Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Πισω και αριστερα Πανο, να φαινεται μονο φαρος και θαλασσα!

(καποιες φορες ο φωτογραφος νομιζουμε οτι ειναι τηλεκατευθυνομενο και οι υπολοιποι εχουμε το χειριστηριο... :p )

Η καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντοτε δεκτή με ευχαρίστηση. Είμαι και είμαστε χομπίστες. Δεν έχω κάποια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου ούτε τα γνωρίζω όλα κι ας ασχολούμαι από 11 χρονών. Αν μπορώ να πάρω κάτι από όλους καλό είναι.

Η καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντοτε δεκτή με ευχαρίστηση. Είμαι και είμαστε χομπίστες. Δεν έχω κάποια μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου ούτε τα γνωρίζω όλα κι ας ασχολούμαι από 11 χρονών. Αν μπορώ να πάρω κάτι από όλους καλό είναι.

Χαριτολογωντας το λεω προφανως, μη παρεξηγηθω.

Χαριτολογωντας το λεω προφανως, μη παρεξηγηθω.

Το κατάλαβα. Δεν υπάρχει λόγος να σε παρεξηγήσω. Το αντίθετο. Χαίρομαι πολύ που γράφω και συναναστρέφομαι με όλους στην φωτογραφική κατηγορία, ειλικρινά! :a0210:

Aigio Port (HDR) by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

Απάντηση: Landscape Photography

sunny patch by S_end, on Flickr

Η θέα από τη γέφυρα της Μπαλντούμας (Εγνατία).

Μην μου αρχίσετε για ...κρασαρισμένα λευκά, η λήψη είναι από ....κινητό (Lumia 1020) :p

χάλασα κι εγώ :flipout:

Πολύ ωραίο κάδρο,έτσι κι αλλιώς ότι μηχανή να είχες σωστή φωτογραφία θα έβγαζες,βλέπεις η αγάπη και ή ικανότητα για το άθλημα δεν κρύβεται.

Last edited:

μια απο το Καστρο Καλαματας..

12473681_10208761493971971_7333372332190132193_o.jpg

Νομίζω πως θα ήταν ωραίο και πολύ ενδιαφέρον να ανοίξουμε ένα νήμα με φωτογραφίες από κινητό.

Νομίζω πως θα ήταν ωραίο και πολύ ενδιαφέρον να ανοίξουμε ένα νήμα με φωτογραφίες από κινητό.

Δεν εχει νοημα αυτο, γιατι με αυτο το σκεπτικο θελουμε νημα ξεχωριστο για καθε μηχανη. Και τα κινητα μεσα σε ολα τα υπαρχοντα νηματα, εγω εχω βαλει ηδη αρκετες. :)

Κώστα φαντάζομαι και πόσες άλλες ωραίες φωτό θα έχεις που δεν τις έχουμε δει.

Πολύ ωραία. Την έχεις κάνει HDR ή μου φαίνεται όντας βαθύτατα επηρεασμένος από τις τελευταίες μου φωτογραφίες;

Κώστα πάλι αναρωτιέμαι τι θα έκανες με μια μηχανή με μεγάλο αισθητήρα FF τελευταίας γενιάς πού έχει πολλές επιλογές για καλύτερους φακούς πού δυστυχώς έχουμε λιγότερες στις DX κροπ,πάντως παίρνεις πάντοτε άριστα αποτελέσματα με τα εργαλεία σου πάρα τούς περιορισμούς τού συστήματος σου,μαθήματα για όλους το άριστο αποτέλεσμα πού μας παρουσιάζεις τροφή για σκέψη για να βελτιωθούμε στην επεξεργασία και όχι μόνο,καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.

Last edited:

Κώστα πάλι αναρωτιέμαι τι θα έκανες με μια μηχανή με μεγάλο αισθητήρα FF τελευταίας γενιάς πού έχει πολλές επιλογές για καλύτερους φακούς πού δυστυχώς έχουμε λιγότερες στις DX κροπ,πάντως παίρνεις πάντοτε άριστα αποτελέσματα με τα εργαλεία σου πάρα τούς περιορισμούς τού συστήματος σου,μαθήματα για όλους το άριστο αποτέλεσμα πού μας παρουσιάζεις τροφή για σκέψη για να βελτιωθούμε στην επεξεργασία και όχι μόνο,καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.

Τίποτα καλύτερο, τίποτα χειρότερο πιθανόν.
Ο Κώστας όπως και άλλοι εδώ μέσα μας δίνουν μαθήματα φωτογραφίας με την ουσιαστική της έννοια που ορίζει πρωταγωνιστή τον φωτογράφο και κομπαρσο τον εξοπλισμό του.