Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Παιδια ευχαριστω για τα σχολια σας,ειναι παντα ευπροσδεκτα και θεμιτα.

Αν ειναι ευκολο,θα παρακαλουσα καποιον διαχειριστη να αφαιρεσει τα δυο αυτα πορτρετα απο το νημα,διοτι δεν ειμαι σιγουρος αν η συγκεκριμενη κοπελα θα ηθελε να εμφανιζεται σε καποιο site,θεωρω πως δε θα υπαρχει θεμα,αλλα θελω να το σιγουρεψω.
Αν συζητησω μαζι της και δεν εχει προβλημα,θα ανεβασω παλι υλικο.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Την διαγραφη των φωτογραφιων τις ζητησα εγω σημερα το πρωι με πμ που εστειλα στον ΓΔ και ΑΓΔ.

Οι λογοι καθαρα προσωπικοι.

Ζητω συγγνωμη και την αναστατωση που προκαλεσα τοσο στην Διοικηση του φορουμ οσο και στον συμφορουμιτη Φανερος Πρακτωρ.

Εχει οντως φωτογενεια,και στην πραγματικοτητα ειναι πολυ εμφανισιμη.

Πιθανως να ξαναβαλω κατι μελλοντικα.

2 παρομιες απο μενα, τραβηγμενες με gx1 και τον 14/2.5....θελαμε burn out, αλλα δεν το κανει το μηχανακη.....και μας χαλασε το εφε...

923491_10151922815662511_1609232306_n.jpg

1004836_10151922808257511_1430414728_n.jpg

Το κλαδι μπροστα της (στην μασχαλη) ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ.

Δεν χαλας με τετοια σιλουεττα με ενα μαρκουτσι ανευ λογου. Το αλλο αντιθετα παιζει ρολο στο να ειναι πιο διακριτικη η φωτογραφια.

Δεν υπήρχε άλλο σημείο διαθέσιμο για τέτοιο σκηνικό, οπότε θέλαμε δεν θέλαμε το φάγαμε το κλαδί.

Δεν μπορουσε να μπει μπροστα απο το κλαδι ? Ας γδαρθει λιγακι, η τεχνη θελει θυσιες να λετε στα μοντελα σας :D

billpepas...κατά την ταπεινή μου άποψη, τέτοια μάτια θέλουν κοντινό πορτρέτο.
Πρόσωπο, εστίαση στο μάτι, και bokeh που να καλύπτει τους ώμους της, φωτογράφηση από πάνω προς τα κάτω, κτλ.

Κάτι σαν και αυτό (είναι για αγορά πακέτου photoshop, απλά δες τι εννοώ):
http://store.alexbeadonphotography.com/product/the-confidence-collection

Έχεις μήπως τραβήξει τίποτα τέτοιες φωτό;

Δεν μπορουσε να μπει μπροστα απο το κλαδι ? Ας γδαρθει λιγακι, η τεχνη θελει θυσιες να λετε στα μοντελα σας :D

Όχι, δυστυχώς το κλαδί ήταν σε τέτοιο σημείο που δεν γινότανε, δεν χωρούσε να σταθεί αν έμπαινε μπροστά του, συν ότι θα ήταν στο ένα κλαδάκι μόνο, και ενώ ήταν και στα 2 μαζί ήδη είχανε ακουστεί κάτι κρατς κρούτς :D

billpepas...κατά την ταπεινή μου άποψη, τέτοια μάτια θέλουν κοντινό πορτρέτο.
Πρόσωπο, εστίαση στο μάτι, και bokeh που να καλύπτει τους ώμους της, φωτογράφηση από πάνω προς τα κάτω, κτλ.

Κάτι σαν και αυτό (είναι για αγορά πακέτου photoshop, απλά δες τι εννοώ):
http://store.alexbeadonphotography.com/product/the-confidence-collection

Έχεις μήπως τραβήξει τίποτα τέτοιες φωτό;

Κάτι πρέπει να έχω, ήταν ομαδική φωτογράφιση με λίγες εξτρά μόνοι τους ο καθένας, αλλά έγιναν όλα σε χρόνο dt οπότε σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα για 2η φωτογράφιση, η οποία θα φροντίσω να γίνει με full χρόνο και για μένα και για το group.