιίγο φως στο πρόσωπο είναι αυτό που λείπει, IMHO!

@aragorn
Επίσης πολύ καλή και διαφορετική από το σωρό των παιδικών πορτραίτων.

@silentman
Καλωσήρθες! Περιμένουμε κι άλλες προσπάθειές σου! Εξαιρετική η πρώτη γεύση!

Ρε παιδια... μηπως aragorn και silentman εχουν καμμια... τηλεπαθητικοκαλλιτεχνικη συγγενεια? :idea: (και τα nicks να παρεις, σε lord of the rings φερνουν:music-smiley-005:)

Τα δυο πορτραιτα, το ενα κατω απο το αλλο, ιδια γωνια ληψης, ιδιο στησιμο τα μοντελα, θα ελεγα μεχρι και ιδιο βλεμμα, μια εγχρωμη (νεοτητα) μια Α/Μ (γηρατεια), η μια να κοιταει δεξια η αλλη αριστερα (αν τις βαλεις διπλα διπλα σα να κοιτανε το ιδιο σημειο)... μπρρρρ μου σηκωθηκε η τριχα....:afro:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

καλημερα σε ολους...φιλε ilias εγω το silentman το εχω απο την παλια μου αγαπη για τους dream theater(χαλασανε και αυτοι)
...με τις φωτογραφιες συμβαινει πολλες φορες να εχεις το ιδιο οραμα με καποιον αλλο ανθρωπο...να τα στησεις και ιδια...

Σας ευχαριστω για τα θετικα σας σχολια.

More coming soon

εμενα δεν μου αρεσει αυτη η θολουρα silentman, κατα τα αλλα πολυ καλη ΙΜΗΟ
Για την πλατη τωρα στη δικη μου, εχω και με πλατη φωτισμενη, αλλα τοτε πεφτει και το φως στο φοντο, και δεν μαρεσει και τοσο πολυ το αποτελεσμα....

Απάντηση: Πορτρέτο

Ευχαριστώ παιδιά.
Ήταν από τις ελάχιστες φορές που με άκουσε ο μικρός και έδειξε υπομονή.
Ήταν λίγο βιαστική η φωτογραφία, στο φουαγιέ ενός παιδικού θεάτρου, αλλά αρκετά κοντά σ' αυτό που είχα στο νου μου.
Όσο για το nick, το ίδιο και ο τρόπος που γράφω που μένω (μέση γη), τα λένε όλα ;)