Εντάξει τα έχω κάνει αυτά.
Δηλαδή θα επιστρέψω από εκδρομή με 500-1000 φωτογραφίες και θα ψάχνω τις τριάδες για να τις κάνω μία;

Δηλαδή θα επιστρέψω από εκδρομή με 500-1000 φωτογραφίες και θα ψάχνω τις τριάδες για να τις κάνω μία;
Δηλαδή θα επιστρέψω από εκδρομή με 500-1000 φωτογραφίες και θα ψάχνω τις τριάδες για να τις κάνω μία;![]()
Προϋποθέτει να έχεις πάρει πτυχίο πρώτα ή και μετά πιάνεται;![]()
Προϋποθέτει να έχεις πάρει πτυχίο πρώτα ή και μετά πιάνεται;![]()
Kάπως πιο αυτοματοποιημένο μπλενταζ μόνο για RAW κανει το Zeronoise.
http://translate.google.com/transla...noise/index.htm&langpair=es|en&hl=EN&ie=UTF-8
Δηλαδή θα επιστρέψω από εκδρομή με 500-1000 φωτογραφίες και θα ψάχνω τις τριάδες για να τις κάνω μία;![]()
Αντε τυχερε... καλα που ειναι ο Λιακος και μας βαζει ευκολα....:BDGBGDB55:
Εσυ μου φαινεται θελεις μια μηχανη μικρη , να παιρνει φωτογραφιες και βιντεο, εξαιρετικη και στα δυο.
Να εχει ροδες, να σηκωνεται να τραβαει φωτογραφια μονη της, και να ξαναμπαινει σε τροχια να σε ακολουθει...Εννοειται οτι θα κανει επεξεργασια μονη της, HDR, Α/Μ, κτλ.αναλογα την περιπτωση....
![]()
Σίγουρα θα υπάρχουν πάντα και οι λάτρεις του κουβαλήματος , όπως υπάρχουν οι λάτρεις του βινυλιου, των crt κλπ.
Αλλά εγώ επιμένω ότι η ψαλίδα στην ποιότητα έχει κλείσει πάρα πολύ και έχουμε πλέον ποιότητα με συνδυασμό ευχρηστίας.
Συμφωνω. Για τη ΝΕΧ.
Οσο για το κουβαλημα, δεν εχει σχεση με το βινυλιο και τις τηλεορασεις. Γιατι πολυ απλα οσα κανεις με μια βαλιτσα φακους, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ προς το παρον με μικροτερη συσκευη. Γινονται καποια, αλλα οχι ολα.
Οταν πηγαίνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό κουβαλάτε βαλίτσες με συλλογή φακών;
Δηλαδή δεν βγαίνει αυτό π.χ. με μια Nex + έναν 18-200 και μετά μερικά κλικ στο photoshop;
Χρειάζεται βαλίτσα γι αυτό;
Κι αν δεν βγαίνει 100% θα βγει 99% .
αλλά το δέχομαι. Οι "πορωμένοι" θα κουβαλήσουν ακόμα και για 0.01% διαφορά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.