Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Λίμνη Μαραθώνα με κινητό και έτοιμα φίλτρα του fb app... αν θυμάμαι καλά με HDR ρύθμιση...

999941_10202444846217714_1676825461_n.jpg

Ευχαριστώ Νικόλα!!!

Και όμως είναι πουλιά... χεχε, το φίλτρο και η συμπίεση τα κάνουν να δείχνουν σαν σκουπίδια στον φακό... εδώ η original

__________.jpg

Etsap οι παραπανω φωτογραφιες ειναι με τη d600 οποτε αλλαζουν και οι απαντησεις περι μονοδιαστατου αα φιλτρου κτλ. ας το ψαξει ο Ηλιας λιγο...Παντως ο ILIAH BORG ασχολειται με τους νεους αισθητηρες της SONY και περιμενουμε εμπεριστατωμενη απαντηση.

Kαλά παρασύρθηκα ... αλλά και που ανοιξα το RAW ούτε που έπεσε το μάτι μου στο μοντέλο ..

Οντως αυτά περι αα φιλτρου ήταν για την 610 ..

αντε να δούμε τι θα πει και ο μεγάλος ο Ηλίας (Borg) ..

Kαλά παρασύρθηκα ... αλλά και που ανοιξα το RAW ούτε που έπεσε το μάτι μου στο μοντέλο ..

Οντως αυτά περι αα φιλτρου ήταν για την 610 ..

αντε να δούμε τι θα πει και ο μεγάλος ο Ηλίας (Borg) ..
Sorry , αλλά ξανα ρωτώ: η D610 έχει άλλο ΑΑ φίλτρο από την D600;;

Etsap διαβασε ολο το νημα που παραθετω στο οποιο συμμετεχουν και επιστημονες και απο τα συμφραζομενα των ερωταπαντησεων μια και ενδιαφερεσαι θα βγαλεις ακρη μια και ασχολεισαι με την τεχνολογιαhttp://www.dpreview.com/forums/post/50087250 οσο για την περιγραφη για την δ610 εγραψε ο ηλιας πριν απο μερικα ποστ πιστευω οτι θα κατανοησης επειδη το θελεις πολυ...http://www.dpreview.com/forums/post/52906263.

Last edited:

Sorry , αλλά ξανα ρωτώ: η D610 έχει άλλο ΑΑ φίλτρο από την D600;;

Φρόντισε ο Τιμαίος να ξαναβάλει το λινκ (θενκς..) .. το δεύτερο εννοώ,

Επιγραμματικά .. δεν είναι 100% εξακριβωμένο, αλλά έτσι δείχνει ..

Alex εκανα λογαριασμο στο 500px,πως ανεβαζω φωτο να φαινεται κανονικα,γιατι με αντιγραφη του url μου εμφανιζει μονο το thumpnail

Δε φαινεται η οξυτητα οπως στη σελιδα του 500px ή στο pc μου αλλα που θα παει θα τη βρω την ακρη.
4.jpg

Last edited:

Δύο παλιές που ξέθαψα πρόσφατα, από τη θρυλική D40 μου.

Μύκονος - Χώρα by betonven, on Flickr

Καϊάφας by betonven, on Flickr

...ως συνήθως χωρίς επεξεργασία, μόνο ένα κροπ στη δεύτερη. Η πρώτη βγήκε ασπρόμαυρη με αλλαγή ρυθμίσεων της κάμερας επί τόπου, όχι εκ των υστέρων :D

Δεν ειναι τιποτε ιδιαιτερο ως φωτογραφιες, αλλα επειδη ειναι -τουλαχιστον- απο οχι και τοσο συνηθισμενη γωνια ληψης, τις ανεβαζω για να... βρισκονται...

Με τη νικον V1 που απο δυναμικο ευρος δεν τα παει και πολυ καλα, ασχημες και οι φωτιστικες συνθηκες, τις τεντωσα οσο νομιζα και στην επεξεργασια (το ιστογραμμα σε καποιες δεν ειχε ουτε 2 στοπ ευρος)...

Αναμεσα στα συνεφα και στο... απεραντο γαλαζιο...

_DSC7035 by 1L1as, on Flickr

Τελικα, εχουμε αγροτικη παραγωγη ή οχι? Ατακτοποιητα τα αγροτεμαχια μεν, καλλιεργημενα μου φαινονται δε...

_DSC7059 by 1L1as, on Flickr

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Τελικα, εχουμε αγροτικη παραγωγη ή οχι? Ατακτοποιητα τα αγροτεμαχια μεν, καλλιεργημενα μου φαινονται δε...

_DSC7059 by 1L1as, on Flickr

Γιατί βγάζεις φωτογραφίες το χωριό μας χωρίς να μας ρωτήσεις; :)