Φωτογραφιες Κεφαλων Πικαπ

(y)

με μεγάλη κωλοφαρδία... !! :LOL:

έχει 4 προκαθορισμένες θέσεις για να βιδωθεί η κεφαλή.. εκεί που είναι πιο κοντά στο ιδανικό την βιδώνεις.
εμείς που θέλουμε 100% ακρίβεια, του ρίχνουμε σιχτίρια......
Δεν το αγοράζουμε καν. Πάμε για άλλα.

• Like
Reactions: aoratos
Πλεονέκτημα είναι αυτό τελικά.. καλύτερα σκέτες τρύπες για να κάνει ο χρήστης "κουμάντο" σε τι hs θα βάλει την κεφαλή.
Κυριως αν η ιδια η κεφαλη εχει σπειρωμα στο σωμα της.
Τωρα ...... αν εχει σπειρωμα και η κεφαλη και το χερουλι ................ :ROFLMAO:

Last edited:
Κυριως αν η ιδια η κεφαλη εχει σπειρωμα στο σωμα της.
Αυτό λέω ότι τελικά είναι μειονέκτημα.
Τωρα ...... αν εχει σπειρωμα και η κεφαλη και το χερουλι ................ :ROFLMAO:
Ίδια περίπτωση με το MG10
Εδώ ή θα καταστρέψεις το σπείρωμα στο χερούλι, ή θα βρεις χερούλι χωρίς σπείρωμα.

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Εδώ ή θα καταστρέψεις το σπείρωμα στο χερούλι, ή θα βρεις χερούλι χωρίς σπείρωμα.
Ή φτιαχνεις ενα αν εισαι μαζοχας ( που εσυ εισαι ) :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

20240724_131551 - Copy.jpg

Last edited:
  • Love
Reactions: vlad66
Δεν το αγοράζουμε καν. Πάμε για άλλα.

Προσωπικά συμφωνώ μιας και υπάρχουν πολλά καλά headshells στην αγορά, το πλεονέκτημα των ΑΤ είναι ότι από τα καλά είναι από τα φθηνότερα, τα υπόλοιπα είναι σε high end τιμές. Πάντως κι εγώ δεν έχω τολμήσει αγορά τέτοιου headshell, δεν έχω την όρεξη ν' ασχοληθώ τόσο πολύ με το ταίριασμα.

Άλλοι που έχουν όρεξη βρίσκουν την άκρη, στη φωτογραφία κάποιος τρύπησε το Yamaha (που είναι αντίστοιχης φιλοσοφίας) στο επάνω μέρος και έκανε την ζωή του εύκολη.

IMG_3688.JPG

Το κολαρο του κινειται στο armtube .Εχει και γραμουλες.
Η allen βιδα το κλειδωνει στη σωστη θεση.

• Like
Reactions: Kostas P.
Naga MP200 σε headshell audiocraft AS-12K

View attachment 246020

Η χρήση spacer δεν είναι απαραίτητη αφού έχει ήδη δοκιμαστεί στο μαύρο αδερφάκι του..
Να θυμίσω ότι έχω «τροποποιήσει» ελαφρώς τον μηχανισμό της κλίμακας στην vta του technics μου για να μπορεί ο βραχίονας να κατεβαίνει 1mm πιο κάτω από το «προβλεπόμενο».. αλλιώς το spacer θα ήταν υποχρεωτικό.

Η σωστή επιλογή σε βίδες και ροδέλες, θα προστατέψουν κεφαλή και headshell από φθορές..

View attachment 246021

Το overhang ήρθε εύκολα..

Οπτικά ο συνδυασμός είναι κ@ύλ@ (με το συμπάθειο)…..

View attachment 246027

χρωστάω φωτό της κεφαλής πάνω στο πικάπ.. το iphone με το οποίο έγραψα το πόστ, είναι ψυχοβγάλτης!
ανάθεμα στο μυαλό αυτουνού που το σχεδίασε......
πες μας και πως ακούγεται σε σχέση με τις Stanton ..
σήμερα ρώτησα αν είναι ακροάσιμη η νέα σειρά..

