chrisssb
Μέλος Σωματείου
Re: Landscape Photography
Πολύ ωραία Βασίλη!
Πρέπει να πω ότι όλη η ομορφιά της αποκαλύπτεται στο flickr!
Πολύ ωραία Βασίλη!
Πρέπει να πω ότι όλη η ομορφιά της αποκαλύπτεται στο flickr!

View attachment 103308
δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.... θα μπορούσε αλλά δεν είναι...
με την D40... συγγνώμη που θα το πω αλλά το κινητό μου με αυτές τις συνθήκες φωτισμού τραβάει καλύτερες φωτογραφίες με μεγαλύτερη οξύτητα...
τα χρώματα είναι λίγο φρεσκαρισμένα στο photoshop γιατί ήταν και αυτή ξεπλυμένη αρκετά...
είτε κάνω κάτι λάθος, είτε η μηχανή μου είναι για τα μπάζα είτε και τα δύο μαζί... γκρρρρρρρρρρρ
Untitled by Tzavaras A., on Flickr
Before the Landing by Tzavaras A., on Flickr
Riding by Tzavaras A., on Flickr
Lake Plastiras, Greece by Tzavaras A., on FlickrΛοιπόν την είδα και στην ips Dell του αδερφού μου και είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα, η οθόνη του λάπτοπ είναι για κλάματα και δείχνει ότι θέλει... και δεν ρυθμίζεται δυστυχώς...
οθόνη με οθόνη έχει τεράστια διαφορά, άλλο σε μια απλή LCD, άλλο μια IPS καλά για την super amoled του κινητού δεν το συζητάω είναι μια κατηγορία μόνη της...
η D40 απογοήτευση... δεν ξέρω αν φταίει και ο φακός σε κάποια θέματα, είναι βέβαια και παλαιά...
έχω τραβήξει και καποιες με την D200 του ξαδέρφου, θα τις δω αύριο....
κινητό και πάλι κινητό... :smash: :smash: :smash:
Λοιπόν την είδα και στην ips Dell του αδερφού μου και είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα, η οθόνη του λάπτοπ είναι για κλάματα και δείχνει ότι θέλει... και δεν ρυθμίζεται δυστυχώς...
οθόνη με οθόνη έχει τεράστια διαφορά, άλλο σε μια απλή LCD, άλλο μια IPS καλά για την super amoled του κινητού δεν το συζητάω είναι μια κατηγορία μόνη της...
η D40 απογοήτευση... δεν ξέρω αν φταίει και ο φακός σε κάποια θέματα, είναι βέβαια και παλαιά...
έχω τραβήξει και καποιες με την D200 του ξαδέρφου, θα τις δω αύριο....
κινητό και πάλι κινητό... :smash: :smash: :smash:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.