Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Κατι εξωτικο ειναι αυτο....

Να ριξω μια μαντεψια και να πω Μαλδιβες ?

Last edited:

@ etsap Μου αρέσει πού η δεύτερη φωτό. Η πρώτη μου φαίνεται πολύ φωτεινή

Δεν ξερω αν φταιει οτι ΠΑΝΤΑ τραβαω ΚΑΙ επεξεργαζομαι ΚΑΙ σωνω σε Adobe RGB.... Λες ??
Στο laptop μου φαινεται φωτεινη, στο monitor οχι και τοσο... Καλιμπραριστηρι κανεις????
Ευχαριστω ΠΟΛΥ παντως !!!!

Ωραια περιοχη του Emilot, θα εδειχνε εντυπωσιακη και σε Α/Μ νομιζω.

Του Φωκιωνα αν ειχε και σωστο καδρο θα ηταν.... ΑΑΑ+plus κτλ κτλ Τωρα ειναι απλως... καταπληκτικη στιγμη... :a0210::a0210:

Ντινο, η πρωτη με τους κρουνους, μαλλον θα εδειχνε καλυτερη με καπως ανοιχτοτερο καδρο, η δευτερη με το δρομο πολυ καλη (αν δεν εχεις βαλει αυτη, εχεις ανεβασει μια παρομοια παλιοτερα)...

Dimiko, εκει που πηγες πρεπει να ηταν χάλια, γιατι δεν βλεπω και πολυ κοσμο..... :bigcry:

Dimiko, εκει που πηγες πρεπει να ηταν χάλια, γιατι δεν βλεπω και πολυ κοσμο..... :bigcry:
Μπααα, μάλλον δεν έχει κανέναν λευκό φακό να του ποζάρουν, όπως γίνεται με σένα :ernaehrung004:

Ναι, οτι ειδαμε, ειδαμε! Τωρα, καλη ψυχη
ακριβώς....τώρα μέχρι το Λουτράκι Μιχάλη...´.Είσαι Χίο;!! -bye-

Dimiko, εκει που πηγες πρεπει να ηταν χάλια, γιατι δεν βλεπω και πολυ κοσμο.....
ειχα κλεισει ολο το resort για μας ρε Ηλία....χεχεχεχε

Μπααα, μάλλον δεν έχει κανέναν λευκό φακό να του ποζάρουν, όπως γίνεται με σένα
χαχαχαχαχα...σωστός, δεν τραβάμε τα βλέματα εμεις!!!

@ chrisssb kai Fok13: Ακριβώς αυτό ήθελα να μάθω. Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις και πληροφορίες. :a0210:

@dimiko: Τέλεια! Σχετικά με την τεχνική λήψης είναι με braketting (τυπου HDR) ή έχει άλλου τύπου επεξεργασία;

Ναι με HDR είναι, προσπάθησα να το δώσω οσο πιο απαλά μπορούσα!!...σε ευχαριστώ πολύ!!

Emilot kai Dimiko, Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας. -bye-
Dimiko, που άρεσε πολύ η ατμοσφαιρα που έδωσες στην φωτό σου με το (διακριτικό) HDR. Απο πόσες λήψεις έγινε η σύνθεση;

Dimiko, που άρεσε πολύ η ατμοσφαιρα που έδωσες στην φωτό σου με το (διακριτικό) HDR. Απο πόσες λήψεις έγινε η σύνθεση;

απο μια είναι γιατι θα ειχε διαφορά στο κυμα...μπορεις τη διαφορά f να την κάνεις και στο ps....Ηθελα να πιασω σε διαγώνιο το κύμα, σε ευχαριστώ πολύ!!

Γεια σου βρε Δημητρη με τις εξωτικες σου φωτο! Αναρωτιεμαι αν θα ειχε διαφορα στο αποτελεσμα αν χρησιμοποιουσες αλλους φακους εκτος απο αυτους της υπογραφης σου.

Δεν ειμαι Χιο τωρα που μιλαμε, πηγα, γυρισα και θα ξαναφυγω την αλλη βδομαδα παλι για το νησι. Μου φαινεται οτι θα σε αγκαρεψω για ενα μαθημα επεξεργασιας απο τον Οκτωβρη...Aψογος:))

Ηλια παρα πολυ ωραια η φωτο σου!

Το σκαφος που κλεβει την παρασταση στα αριστερα τι ειδους ειναι? Αλιευτικο η ιστιοφορο αναψυχης?

Αλιευτικο δεν ειναι με τιποτα.

Μαλλον ειναι απο αυτα που κανουν daily cruises. Αναψυχης δλδ