Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Thank you guys!

Αν κάποιος θέλει να κάνει κάτι, μπορεί να κάνει 2 πραγματάκια :p

1) Να σπάσει τον άτιμο τον προβολέα που έχουνε εκεί
2) Να διώξει τους ψαράδες ώστε να κάνω την υλοποίηση και τις άλλης ιδέας που είχα ( και θα είναι πολύ καλύτερη σαν photo, μένει να ξαναπάω με μια σφεντόνα μαζί :D )

Η Nikon ειναι ενθετη, σωστα ?
(Το λουρακι της προς τα κατω, χανεται στα βεγγαλικα και στο... υπερπεραν.)
Πες λεπτομερειες για το concept βρε...
Μην εισαι μονοφαγας ! :flipout:

Η Nikon ειναι ενθετη, σωστα ?
(Το λουρακι της προς τα κατω, χανεται στα βεγγαλικα και στο... υπερπεραν.)
Πες λεπτομερειες για το concept βρε...
Μην εισαι μονοφαγας ! :flipout:

Το λουράκι δεν νομίζω πως το κούναγε σχεδόν καθόλου ο αέρας, ήταν σχεδόν άπνοια εκεί.
Το έντονο φως του μεγάλου προβολέα που είχε πίσω στην γωνία, παρέα με το φως από το steel wool έδωσε μάλλον αυτό το "σκιαστό" αποτέλεσμα.

Η ιδέα ήταν να οδηγήσει το μάτι η φωτιά του steel wool από την αριστερή κάτω γωνία του κάδρου διαγώνια με την προβλήτα, οδηγώντας το τελικά στην γέφυρα της Χαλκίδας στο βάθος.
Τεχνικές λεπτομέρειες, έβαλα αρκετή δύναμη στο στροφάρισμα και έφυγαν αρκετά ψηλά οι σπίθες, οπότε έφαγα το αριστερό μέρος της γέφυρας γαμώτο, είναι κάπως "attention demanding" το steel wool, και ο προβολέας χάλασε την ομοιομορφία στο χρώμα της προβλήτας.

Ο χρόνος στένευε, ερχόταν και άλλος κόσμος, οπότε το πήγαμε στο τρέξιμο να βγάλουμε και την άλλη ιδέα με την "λωρίδα" φωτιάς, αλλά η 1η προσπάθεια δεν έκατσε, μετά ξανα-άναψε ο προβολέας και τα κατέστρεφε όλα αφού φώτιζε πολύ το έδαφος της προβλήτας ενώ εμείς το θέλαμε σκοτεινό ώστε να φαίνεται ωραία η λωρίδα φωτιάς δίχως να σε κρατάει πολύ ώστε να οδηγεί επιτυχώς το μάτι στην γέφυρα.

Θα ξαναπάμε εκεί σύντομα μάλλον.

Κάπως έτσι

4.jpg

Τώρα μου ήρθε και άλλη μια ιδέα που ίσως είναι ακόμα καλύτερη, μένει να δοκιμάσω κάτω στην πιλοτή πρώτα να δω αν είναι υλοποιήσιμη και πως βγαίνει στον φακό :D

Τώρα μου ήρθε και άλλη μια ιδέα που ίσως είναι ακόμα καλύτερη, μένει να δοκιμάσω κάτω στην πιλοτή πρώτα να δω αν είναι υλοποιήσιμη και πως βγαίνει στον φακό :D

Μα τι κατρακυλα φωτογραφικη ειναι αυτη... ??? Αλλοιως θυμαμαι ειχες ξεκινησει εδω περα... σε βλεπω σε λιγο να ποσταρεις και στο μακρο... :flipout::flipout:

Έννοια σου, και έχω και για macro και για paparazzi macro υλικό, χρόνο να βρω να κάνω όλα όσα θέλω και θα σου ανοίξω το ματάκι :D

Εντάξει, καλό βγήκε.
Ήθελα να το πετύχω νωρίτερα με "burning sky" αλλά δεν μου έκανε την χάρη ο ουρανός.

Έχω ένα θέμα γενικότερα με τις γέφυρες... μια ο καιρός, μια δεν ανάβουν τα φώτα, μια πιάνει βροχή, τς τς :D

Φοβερές και οι δύο με το steel wool...
Μου είχε μπει κάποια στιγμή να κάνω και εγώ μια προσπάθεια σε μια παραλία αλλά ο αέρας δεν το επέτρεπε κι έτσι αρκέστηκα σε κάτι ποιο απλό.

Αυτό για μια φίλη.

14103088954_662f59bd34_z.jpg
[/url]_JON9630 by leoussis.aris, on Flickr[/IMG]

Και αυτό αντί για κάρτα για γενέθλια.
(Έχει πέσει κόψε ράψε και πολύ πρόχειρο γιατί δεν είχα χρόνο.)

_JON9654 by leoussis.aris, on Flickr