Οι βελόνες της Jico δεν είναι πανάκεια. Δεν είναι πάντα η απόλυτη λύση και δεν είναι όλες η πρώτη επιλογή. Κατά την λαϊκή ρήση "...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...". Πέραν αυτού πρέπει πάντα να συνυπολογίζεται και η διάρκεια ζωής των κεφαλών καθώς κάποιες πολύ καλές όντως Jico αποδίδουν το μέγιστο για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Οι Black Diamond Νude Elliptical της Αnalogis είναι σοβαρότατες ανταλλακτικές βελόνες.H Black Diamond nude Elliptical της analogis δοκιμάζεται στις Stanton 680MKII & 681EEE
Η διαφορετική ενδοτικότητα με την nude Elliptical της jico καθιστούν δύσκολη την Α-Β σύγκριση , αλλά η πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν απέχουν πολύ...
(Ίσως είναι στα όρια του placebo)
( ή μας δείχνει άλλη κεφαλή κουρεμένη...)
Οι βελόνες της Jico δεν είναι πανάκεια. Δεν είναι πάντα η απόλυτη λύση και δεν είναι όλες η πρώτη επιλογή. Κατά την λαϊκή ρήση "...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...". Πέραν αυτού πρέπει πάντα να συνυπολογίζεται και η διάρκεια ζωής των κεφαλών καθώς κάποιες πολύ καλές όντως Jico αποδίδουν το μέγιστο για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Οι Black Diamond Νude Elliptical της Αnalogis είναι σοβαρότατες ανταλλακτικές βελόνες.
Υπαρχουν αρκετες αναφορες στο διαδυκτιο για θεματα κατασκευης, αξιοπιστιας κτλ......η μικρή εμπειρία μου με τις Jico μέχρι τώρα είναι υπερθετική.
η ακόμα μικρότερη με την BD , το ίδιο..
η διαφορά τιμής BD σε σχέση με την ανάλογη jico είναι χαοτική.. κάπου στα 170€ η jico (με όλα μέσα) , στα 75€ η BD (πάλι με όλα μέσα).. αλλά η BD είναι τεχνητό διαμάντι, άρα πολύ φτηνότερο.
σε αντοχή δεν νομίζω ότι θα βρω ποτέ τον νικητή....
Ειδικα οι nude ακιδες που φτιαχνονται απο τη ΝΑΜΙΚΙ , ειναι χωρις αμφιβολια οι καλυτερες .η μικρή εμπειρία μου με τις Jico μέχρι τώρα είναι υπερθετική.
τα τελευταία χρόνια έχω κουρέψει αρκετές με τις σφαλιάρες υγείας. συγγενών πρώτου βαθμού που μου τυχαν...με τις ζημιές που κάνεις σκέφτεσαι sas ;;;
πάρε Black Diamond (Nude Elliptical) της analogis και άσε τα μεταξωτά βρακιά.....
(για το καλό σου το λέω, θα κλαις λιγότερο αν την κουρέψεις)
Ναι από τον Δανό πήρα και τις 2τα τελευταία χρόνια έχω κουρέψει αρκετές με τις σφαλιάρες υγείας. συγγενών πρώτου βαθμού που μου τυχαν...
πριν δεν είχα πρόβλημα...
οι αναβελονώσεις ήταν επειδή είχαν φθαρεί.
από πού την παίρνεις,απ' τον Δανό;
στο vinyl engine αλλά και σ' άλλα μέρη έχω διαβάσει πολλές αντικρουόμενες απόψεις.Οι βελόνες της Jico δεν είναι πανάκεια. Δεν είναι πάντα η απόλυτη λύση και δεν είναι όλες η πρώτη επιλογή. Κατά την λαϊκή ρήση "...υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...". Πέραν αυτού πρέπει πάντα να συνυπολογίζεται και η διάρστκεια ζωής των κεφαλών καθώς κάποιες πολύ καλές όντως Jico αποδίδουν το μέγιστο για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Οι Black Diamond Νude Elliptical της Αnalogis είναι σοβαρότατες ανταλλακτικές βελόνες.
ειναι καλυτερη απο τις ML & SH ;Οπως ειπα, την πηρα για συγκεκριμενο σκοπο και γι αυτο τον σκοπο ειναι ιδανικη.
Αν σκεφτεις και το πλεονεκτημα των shibata & micro ridge ακιδων αν χρειαστει τοτε ειναι ιδανικη και για πιο απαιτητικες αναγκες.
Και σε μενα υπολειπεται αρκετων σε σχεση με τις πιο ακριβες μου, αλλα δεν ηθελα κατι πιο ακριβο αγοραζοντας την.
