Φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,652
Αθήνα
Την ιστοσελίδα αυτή μου την έστειλε χθες ένας φίλος.
Περιέχει φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα.με περιεχόμενό ιδιαίτερα σοκαριστικό.
Πιθανώς κάποιοι από σας να την έχετε υπόψη σας. Αμφιταλαντεύτηκα ως προς το αν έπρεπε να την ανεβάσω.
Δεν θέλω να ακολουθήσω τη συνταγή των καναλιών (αίμα - σπέρμα- δάκρυα).
Τέλος πάντων , ελπίζω απλώς να αποτελέσει αφορμή για προβληματισμό όλων όσων κινούμαστε με τροχοφόρα παντός είδους.

-----------------------------------------------------------------------
Τονίζω ότι το περιεχόμενο είναι Σ-Ο-Κ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο.
-----------------------------------------------------------------------

Last edited by a moderator:
Δεν υπάρχει λόγος να τα βλέπουμε αυτά...
Μπορούμε και να τα φανταζόμαστε...

Τέλος πάντων...

Η απόλυτη ξενέρα..

...

Την άνοιξα και την έκλεισα με τη μία....
Το στομάχι μου ανακατεύτηκε άσχημα και ενστικτωδώς έψαχνα στην καρέκλα του γραφείου μου τη ζώνη ασφαλείας για να δεθώ...

Φρικιαστικο θεαμα!!!! :speechless-smiley-0:speechless-smiley-0

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Πρεπει να αγορασουμε μια νταλικα να κυκλοφορουμε ανετα. Δεν ειδα κανεναν να παθει τιποτα απο αυτους! :afro:

έκανα το λάθος να ζητήσω το link ....

όχι για λόγους περιέργειας....

περισσότερο ίσως για να συμμορφωθώ!!!

γιατί καλή η φαντασία αλλά η πραγματικότητα σε σοκάρει απίστευτα!!!!!!

δεν ξέρω, την σελίδα δεν κατάφερα να την δω ολόκληρη, στις πρώτες περίεργες φωτογραφίες την έκλεισα...

ελπίζω τελικά να την άνοιξα για καλό μου............

και ίσως τελικά να μην ήταν τόσο λάθος που ζήτησα το link.

Ρε παιδια

Η ιστοσελιδα ειδατε πως λεγεται?

Δηλαδη ειναι για να γελας δεν το καταλαβα???

Ειναι αστειο το περιεχομενο της?

Ρε παιδια

Η ιστοσελιδα ειδατε πως λεγεται?

Δηλαδη ειναι για να γελας δεν το καταλαβα???

Ειναι αστειο το περιεχομενο της και λεει ???

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!!!

Οι τύποι που έφτιαξαν την σελίδα αλλά και αυτοί που τράβηξαν
τις φωτό ειναί τελείως λ@λ@κες με περικεφαλαία.

Silent και Shakinen εάν δεν έχετε πρόβλημα κάντε edit στα post σας
γιατί με αυτά που γράφεται, μπορεί να βρει εύκολα την σελίδα κανας
πιτσιρικάς και να χάσει τον ύπνο του για κανα μήνα.

Δεν προσφέρει τίποτα το διδακτικό ............ παρα μόνο τροφή για άρρωστα μυαλά.

Απάντηση: Re: Φωτογραφίες από τροχαία ατυχήματα

Οι τύποι που έφτιαξαν την σελίδα αλλά και αυτοί που τράβηξαν
τις φωτό ειναί τελείως λ@λ@κες με περικεφαλαία.

Silent και Shakinen εάν δεν έχετε πρόβλημα κάντε edit στα post σας
γιατί με αυτά που γράφεται, μπορεί να βρει εύκολα την σελίδα κανας
πιτσιρικάς και να χάσει τον ύπνο του για κανα μήνα.

Δεν προσφέρει τίποτα το διδακτικό ............ παρα μόνο τροφή για άρρωστα μυαλά.

