Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Πολύ ωραία Βασίλη!
Πρέπει να πω ότι όλη η ομορφιά της αποκαλύπτεται στο flickr!

πανέμορφος ο μαραθώνας την πρωτομαγια!

PANO_20140501_104948.jpg

Ναι έχει πρασινησει...τουλάχιστον σε σημείο που δεν φαίνονται τα καμμένα,

DSC_0601_01.jpg

δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.... θα μπορούσε αλλά δεν είναι...

με την D40... συγγνώμη που θα το πω αλλά το κινητό μου με αυτές τις συνθήκες φωτισμού τραβάει καλύτερες φωτογραφίες με μεγαλύτερη οξύτητα...

τα χρώματα είναι λίγο φρεσκαρισμένα στο photoshop γιατί ήταν και αυτή ξεπλυμένη αρκετά...

είτε κάνω κάτι λάθος, είτε η μηχανή μου είναι για τα μπάζα είτε και τα δύο μαζί... γκρρρρρρρρρρρ

Last edited:

Λοιπόν την είδα και στην ips Dell του αδερφού μου και είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα, η οθόνη του λάπτοπ είναι για κλάματα και δείχνει ότι θέλει... και δεν ρυθμίζεται δυστυχώς...

οθόνη με οθόνη έχει τεράστια διαφορά, άλλο σε μια απλή LCD, άλλο μια IPS καλά για την super amoled του κινητού δεν το συζητάω είναι μια κατηγορία μόνη της...

η D40 απογοήτευση... δεν ξέρω αν φταίει και ο φακός σε κάποια θέματα, είναι βέβαια και παλαιά...

έχω τραβήξει και καποιες με την D200 του ξαδέρφου, θα τις δω αύριο....

κινητό και πάλι κινητό... :smash: :smash: :smash:

14061339296_695d927622_c.jpg

View attachment 103308

δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.... θα μπορούσε αλλά δεν είναι...

με την D40... συγγνώμη που θα το πω αλλά το κινητό μου με αυτές τις συνθήκες φωτισμού τραβάει καλύτερες φωτογραφίες με μεγαλύτερη οξύτητα...

τα χρώματα είναι λίγο φρεσκαρισμένα στο photoshop γιατί ήταν και αυτή ξεπλυμένη αρκετά...

είτε κάνω κάτι λάθος, είτε η μηχανή μου είναι για τα μπάζα είτε και τα δύο μαζί... γκρρρρρρρρρρρ

Λυπάμαι αλλά δεν είναι τόσο άχρηστη η D40, μάλλον κάτι κάνεις λάθος :) Αυτές είναι με τη D40..

Untitled by Tzavaras A., on Flickr

Before the Landing by Tzavaras A., on Flickr

Riding by Tzavaras A., on Flickr

Lake Plastiras, Greece by Tzavaras A., on Flickr

Λοιπόν την είδα και στην ips Dell του αδερφού μου και είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα, η οθόνη του λάπτοπ είναι για κλάματα και δείχνει ότι θέλει... και δεν ρυθμίζεται δυστυχώς...

οθόνη με οθόνη έχει τεράστια διαφορά, άλλο σε μια απλή LCD, άλλο μια IPS καλά για την super amoled του κινητού δεν το συζητάω είναι μια κατηγορία μόνη της...

η D40 απογοήτευση... δεν ξέρω αν φταίει και ο φακός σε κάποια θέματα, είναι βέβαια και παλαιά...

Κλέαρχε απλά δεν εστίασες. Μια χαρά είναι D40, κι αν βγάλεις καλύτερη φωτό με κινητό κερνάω βρώμικο μπέργκερ.

Βαλε και του κινητου στο laptop και συγκρινε παλι.... ;)