Ναι,την έβαλα στην θέση της 95enαυτή δεν είναι η Denon DL-110 ;;;
Ναι,την έβαλα στην θέση της 95enαυτή δεν είναι η Denon DL-110 ;;;
Την γνώμη σου για τις grado?Ναι,την έβαλα στην θέση της 95en
μία prestige gold και μια prestige silver έχω..Την γνώμη σου για τις grado?
Αν ρωτάς εμένα, το κινητό είχε κλίση..Γιατι τοση κλιση στο headshell ?
Τώρα επανέρχομαι στο αναλογικό μετά από 1.5-2 χρόνια.Δικη σου ειναι η φωτογραφια του rega / clearaudio ?
Για τη φωτογραφια του Westsound λεω που η κεφαλη δεν ειναι παραλληλη στο headshell του βραχιονα.
Το σύστημα που με 'γεμίζει' έχει 'θέμα' όπως και τόσα πολλά Export/(GTi).Τώρα επανέρχομαι στο αναλογικό μετά από 1.5-2 χρόνια.
Το περίμενα ότι θα το αντιλαμβανόσουν 'αν μη τι άλλο'.
Διορθώθηκε μετά την φωτό, μια-δύο μέρες μετά ,ήταν 'ακουστή' η κλίση αυτή.. πολύ 'ακουστή' μάλιστα ..ειδικά με μια κεφαλή που είναι ευαίσθητη .
Δικη σου ειναι η φωτογραφια του rega / clearaudio ?
Για τη φωτογραφια του Westsound λεω που η κεφαλη δεν ειναι παραλληλη στο headshell του βραχιονα.

Οι γάτες αγαπούν αυτό το χρώμα,γι αυτό πρόσεχε...Μα με μπέρδεψες... έγραψες "κλίση στο headshell"
στον rega δεν μπορούμε να δώσουμε κλίση στο headshell και την φωτό του west δεν μπορούσα να την δω καλά από το κινητό για να "υποψιαστώ" ότι κάτι δεν πάει καλά (με την κεφαλή του).
έτσι υπέθεσα ότι για την δική μου "κλίση" ρώτησες...
Ευκαιρίας δοθείσης ας βάλω ξανά την naga , "τραβηγμένη" από γυναικείο χέρι με καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο χωρίς κλίση (πιστεύω).....
View attachment 246272
δεν νομίζω να μπορούν να διακρίνουν αυτό το χρώμα οι γάτες μου.. γενικά δεν "βασίζονται" στα χρώματα τα σαρκοφάγα, απ'όσο ξέρω κάποιες αποχρώσεις βλέπουν.Οι γάτες αγαπούν αυτό το χρώμα,γι αυτό πρόσεχε...
Η ρύθμιση πάντως VTA RB 300/250 βιδωτού σε arboard είναι μπελαλίδικη.
Έχω τον RB 300/OL με αντίβαρο δικό τους και λέω να το στείλω εκεί που έστειλα και το Κινέζικο SUT πριν 2 βρομάδες.
σε σύγκριση με το Technics, ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα άλλα φαίνονται μπελαλίδικα στην ρύθμιση της VTA
Wanna bet;
Βάλε ένα "σχεδόν" γιατί κάποιοι έχουμε τον audiomods.![]()
Στο δικό μου γυρίζω δεξιόστροφα τον επιλογέα κατά 0,5mm.
Έχει ρύθμιση ανά 0,1mm.
O origin live δεν θυμάμαι αν έχει βαθμομέτρηση.
Όχι, γιατί μετά θα είχα και πολλές κεφαλές.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.