Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Landscape Photography

Με το καλο Γιαννη :ernaehrung004:να ξαναταμωσουμε στο φορουμ.

Re: Landscape Photography

Παιδες να ανεβασω δυο τελευταιες φωτο,και μετα θα τα πουμε παλι στην πρωτη...εξοδο]

Καλος πολιτης και να ξερεις εχει πολυ θεμα ο στρατος. Ζητα αδεια και συνεχισε και μεσα να τραβας.

καλησπέρα παιδια σε ολους σας,νεος στο θεμα φωτογραφια,νεος και στο avclub!

εδω λίγο εξω απο το βολο! με sony HX-1

dsc02297m.jpg

4337079654_bfec566964_o.jpg

και μια άλλη άποψη πάνω στην ίδια εικόνα του φίλου μας.

Παιδες να ανεβασω δυο τελευταιες φωτο,και μετα θα τα πουμε παλι στην πρωτη...εξοδο:a0210:

imgage9905w.jpg

Πολυ ωραια!!:a0210::a0210::a0210:

Αντε και καλος πολιτης φιλε μου...

Kαι μονο για την χρωματικη παλετα μου αρεσει. Θα ηθελα βεβαια ενα clear-Nd φιλτρο να σκοτεινιασει τον ουρανο.. Και θα εψαχνα καποια αλλη ωρα του ηλιοστασιου να ειναι πιο πλαστικο το αποτελεσμα .

Για το clear-Nd δεν έχω ιδέα. Αν θέλεις βοήθησέ με λίγο γιατί κι εγώ ήθελα να σκοτεινιάσω τον ουρανό αλλά δεν ήξερα πώς. Όσο για το "άλλη ώρα" μάλλον άλλη μέρα χρειάζεται μια και όλη η μέρα ήταν μουντή. Βέβαια εγώ κάποια στιγμή πέρασα από κει και ήταν δύσκολο να μείνω περισσότερο.
Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο.

Έκανα τίποτα?
img091c.jpg

Χαχα, το αστείο είναι οτι 10 χλμ πιο πριν χιόνιζε ασταμάτητα.

Last edited:

Οτι ειναι καλυτερο δεν τιθεται θεμα. Η χρηση ομως ντεγκραντε ουδετερων φιλτρων στην ληψη ειναι αναντικαταστατη.

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Kαι μονο για την χρωματικη παλετα μου αρεσει. Θα ηθελα βεβαια ενα clear-Nd φιλτρο να σκοτεινιασει τον ουρανο.. Και θα εψαχνα καποια αλλη ωρα του ηλιοστασιου να ειναι πιο πλαστικο το αποτελεσμα .

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα με την ευκαιρια ρωταω εδω .

Εχω ενα φιλτρο που γραφει Β+W FARBVERLAUF GRAU 25% να υποθεσω οτι ειναι ND4 ή κανω λαθος .

Παντως αυτο το φιλτρο μου δινει πολυ ομορφα χρωματα και λεπτομερια
στα τοποια οπου υπαρχει αραιη συνεφια ή διαφορα 2-3 stop απο τα ανω και κατω σημεια ενος τοπιου .