Φωτογραφία τοπίου

Οχι τελείως αλλά να εμφανίζεται αρκετά λιγότερο

Ηλία χρόνο και όρεξη να κοιτάξω τις καλοκαιρινές βρήκα όχι να εκπαιδευτώ στο PS
Aλλο ένα πανόραμα από την ίδια περιοχή δοκιμάζωντας το νέο pc(ο ουρανός είναι απείραχτος )

Πανέμορφη!! Πώς την έβγαλες;

Re: Landscape Photography

Είναι να μην μιλήσω....
Σήμερα απίστευτη λιακάδα, ούτε μισό σύννεφο στον ορίζοντα. Βέβαια -7 βαθμούς κελσίου...
Αλλά επειδή είμαι γκαντέμης, έχω εφημερία...Ελπίζω αύριο που φεύγω να μην έχει πάλι συννεφιά!

Απο το μπαλκονάκι στο γραφείο μας με το αηφόνι μια!

Sunny afterall by AlexTheodin, on Flickr

Κινητό + Instagram

6643_10200293108639269_361057942_n.jpg

Μου αρέσει παρα πολυ racer

@sokos τιποτα το ιδιαιτερο στον αμμόλοφο απέναντι από το ανοιγμα portrait καδρο στο χερι περιστροφή 180 μοιρες μπρορεί και λίγο παραπάνω και συνένωση στο photoshop με autoblend autoalign. Μεσημέρι σχεδον με τον ηλιο κατακόρυφα δεν είναι κάτι το ξεχωριστό απλώς το τοπίο ειναι εντυπωσιακο (αν δεν είχα και 2 μικρά παιδιά και δεν έπιανε ανεμοθυελα θα ανεβαινα και στο καστρο απέναντι που είχε θέμα)

Last edited:
Απάντηση: Landscape Photography

Συμφωνω, μου αρεσει η 'εισβολη' του δεντρου στο κεντρο του καδρου

Δυσκολο αυτο το τοπίο, παντα κατι λειπει, εδω ενα θεμα στο προσκήνιο (αυτο που κανει μπαμ, μπορει να λειπουν και αλλα, βαρατε ελευθερα :violent-smiley-030: )
Ελπιζω να βρω ευκαιρια οταν παω Λαρισα παλι να το καδραρω το ολο πλανο ξανα απο την αρχη, ειναι μαγευτικο πραγματικα!

Mount Olympus by fokionas, on Flickr

Παραδόξως, εμένα που είμαι παιδί του τσιμέντου και προτιμώ τα αστικά τοπία, εδώ η ανθρώπινη παρουσία (τα κτίρια δεξιά) με ενοχλεί. Κατά τα άλλα τα κυρίαρχα πράσινα - γαλάζια με το βουνό ανάμεσα σε ουρανό και γη υπέροχα!

Απάντηση: Landscape Photography

Ετσι οπως τοποθετισες το καδρο Ντινο νομιζω οτι ηθελε λιγο περισσοτερο χωρο απο 'κατω'....
Απο που ειναι?

Ευχαριστω Λεωνιδα.
Εχει αρκετό απο κάτω, θα ανεβασω την original το βράδυ...

Λιγο έξω απο τα Καλαβρυτα είναι, το βουνό στο βάθος είναι ο Ερυμανθος.

Άμα έχεις θέμα Μονεμβασιά, παράλυτος και στραβός να είσαι "παπάδες" θα βγάλεις... (τρόπος του λέγειν). Εδώ πράγματι θέλεις λίγο ίσιωμα κι ας κόψει από το κτίριο δεξιά. Λίγο όμως μη φας την καρέκλα... Το preset καλό, φτιάχνει ατμόσφαιρα!