Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Και εδω πάνω ο καιρός δεν..Σήμερα χιόνιζε και η θερμοκρασία στο 0.
Είπαμε Μάρτης - γδάρτης αλλα και όχι έτσι...Πάλι καλά έχουμε τα raw, αλλάζουμε τον ουρανό, αλλάζουμε τη θερμοκρασία και γενικά τα αλλάζουμε όλα!!

Ο Άρδας κοντά στα Ρίζια στον βόρειο Έβρο.

Ardas by fokionas, on Flickr

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Ναι, ειδικα στην πρωτη, εχει πιασει εξαιρετικα τρισδιαστατη εικονα... φοβερο κοντραστ και χρωμα...!!!

πολωτικό....

30 δεύτερα πριν θα ήταν εξαιρετική εικόνα, αλλά ένα σύννεφο ξαφνικά μου σκοτείνιασε το μισό κάδρο. Τα ίδια και στην επόμενη τοποθεσία που σταματούσαμε... και στη μεθεπόμενη. Μου είχαν σπάσει τα νεύρα!

Απάντηση: Landscape Photography

Πολύ ωραία εικόνα Φωκίωνα, λίγο το glow νομίζω είναι κάπως υπερβολικό, εάν υπήρχε και τρόπος να πας λίγο πιο δεξιά, ώστε το υγρό στοιχείο να ισορροπήσει τη μονοκρατορία της άμμου, θα ήταν νομίζω καλύτερα.

Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

πολωτικό....
!

Μαιμουδια δηλαδη.... οπως και να χει ειναι εξαιρετικη παντως...

Dimiko, ωραιος ο αφρικανικος τοιχος...

Mstr, οντως ηθελε λιγο πιο ανοιχτο καδρο, αλλα παραμενει ωραια εικονα

Φωκιων, καλο φως και ακομα καλυτερη ευκρινεια... τον ουρανο τον παραβαρυνες και κλεβει τις εντυπωσεις απο την στερια χωρις να προσφερει ομως κατι ουσιαστικο... διαβαζα προχθες, οτι οταν ο ουρανος ειναι αδιαφορος, τοτε προσπαθουμε να βαλουμε μικρο κομματι στο καδρο και ψαχνουμε αλλα στοιχεια πιο ενδιαφεροντα... σαν αυτα που σχολιασε ο send...

τί να πω.... να χαίρεστε τον καιρό σας... στη Θεσσαλονίκη βρέχει εδώ και τρεις μέρες με 3 β. θερμοκρασία και στη Φλώρινα χιονίζει εδώ και 45 ώρες και έχει -3 .

Απο το πρωι εχει και'δω ψοφο :-D

Τι ξυνεσαι? Λιγο κοντραστ και λιγο τον ουρανο να πειραξεις και εισαι ετοιμος για το... κτηματολογιο... :idea:

Απάντηση: Landscape Photography

Φοβερές, πραγματικά, για λήψεις μέσα από αεροπλάνο. Κρίμα η μικρή ανάλυση, ειδικά η δεύτερη έχει πράγμα να απολαύσεις (και να πειράξεις). Αλλά και το πάτσουορκ της πρώτης δένει πολύ καλά. Μα καλά πού καθόσουν και τις έβγαλες έτσι;

Thanks.. Ξύνομαι γιατί ήδη είναι πειραγμένες αλλά κάτι δε μου αρέσει. Ήταν τέρμα μουντός ο καιρός και δε μπόρεσα να βγάλω κάτι καλύτερο στο PP. Στη 2η τι θα μπορούσα να κάνω; Σε παράθυρο καθόμουν.. και ήταν και ψιλοχάλια η κατάστασή του.

H πρωτη ειναι απο προσγειωση στην Καβαλα?
Αφου πηγαινοερχεσαι συχνα, καθε φορα, ψαξε τον φερστ οφισερ και ζητησε του να σε βαλει μεσα. Καποια φορα θα δεχτει...Και τοτε θα κανεις φωτοπαρτι...

Απογείωση από την Καβάλα είναι :D. First officer εννοείς την "αρχιαεροσυνοδό"; :p Λίγο δύσκολο το κόβω, δεν το ζήτησα ποτέ βέβαια.

Oι αεροσυνοδοι, πανε by the book και δεν το συζητανε καν. Ρωτα το συγκυβερνητη, πες του οτι εισαι ερασιτεχνης φωτογραφος, οτι θελεις για το προσωπικο σου αρχειο καποιες φωτογραφιες. Πες οτι θα προσεξεις να μη φαινονται προσωπα και θα σβησεις το ταμπελακι με τον αριθμο νηολογιου του αεροπλανου. Αυτο θα αποκλεισει το ενδεχομενο καποιος να καταλαβει ποιο συγκεκριμενο αεροπλανο ειναι, ακομα και ποιας εταιριας ειναι το αεροπλανο, αρα δεν υπαρχει κινδυνος να εκτεθουν. Το βασικο ειναι το υφος σου. Αν ειναι απλο και σοβαρο, εχεις πιθανοτητες να τους πεισεις. Αν ειναι του τυπου "ενας νεαρος θελει να μπει μεσα", δεν θα ασχοληθουν.

Αυτος αναλογα τι τυπος ειναι θα ρωτησει τον κυβερνητη, και αναλογα τι τυπος ειναι ο κυβερνητης θα σε αφησουν η οχι. Εγω στις 3-4 φορες που το ζητησα μια μου εκατσε. Μετα αρχισαμε να γενναμε και το πιο κοντα που βρεθηκα σε αεροπλανο ηταν στο ΙΚΕΑ....Παντως ειναι κατι που γινεται. Μπες στο flickr να δεις φωτογραφιες απο αλλους για να εισαι προετοιμασμενος, γιατι γινονται τοσα πολλα πραγματα που χανεις τη μπαλα...

IMG_4156.JPG

Χρήστο πολύ ωραία χρώματα και ατμόσφαιρα λίγο προσοχή ήθελε το κόψιμο της εικόνας αριστερά

cane γιατί σεπια?