Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Ας κάνω μιά ακόμα προσπάθεια:

o74tib.jpg

Thanks Γιώργο!
Με τον Tamron είναι, και με το φλας off camera ψηλά αριστερά.

Κάτι γίνεται πάντως και μου τις χαλάει όταν τις ανεβάζω...

Καταρχην να σου ζησει.

Κατα τα αλλα δειχνουν λιγο θολες, σαν ανεστιαστες. Στην πρωτη θα μπορουσες να κροπαρεις το μισο κεφαλι που περισσευει.

Το flickr ειναι ευκολο για ανεβασμα. Τις βαζεις ολες εκει και παραθετεις τα λινκς.

Ενας φιλος, οταν του ειπα οτι περιμενω κορη σε δυο μηνες ειπε την εξης ατακα:

"Παρε παμπερς και για σενα (γιατι θα χ@στεις)"
Ισχυει λες?

-bye-

Όταν την ανεβάζω χαλάει.

Και εγω οποτε ανεβαζω, μειωνει τα kb κατα περιπτωση... πολλες φορες εχει ερωτηθει γιατι γινεται αυτο, αλλα απαντηση δεν... μαλλον καποια δυσλειτουργια της πλατφορμας παιζει...

Καταρχην να σου ζησει.
Κατα τα αλλα δειχνουν λιγο θολες, σαν ανεστιαστες. Στην πρωτη θα μπορουσες να κροπαρεις το μισο κεφαλι που περισσευει.

Ευχαριστώ, και εσύ με το καλό.
Έχεις δίκιο για την πρώτη για το κροπάρισμα. Παράλειψη...
Για το ανεστίαστες τώρα, οι δύο πρώτες και εμένα μου φαίνονται θολές και ίσως να φταίει κάτι στο ανέβασμα. Η τελευταία νομίζω είναι εντάξει, αν και ήμουνα ξαπλωμένος στο πάτωμα με τη μηχανή στο ένα χέρι και το φλας στο άλλο και τη μικρή πάνω μου.... :flipout::flipout:

Το flickr ειναι ευκολο για ανεβασμα. Τις βαζεις ολες εκει και παραθετεις τα λινκς.
Thanks θα το δω.

Ενας φιλος, οταν του ειπα οτι περιμενω κορη σε δυο μηνες ειπε την εξης ατακα:
"Παρε παμπερς και για σενα (γιατι θα χ@στεις)"
Ισχυει λες? -bye-

Εννοείται αυτό!!! Όλα τα λεφτά!!!

Μεγάλωσε, έβγαλε και δοντάκια βλέπω.

και το βλέμμα... τί να πώ, βλέπω Γιώργο ότι θα την τραβήξεις πολλές φωτογραφίες στο μέλλον.

Και εγω οποτε ανεβαζω, μειωνει τα kb κατα περιπτωση... πολλες φορες εχει ερωτηθει γιατι γινεται αυτο, αλλα απαντηση δεν... μαλλον καποια δυσλειτουργια της πλατφορμας παιζει...

Όντως Ηλία. Το πιστεύεις πως πολύ λίγο κάνω resize πια?

Στα 2-2.5ΜΒ να του κάνω upload, μου την φορτώνει γύρω στα 200-250ΚΒ...:BDGBGDB55:

Βρε Κερκυραίε....

κοίτα και λίγο τα όρια της πλατφόρμας.
Ακόμη και στους διαχειριστές, το όριο μεγέθους για jpeg είναι 293kb και 2000χ1500. Τι 2 μέγα του βάζεις!

Βρε Κερκυραίε....

κοίτα και λίγο τα όρια της πλατφόρμας.
Ακόμη και στους διαχειριστές, το όριο μεγέθους για jpeg είναι 293kb και 2000χ1500. Τι 2 μέγα του βάζεις!

Αυτή...

attachment.php

... η φωτογραφία έχει original size στον σκληρό μου 3,57ΜΒ. Την έκανα upload χωρίς resize και μου την έκανε attachment στα 29-τόσο...

Πως γίνεται αυτό?

Αυτόματη συμπίεση της πλατφόρμας σε ο,τιδήποτε υπερβαίνει το όριο μεγέθους σε kb.

Χώρια που η συγκεκριμένη είναι -κυριολεκτικά!- για τα μπάζα :flipout:

Μεγάλωσε, έβγαλε και δοντάκια βλέπω.

και το βλέμμα... τί να πώ, βλέπω Γιώργο ότι θα την τραβήξεις πολλές φωτογραφίες στο μέλλον.

Είδες; Περνάει ο καιρός και δεν το παίρνουμε χαμπάρι...

να σου ζησει Γιωργο.Ευχομαι τα καλυτερα για την κορη :)

να και μια προσφατη της γυναικας απο Ξανθη που ειχαμε παει
DSC_0212a.jpg