Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

χαχαχα :music-smiley-005:...αμαννν!! λες, δεν το εχω κοιτάξει!!...Είναι στο Κρουμλοφ Τσεχία, πανεμορφο μέρος..!...Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο!

Γούστα είναι αυτά πάντως ομορφο δεν θα το έλεγα
Η φωτογραφία είναι εξαιρετικη

asset.php
Καλησπέρα δεν ξέρω εαν πρέπει να μπει εδώ ..... δεν ξέρω γενικά εαν πρέπει να μπει ..... είναι μια πρώτη προσπάθεια ... υπάρχουν και άλλες... το ακούω σαν απειλή ....

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    173.1 KB · Views: 166

πως θα το κάνω (άσχετος) να μην εμφανίζει όλο αυτό το πλαίσιο δίπλα ?

Γούστα είναι αυτά πάντως ομορφο δεν θα το έλεγα
Η φωτογραφία είναι εξαιρετικη
Είχες παει και δεν σου άρεσε;; Μου άρεσε πολύ αυτο το Μεσαιωνικό που εχει...πφφφ θα ξαναπάω σίγουρα (Τσεχία γενικά)!! Να και μια οχι ''dark'' (για να ξεκινήσει καλα η βδομάδα χεχεχε) απο Κρουμλοφ..Εγω πραγματικά δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι ωραιο..αλλα είναι αυτο που λες, γούστα είναι..

Fairytale place... by dimiko, on Flickr

Όντως το Μεσαιωνικό σε συνδιασμό με το ποταμάκι στη μέση σχηματίζουν πολύ όμορφο τοπίο, και είναι κάτι που νομίζω ότι δεν το βρίσκεις στην Ελλάδα.

Όντως το Μεσαιωνικό σε συνδιασμό με το ποταμάκι στη μέση σχηματίζουν πολύ όμορφο τοπίο, και είναι κάτι που νομίζω ότι δεν το βρίσκεις στην Ελλάδα.
Ποσες ωρες κατσαμε διπλα σε αυτο το ποταμακι.....πφφφ!!Ασε τα σοκακια που εχει....

Είναι πανέμορφο.... αν έχεις κι άλλες ανέβασε μερικές να δούμε.....
Είναι πολύ ομορφο μέρος!!..Μωρε εχω παρα πολες αλλα ασε να κραταμε και τίποτα στο συρταρι μας.....χεχεχεχε :ernaehrung004:

Είχες παει και δεν σου άρεσε;; Μου άρεσε πολύ αυτο το Μεσαιωνικό που εχει...πφφφ θα ξαναπάω σίγουρα (Τσεχία γενικά)!! Να και μια οχι ''dark'' (για να ξεκινήσει καλα η βδομάδα χεχεχε) απο Κρουμλοφ..Εγω πραγματικά δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι ωραιο..αλλα είναι αυτο που λες, γούστα είναι..

Fairytale place... by dimiko, on Flickr

Καταπληκτική φωτογραφία και πολύ όμορφο μέρος!

Καταπληκτική φωτογραφία και πολύ όμορφο μέρος!

Να σαι καλα Χρήστο..σε ευχαριστω πολύ!...
Γενικά με Τσεχία εχω έρωτα...Θα επισκευθώ καμια μερα πιο δίπλα τον Ηλία, και εκει όμορφα είναι!!χεχεχε

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Untitled by racer93, on Flickr

Και μια που θεωρώ ότι δεν την πέτυχα και τόσο αλλά την ανεβάζω for the history..

Γιατί λες οτι δεν σου πέτυχε? Δεν ξέρω τι ήθελες να κάνεις αλλα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Μου θυμίζει καρέ απο ταινία της Πίξαρ. Έχει μία δράση αυτή η κίνηση, σαν να τρέχεις μέσα στο δάσος. Ωραία ιδέα, λέω να στην κλέψω!!! χεχε