Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

εφω θα ελεγα να δοκιμασεις να την βαλεις στο καδρο την σημαια:)

Ευχαριστώ Τιμαίε! Ο Ρήνος εξάλλου καμια 100μ μόνο μακρια είναι απο το σημείο που την έβγαλα... χεχε. Και με 1 μυριο εγώ ευχαριστημένος είμαι! :flipout:

Είναι μια μικρή πινακίδα που λέει να μην πατάμε το γρασίδι η κάτι τέτοιο... χεχε
Δυστηχώς την κούρβα την κάνει σε αυτό το σημείο το μονοπάτι, οπότε απο καδράρισμα δεν είχα πολλές άλλες επιλογές. Μόνο αν την έσβηνα στο PS. Έχω και μια που την άφησα εκτός, αλλά δεν φαίνεται αυτό το S τοσο πολύ γιαυτό κράτησα αυτήν. Θα μπορούσα όμως πράγματι να το βάλω ολόκληρο μεσα, τώρα το έκοψα λίγο άκυρα μάλλον...

Ηλία δεν είναι smearing, είναι τα άκρα θολά λόγω λεπτού βάθους πεδίου. Είναι με τον Nokton f/1.1 ανοικτό. Τα άκρα είναι θολά και με μεγάλη βινιέτα...

Ηλια υπεροχες οι αερο! Η πρωτη του Δελτα μου αρεσει ιδιαίτερα!
Alex πολύ ωραια! Κι εγω νομιζω ότι χωρίς το σημαιακι είναι πολύ καλυτερη
Χρηστο πολύ όμορφη , το φως κανει ωραιο παιχνίδι!

Πολύ ωραία με πολύ ωραίο φως! Της λείπει λίγο ευκρίνεια όμως. Εστιασμένη φαίνεται να είναι, ίσως θέλει λίγο παραπάνω sharpening.

Σε ευχαριστώ πολύ Alex!
Ήταν θολή η ατμόσφαιρα για αυτό φαίνεται έτσι.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε ομίχλη... αν σκεφτείς ότι είναι στα 500 mm σκέψου τι έχει συμπιέσει (από ατμόσφαιρα).
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να βγει τόσο καθαρή. Αν δεις (εδώ: http://www.flickr.com/photos/chrisbrn/12371178573/sizes/o/in/photostream/ ) το πλήρες μέγεθος θα δεις ότι στη "χαμηλή" κορυφή ακριβώς πάνω από τους γκρεμούς, φαίνεται να πετάει ένας αετός (ή όρνεο, έχει και τέτοια η περιοχή) !!!

Last edited:

Α οκ! Την συννεφιά δεν την σκέφτηκα να πώ την αλήθεια.
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, γιατί την ανεβάζεις σε πλήρες μέγεθος και όχι σε resize? Χάνει αρκετή ευκρίνεια σε θέαση σε οθόνη με αυτό τον τρόπο. Δοκίμασε το σκριπτάκι που λέω στο αντίστοιχο νήμα, θα δείς μεγάλη διαφορά

..
...
Αν δεις (εδώ: http://www.flickr.com/photos/chrisbrn/12371178573/sizes/o/in/photostream/ ) το πλήρες μέγεθος θα δεις ότι στη "χαμηλή" κορυφή ακριβώς πάνω από τους γκρεμούς, φαίνεται να πετάει ένας αετός (ή όρνεο, έχει και τέτοια η περιοχή) !!!

Και γιατί δεν την έβαλες στο "οι φίλοι μας τα ζώα"!!. :ernaehrung004:

12371178573_ebf6aa2641_o-2.jpg
Πολύ ωραία με πολύ ωραίο φως! Της λείπει λίγο ευκρίνεια όμως. Εστιασμένη φαίνεται να είναι, ίσως θέλει λίγο παραπάνω sharpening.

Kαθαρίζει αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα.

Χρήστε ελπίζω να μην δημιουργώ πρόβλημα.