Δε θα μπορούσα να σκεφτώ καταλληλότερη έκφραση...

της φωτο της εχουν τραβηξει ανθρωποι του χωρου,ειτε γιατροι ειτε τραυματιοφορεις ειτε πυροσβεστες κοκ

το θεμα ειναι ποιος τις ανεβασε και με ποιο σκοπο?

καλο θα ηταν να τις εβλεπαν μερικοι μερικοι προς Λ Βουλιαγμενης μερια που κανουν κοντρες και μαγκια.....κανονικα( και ισως φανει σκληρο ) οταν σου δινουν αδεια οδηγησεως καλο θα ηταν να σου δινουν και ενα cd με καμια 10 αρια τετοιες ....

της φωτο της εχουν τραβηξει ανθρωποι του χωρου,ειτε γιατροι ειτε τραυματιοφορεις ειτε πυροσβεστες κοκ

το θεμα ειναι ποιος τις ανεβασε και με ποιο σκοπο?

καλο θα ηταν να τις εβλεπαν μερικοι μερικοι προς Λ Βουλιαγμενης μερια που κανουν κοντρες και μαγκια.....κανονικα( και ισως φανει σκληρο ) οταν σου δινουν αδεια οδηγησεως καλο θα ηταν να σου δινουν και ενα cd με καμια 10 αρια τετοιες ....

Προφανώς και τις τράβηξαν άνθρωποι του χώρου.
Όποιος και να ήταν ο σκοπός αυτού ο οποίος τις ανέβασε γεγονός είναι μπορεί να αποτελέσουν αφορμή για προβληματισμό για κάποιους ανθρώπους.
Ήδη από χθες που έστειλα το site σε κάποιους γνωστούς οι περισσότεροι από αυτούς μου είπαν (μετά το σοκ) ότι πήγαιναν σαν κότες με τις μηχανές (κυρίως ) και τα αυτοκίνητά τους.

Βέβαια η ουσία δεν είναι να τρομάξει κάποιος από τις φωτογραφίες και να οδηγεί προσεκτικά , αλλά να συνειδητοποιήσει ότι κανένας δεν είναι άτρωτος και αλώβητος και ειδικά στους ελληνικούς δρόμους με τις ατέλειές τους , την ελλιπή σήμανση, τους ανεπαρκείς ,ξερόλες, κομπλεξικούς και λοιπές κατηγορίες επικίνδυνων οδηγών.

Αν και δεν εχω δει το σαιτ , που απ οτι καταλαβαινω ειναι η τεχνη του " κιμα " και το τι μπορειτε να κανετε με τα περισευουμενα ανθρωπινα μελη .
Εντουτοις πιστευω οτι κατι τετοιο πρεπει να αναρτατε σε διαφημηστικες φωτιζομενες πινακιδες μετα τις 12 το βραδυ σε διαφορα Hot Spots μπας και φρεναρει λιγο την " κ@βλαντζα " των ειμαι και γω ενας σουμαχερ που γυρνανε με τα διαφορα playstation και τεζα και ψιλοπιτα .
Και αν οχι σ αυτους εστω στους- τις συνοδηγους μπας και κατεβει κανενας και γλυτωση .
Mιας και δε βρεθηκε κανεις να τους δειξη τη διαφορα του reset , restart απο το game στο σαλονι με το δρομο .

Πολύ σκληρές εικόνες.Μου θύμισε την κουβέντα που έκανα πριν αρκετό καιρό με τον πατέρα της κοπέλας μου ο οποίος ήταν στα ΕΚΑΒ. Το τί βλέπουν τα μάτια αυτών των ανθρώπων είναι απερίγραπτο,απορώ πως μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά και να στέκονται να βγάζουν και φωτογραφίες μετά.

Εξακολουθο να μην βλεπω την ονομασια του site οχι τιποτα αλλο απλα να μου φιγει η περιεργια με τοσα που ακουω:AFADF0: