Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Θεοφραστε,αν και η ληψη σου εχει καποιες τεχνικες αδυναμιες με αυστηρα κριτηρια,(πχ γερνει λιγο ο οριζοντας,σα συνθεση γενικα κτλ),ωστοσο εμενα μου περναει ενα συναισθημα,κατι που ειναι σημαντικο.Εμενα μ'αρεσει.

πιστεψε με,εκεινη την στιγμη με "λυγιζε" το συναισθημα!(γι' αυτο γερνει λιγο και ο οριζοντας..:chinese:).Επισης δεν με βοηθουν πολυ η απειρια,η μηχανη και η οικονομικη κριση...Σ' ευχαριστω πολυ για τις παρατηρησεις!

ασε που ειναι παγκοσμιως γνωστο οτι στον κολπο της Καλλονης ο γιαλος ειναι στραβος..:violent-smiley-030:

img0806ab.jpg

Παιδια πως σας φαινεται αυτη η αποψη πανω στο ιδιο θεμα?

Μου αρεσει οπως εχουν βγει τα καλαμια χαμηλα πορτοκαλοχρυσαφι,και σε αντιθεση με τους υπολοιπους μπλε τονους του βουνου και του ουρανου.Βεβαια ο ουρανος θα μπορουσε να ειναι πιο ενδιαφερον,με πιο ιδιαιτερους σχηματισμους νεφων.

Απο περισυ ειναι αυτη.

pic9008d.jpg

Σαν θέμα, να πω την αλήθεια, μου φαίνεται το ίδιο αδιάφορο με όσες έχεις ανεβάσει από το μέρος. Λόγω θέσης, θεωρώ πως δεν προσφέρεται. Τώρα οι χρωματισμοί, καλοί είναι.

Σαν θέμα, να πω την αλήθεια, μου φαίνεται το ίδιο αδιάφορο με όσες έχεις ανεβάσει από το μέρος. Λόγω θέσης, θεωρώ πως δεν προσφέρεται. Τώρα οι χρωματισμοί, καλοί είναι.

thanks για το σχολιο:a0210:

Παιδια πως σας φαινεται αυτη η αποψη πανω στο ιδιο θεμα?

Μου αρεσει οπως εχουν βγει τα καλαμια χαμηλα πορτοκαλοχρυσαφι,και σε αντιθεση με τους υπολοιπους μπλε τονους του βουνου και του ουρανου.Βεβαια ο ουρανος θα μπορουσε να ειναι πιο ενδιαφερον,με πιο ιδιαιτερους σχηματισμους νεφων.

Απο περισυ ειναι αυτη.

pic9008d.jpg

Eχεις πουσαρει τον κορεσμο ?

Ναι την εχω πειραξει λιγο.Πιο πολυ βεβαια τους τονους,απλα χτυπαγε και το φως το απογευμα που ειναι πιο θερμο και βγηκε ετσι το κοντραστ εκει.

Σαν να εχει χαθει η λεπτομερεια στα σταχυα. Εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια αν οφειλεται σε αυτο.

Προτιμω την αλλη με το μαυρο συννεφακι παντως.

Σαν να εχει χαθει η λεπτομερεια στα σταχυα. Εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια αν οφειλεται σε αυτο.

Προτιμω την αλλη με το μαυρο συννεφακι παντως.

Καλα επειδη εμενα μου τραβαει το ματι λιγο το κοντραστ εκει και τα χρωματα θερμα-ψυχρα,δεν πολυεδωσα σημασια σε αυτο που λες.

Ευχαριστω παντως:smile:

Τι έχεις κάνει τώρα εδώ?
Χάλασε κάπως το αρχείο? :BDBDG54:
Ανέβηκε λάθος φωτο και δεν ήξερα πώς να τη σβήσω. Αυτή ήταν από πειραματισμούς στο ΦΣ αλλά "έφαγε" πολύ κάψιμο.

καλησπέρα παιδια σε ολους σας,νεος στο θεμα φωτογραφια,νεος και στο avclub!

εδω λίγο εξω απο το βολο! με sony HX-1

dsc02297m.jpg

Παιδες να ανεβασω δυο τελευταιες φωτο,και μετα θα τα πουμε παλι στην πρωτη...εξοδο:a0210:

imgage9902w.jpg

imgage9905w.jpg