Φωτογραφιες Κεφαλων Πικαπ

audio technica AT VM95EN.
Παρεληφθη πριν λιγες μερες και στρωνει . Κτυπα πολυ πιο πανω απο τα κυβικα της οπως λεχθηκε πολλες φορες απο πολλους.
Αποδιδει πληρως τα αναμενομενα για τον λογο αγορας της που σαφως ειναι να γλυτωνει ωρες απο τις πιο ακρινες κεφαλες μου , οταν οι ακροασεις ειναι χαλαρες και λιγοτερο απαιτητικες. Σε αρκουντως βαρυ κελυφος που χρειαζοταν, τα παει περιφημα.

1.jpg2.jpg

Last edited:
Ένα όμορφο video για την Jico η οποία είναι μία μικρή εταιρεία αλλά έχουν γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανταλλακτικών. Όπως πάντα με τους Ιάπωνες είναι ενδιαφέρον να παρατηρείς την διαφορετική από την δυτική νοοτροπία τους στα πάντα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

audio technica AT VM95EN.
Παρεληφθη πριν λιγες μερες και στρωνει . Κτυπα πολυ πιο πανω απο τα κυβικα της οπως λεχθηκε πολλες φορες απο πολλους.
Αποδιδει πληρως τα αναμενομενα για τον λογο αγορας της που σαφως ειναι να γλυτωνει ωρες απο τις πιο ακρινες κεφαλες μου , οταν οι ακροασεις ειναι χαλαρες και λιγοτερο απαιτητικες. Σε αρκουντως βαρυ κελυφος που χρειαζοταν, τα παει περιφημα.

View attachment 244169View attachment 244170
Την ακούω εδώ και μια βδομάδα για τον ίδιο λόγο, καθότι έχω σε μέτρια κατάσταση αρκετούς δίσκους, ενώ δανείζομαι και αγοράζω μτχ.
Πολύ καλή για την τιμή της πάνω σε Ittok ,αρκετά αναλυτική με καλό ρυθμό και σφιχτό και δυνατό χαμηλό.
Υπολείπεται απ τις Αurun Beta ,Beta S,Exact στην μεσαία περιοχή.
Είναι βέβαια άστρωτη με 15 ώρες παίξιμο περίπου.
Μ αρέσει.

Οπως ειπα, την πηρα για συγκεκριμενο σκοπο και γι αυτο τον σκοπο ειναι ιδανικη.
Αν σκεφτεις και το πλεονεκτημα των shibata & micro ridge ακιδων αν χρειαστει τοτε ειναι ιδανικη και για πιο απαιτητικες αναγκες.
Και σε μενα υπολειπεται αρκετων σε σχεση με τις πιο ακριβες μου, αλλα δεν ηθελα κατι πιο ακριβο αγοραζοντας την.
Αν αυξησεις και τη μαζα στον ΙΤΤΟΚ θα ακουγεται ακομα καλυτερα. Μην την υποτιμησεις/υποβαθμισεις επειδη ειναι φθηνη.

Ένα όμορφο video για την Jico η οποία είναι μία μικρή εταιρεία αλλά έχουν γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες ανταλλακτικών. Όπως πάντα με τους Ιάπωνες είναι ενδιαφέρον να παρατηρείς την διαφορετική από την δυτική νοοτροπία τους στα πάντα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

το νέο Denon και το αθάνατο ΜΚ2 είδα στις δοκιμές τους..

αν πρόλαβα να δω καλά στο Denon είχαν γεννήτρια shure ενώ στο Technics μια Stanton

Μου θυμίζει μια εκπομπή αφιερωμένη στην ωρολογοποιεία που η ακρίβεια στην πραγματική μέτρηση της ώρας παρέκκλινε ένα δεύτερο την ημέρα και μιλάμε για εποχές 2 αιώνων πριν.

Η VM95EN μ αρέσει κάθε μέρα και περισσότερο και κουμπωμένη σ ένα φθηνό phono.
Aυτό που παρατηρώ είναι η μικρότερη έκταση στα highs σε σχέση με τις 0C-09 που είχα δυο δεκαετίες πριν και μου προτάθηκαν από τον D.Price, αγόρασα δύο πριν την αλλαγή του millenium ..και μια AT 33 ..είχαν πιο 'εκτεταμένα' πρίμα ..και έμειναν στο συγκεκριμένο περιοδικό σαν Best Ever.
Ακόμα και σήμερα τις 'αναζητούν' κάποιοι..
Έχει δοκιμάσει κάποιος από τους χρήστες κεφαλών την φθηνότερη απ την νέα σειρά της AT 09?

Η VM95EN είναι πολύ ισορροπημένη κεφαλή, ιδιαίτερα στην κατηγορία της.Εκεινο που έχει μεγάλη σημασία για μένα, είναι ότι δεν κάνει πράγματα που να με ενοχλούν. Είναι πολύ καλή σε όσα κάνει και όπως είπα, τα κάνει ισορροπημένα. Και φυσικά, υπάρχουν και καλύτερες κεφαλές, αλλά στην κατηγορία της, αμφιβάλλω.
Κατά τη γνώμη μου, η audio technica με τις τιμες που εχει στη σειρά VM95 , αποδεικνύει ότι είναι η μεγαλύτερη δύναμη στις κεφαλές ΜΜ μέχρι και την πιο ψηλή κατηγορία τους.

Last edited:
Συμφωνώ..και είναι σχετικά φθηνή...
Ειδικά όταν κάνεις παραγγελίες μεταχειρισμένων δίσκων (μιας και βρήκα κάποιες άκρες).
Σκέφτομαι Sas για την v15 III.
o Kάτοχος της V 15 V μου ,έχει προβλήματα υγείας και δεν μου πάει να του προτείνω την αγορά...
Τον καταλαβαίνω καθώς περνώ το ίδιο μαρτύριο.

Συμφωνώ..και είναι σχετικά φθηνή...
Ειδικά όταν κάνεις παραγγελίες μεταχειρισμένων δίσκων (μιας και βρήκα κάποιες άκρες).
Σκέφτομαι Sas για την v15 III.
o Kάτοχος της V 15 V μου ,έχει προβλήματα υγείας και δεν μου πάει να του προτείνω την αγορά...
Τον καταλαβαίνω καθώς περνώ το ίδιο μαρτύριο.

με τις ζημιές που κάνεις σκέφτεσαι sas ;;;

πάρε Black Diamond (Nude Elliptical) της analogis και άσε τα μεταξωτά βρακιά.....

(για το καλό σου το λέω, θα κλαις λιγότερο αν την κουρέψεις)

• Like
Reactions: westsound
Η VM95EN μ αρέσει κάθε μέρα και περισσότερο και κουμπωμένη σ ένα φθηνό phono.
Aυτό που παρατηρώ είναι η μικρότερη έκταση στα highs σε σχέση με τις 0C-09 που είχα δυο δεκαετίες πριν και μου προτάθηκαν από τον D.Price, αγόρασα δύο πριν την αλλαγή του millenium ..και μια AT 33 ..είχαν πιο 'εκτεταμένα' πρίμα ..και έμειναν στο συγκεκριμένο περιοδικό σαν Best Ever.
Ακόμα και σήμερα τις 'αναζητούν' κάποιοι..
Έχει δοκιμάσει κάποιος από τους χρήστες κεφαλών την φθηνότερη απ την νέα σειρά της AT 09?
AT33 είχα για κάποιο διάστημα, αλλά δε με ικανοποίησε, μάλλον γιατί δεν ταιριάζει με το βραχίονα μου. Την έδωσα τελικά.