Αν αυξησεις και τη μαζα στον ΙΤΤΟΚ θα ακουγεται ακομα καλυτερα. Μην την υποτιμησεις/υποβαθμισεις επειδη ειναι φθηνη.
Είσαι της 'ποικιλίας' ,τουλάχιστον κατέληξες στην 'γεύση'?Εγώ είμαι ακατάλληλος να κρίνω το θέμα "αντοχή" στις βελόνες..
Άστρωτες παραμένουν για χρόνια όσες αγοράζω καινούργιες...
Την ποικιλία στην γεύση είναι που θέλω...Είσαι της 'ποικιλίας' ,τουλάχιστον κατέληξες στην 'γεύση'?
κρίμα να ακούς με λάθος συνδυασμούς και κακές ρυθμίσεις.. βγαίνουν λάθος συμπεράσματα έτσι, άσε που δεν το ευχαριστιέσαι.. μόνος σου το είπες...Υπάρχουν 'σχολές' δεν αμφιβάλει κανείς σ αυτό άσχετα με την ρύθμιση.
Πάντα μιλώντας με παραδείγματα ,έχω έναν απ τους πρώτους Made in USA του Bradford Marsalis που όταν τον ακούω με κάποιες κεφαλές ή συνδυασμούς κεφαλών/βραχιόνων με κάνει να νυστάζω, ενώ σε άλλους με συνεπαίρνει.
Ανεξαρτήτως τύπου, μάζας, κ.λπ ,'ακούω' το 'αποτέλεσμα'.
Αυτό διαφέρει από αυτί σε αυτί ,ανεξαρτήτως τέλειου ζυγίσματος.
Σκεφτόσουν αναβελόνωση της παλιάς αν θυμάμαι καλά ...AT33 είχα για κάποιο διάστημα, αλλά δε με ικανοποίησε, μάλλον γιατί δεν ταιριάζει με το βραχίονα μου. Την έδωσα τελικά.
Δεν μπορείς να φανταστείς μέχρι που τον κουβάλησα αυτόν τον δίσκο.Την ποικιλία στην γεύση είναι που θέλω...
μπορείς να τρως κάθε μέρα παϊδάκια ;;
και αν μπορείς, κάνει ;;;
κρίμα να ακούς με λάθος συνδυασμούς και κακές ρυθμίσεις.. βγαίνουν λάθος συμπεράσματα έτσι, άσε που δεν το ευχαριστιέσαι.. μόνος σου το είπες...
Το ειχε αυτο η OC9 ,αλλα ως εκει. Δεν ειχε τιποτα αλλο ................. αναιμικη, χωρις σωματα , ψοφιες δυναμικες , ισχνες μεσαιες και μπασο ( οσο ειχε ) ζελε ...................Θυμάμαι ένα review του Hi Fi World στα 90ς που αναφερόταν στην έκταση των ΟC-09 1/2 στις ψηλές και τον 'αέρα' που 'έδιναν' σε πολλές ηχογραφήσεις.
Σαν ακιδες οχι , δεν ειναι καλυτερη.ειναι καλυτερη απο τις ML & SH ;
Λεγοντας αναβαθμιση , εννοω απο την σειρα VM95 , θα πηγαινα στη σειρα VM5xx ή VM7xxΓια ML ακιδα αν ηθελα, θα πηγαινα σαν καλη αναβαθμιση , στην VM540 ML , ή πιο πανω στην 740 ML που σαφως εχουν καλυτερες γεννητριες.
Είσαι της 'ποικιλίας' ,τουλάχιστον κατέληξες στην 'γεύση'?
Υπάρχουν 'σχολές' δεν αμφιβάλει κανείς σ αυτό άσχετα με την ρύθμιση.
Πάντα μιλώντας με παραδείγματα ,έχω έναν απ τους πρώτους Made in USA του Bradford Marsalis που όταν τον ακούω με κάποιες κεφαλές ή συνδυασμούς κεφαλών/βραχιόνων με κάνει να νυστάζω, ενώ σε άλλους με συνεπαίρνει.
Ανεξαρτήτως τύπου, μάζας, κ.λπ ,'ακούω' το 'αποτέλεσμα'.
Αυτό διαφέρει από αυτί σε αυτί ,ανεξαρτήτως τέλειου ζυγίσματος.
Την ποικιλία στην γεύση είναι που θέλω...
μπορείς να τρως κάθε μέρα παϊδάκια ;;
και αν μπορείς, κάνει ;;;
κρίμα να ακούς με λάθος συνδυασμούς και κακές ρυθμίσεις.. βγαίνουν λάθος συμπεράσματα έτσι, άσε που δεν το ευχαριστιέσαι.. μόνος σου το είπες...