Έχω παίξει με AT-33SA και AT-OC9XSH σε REGA RP10. Προτιμώ τις AT33, θεωρώντας τες λίγο καλύτερες (πιο ζεστή τονικότητα) και αυτές δείχνουν τα προσόντα τους σχεδόν αμέσως. Οι OC9X θέλουν κάποιες ώρες στρώσιμο για να φανερώσουν τις αρετές τους .
Η καλύτερη της σειράς ΑΤ33 σε θέματα αναγνωστικότητας και ησυχίας στο αυλάκι είναι η AT-33PTG/II, που φέρει microline ακίδα.
Το μειονέκτημα των ΑΤ33 είναι ότι δεν έχουν σπείρωμα στις τρύπες για να βιδώνονται απευθείας στο headshell, όπως οι ART-X, OC9X, VM95.
η νέα σειρά OC 09 και συγκεκριμένα η φθηνότερη έχετε ακούσει;

το βάζω σ αυτό το θέμα επειδή για πολλούς γνωστούς μου απ' το παρελθόν αναλογικάριους είναι δύσκολο μονοπάτι.. και μιας και αναφερθήκαμε στις παλιές AT 09 και 33 που βέβαια ήταν καλύτερη χαμηλά και για μένα,οι πρώτες στην φωνή της Kate έδιναν ρέστα ψηλά σ αυτό το δύσκολο τρακ.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

έχω καιρό να αναρτήσω.
με πολύ καλό μεγενθυντικό βλέπω ότι έχει απόκλιση ενα χιλιοστό το VTA , αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω (αρκετές 'κατακέφαλες' έφαγα αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ).. παίζει καλά το συγκεκριμένο πάντρεμα,άστρωτη η κεφαλή , είμαι σίγουρος ότι θέλει ένα κλικ η μία ανάρτηση μετά το σετάρισμα που έκανα μετά από δύο χρόνια που άκουγα άλλα σετ.
Είναι δεδομένη η προτίμηση μου στις ΜC.
Αναμένω την Karma από retipping .
προφανώς παίζουν ρόλο η ψυχική διάθεση,οι εμπειρίες, τα lives ..το προσωπικό γούστο, κοντύτερα στις MC από όλη την μέχρι τώρα διαδρομή μου που περιλαμβάνει πολλές κεφαλές σε πολλά πλατό και οι εκ του σύνεγγυς ακροάσεις με παλιόφιλους...η 1042 ,αλλά και η 1012..

IMG_20250124_185818.jpg

Last edited by a moderator:
έχω καιρό να αναρτήσω.
με πολύ καλό μεγενθυντικό βλέπω ότι έχει απόκλιση ενα χιλιοστό το VTA , αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω (αρκετές 'κατακέφαλες' έφαγα αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ).. παίζει καλά το συγκεκριμένο πάντρεμα,άστρωτη η κεφαλή , είμαι σίγουρος ότι θέλει ένα κλικ η μία ανάρτηση μετά το σετάρισμα που έκανα μετά από δύο χρόνια που άκουγα άλλα σετ.
προφανώς παίζουν ρόλο η ψυχική διάθεση,οι εμπειρίες, τα lives ..το προσωπικό γούστο, κοντύτερα στις MC από όλη την μέχρι τώρα διαδρομή μου που περιλαμβάνει πολλές κεφαλές σε πολλά πλατό και οι εκ του σύνεγγυς ακροάσεις με παλιόφιλους...η 1042 ,αλλά και η 1012..
η 1022 είναι πολύ πολύ καλή και μερικοί λένε ότι είναι καλύτερη απ' την 1042..

Vlad ,έχω γνωστό που θα τον επισκεφτώ τον Μάρτιο που άλλαξε μια παλιά koetsu,λόγω παλαιότητας και μου λέει ότι έχει μείνει ικανοποιημένος με μια Sumiko.

• Like
Reactions: vlad66
έχω καιρό να αναρτήσω.

View attachment 246142

αυτή δεν είναι η Denon DL-110 ;;;

• Like
Reactions: westsound
πες μας και πως ακούγεται σε σχέση με τις Stanton ..
σήμερα ρώτησα αν είναι ακροάσιμη η νέα σειρά..

την άκουσα στου Γιώργου Κουν
εδώ όχι ακόμα....

τις Stanton τις άκουσα για πολύ λίγο εκεί.. έφυγα για το σπίτι μου γιατί ξέχασα την jico sas στην excel γεννήτρια που ενδιέφερε τον Γιώργο και πετάχτηκα να την φέρω.

όταν γύρισα ασχοληθήκαμε με την sas , με την zyx bloom3 και κάτι άλλες που δεν θυμάμαι τώρα.. μία από αυτές ήταν και η shure M97xE , αυτή την θυμάμαι...