Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

δεν μαρεσει ο ηλιος που εκοψες το highlight του...επρεπε να φαινοταν καμενος

Δυστυχώς χανόταν όλος ο ουρανός.

@Kosh από saturation έχει μόνο ένα +2 από τη μηχανή. Σε 2 οθόνες που το είδα μου φάνηκε οκ, σε μια τρίτη (και calibrated) με χαμηλωμένο brightness μου φάνηκε πιο βαριά..

Thanks για τα σχόλια.

Επειδή κάπου εκεί μου άρεσε το αποτέλεσμα. Βέβαια τραβάω raw συνήθως όποτε ουσιαστικά μόνο για το άμεσο preview στη μηχανή έχει σημασία.

Από το πάρκο Τρίτση...

DSC_0336.jpg

χμμ το παρακανες λιγο εδω :o

btw,το πορτρετο με την κοπελα στο αλλο νημα,πολυ καλο :a0210:

Αυτός είναι ο κίνδυνος με τα φίλτρα (βλ. color Efex Pro) :violent-smiley-030::violent-smiley-030:...
Ηλία, είναι τρομακτικό, λες να φωσφοριζει στο σκοτάδι???
@mstr, ευχαριστώ για το σχόλιο σου αν και μετά είδα την φωτογραφία του Paul και ζήλεψα(με την καλή έννοια) respect!

Wow!!! :SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Καλωσήλθες! Δεν παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό τη φωτογραφική κατηγορία, αλλά όσο καιρό το κάνω δε θυμάμαι δυναμικότερη είσοδο!

Ευχαριστω πολυ NassosT!Καλως σας βρηκα :shakehands:
Send η φωτογραφια εχει υποστει επεξεργασια χρωματων, αλλα ειναι ''αληθινη''.
Η κοπελα ειμαι εγω και το τοπιο βρισκεται στη Νικαια Λαρισας.Εκανα το στησιμο του καδρου και την επεξεργασια :)

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι δεν είσαι ένθετη στο κάδρο; Γιατί αυτή την εντύπωση παίρνω από την εικόνα.

Οχι οχι δεν ειμαι ενθετη ,ειμαι εκει πιστεψε με ;)
Εχεις δικιο ομως στο οτι η προοπτικη ειναι καπως!
Εγω ως αρχαρια δεν ξερω τι φταει...Αν εχετε καποια ιδεα...

Last edited:

Kαι σε μενα για μονταζ φανηκε, αλλα οχι οτι δεν μου αρεσε κιολας...μαλιστα ηθελα να ρωτησω πως το εκανες γιατι εδειχνε πολυ επιτυχημενο. Με τι φακο ειναι?

Ειναι τραβηγμενη με d60 και τον φακο του κιτ 18-55 ( στα 22 mm).
Εκτος απο το φυσικο φωτισμο εχει fill in flash και ισως να επαιξε ρολο κ η επεξεργασια της φιγουρας στο Capture NX?