Ειτε συμφωνησετε ειτε οχι .....

, οι καλοι συνδυασμοι και οι σωστες ρυθμισεις ειναι εκ των ων ουκ ανευ .
Πάντως σ' ένα έντυπο περιοδικό τεύχος Νοεμβρίου που δεν έχω μαζί μου, γνωστός φανατικός αναλογικάριος γράφει (μπορείτε να το δείτε) , ότι ακόμα και να εφαρμοστούν κάποιοι τύποι που κυκλοφορούν στον ίντερνετ, υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις καλό ήχο ...κατά λέξη.
Βοηθήματα που ακολουθώ είναι έντυπα όπως ο ήχος και το Hi Fi knews ,Hi Fi World απ' τα early 80s που φυσικά αρχειοθετώ.
Και τα δύο πρώτα όμως κάποια χρόνια περιόρισαν την ύλη αναφορικά με τα πικάπ,ενώ το τρίτο φανατικά υποστήριζε με μηνιαία ύλη τα αναλογικά..είχε προβλέψει απ' τα μέσα 90ς την επιστροφή του βινυλίου..
Είχε και έχει ένθετα με επιστολές αναγνωστών, tweaking και για άλλη μια φορά θα το πω ότι η φρενίτιδα με το Garrard ξεκίνησε από αυτό με δημοσιεύσεις κατασκευής πλύνθων.
Το πρώτο τεύχος ξεκίνησε το 1992 , ιστορικό τεύχος,το αγόρασα στην Κοπεγχάγη και αυτό που μου έκανε και κάνει εντύπωση είναι η Ρότα που ακολουθεί τόσα χρόνια και που αφορά το κόστος απόκτησης ενός συστήματος.
Κάποιοι γελούσαν όταν στα 'Hi Fi World Favourites' περιελάμβανε κεφαλές όπως τις AT95 , Denon 103 που όλα σχεδόν τα υπόλοιπα έντυπα τα είχαν στην απ' έξω ( δεν είχε την v 15).
Το ίδιο έκανε και το έντυπο που έγραψε για τους τύπους.
Φυσικά η εξέλιξη της υπόθεσης βινύλιο τους δικαιώνει.
Η AT 09 1/2 δεν ήταν καλή χαμηλά,αλλά θυμάμαι στην έκδοση 3 το διόρθωσε, αλλά τότε άλλαξα πορεία.