Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Φίλοι μου αγαπημένοι.
Πρώτα ο Θεός Σάββατο θα είμαι Αθήνα για το τρέξιμο.
Κυριακή πρωί είμαι διαθέσιμος για όπου θέλετε για φωτογραφική εξόρμηση ή για συνάντηση(τι φωτογράφοι είμαστε χωρίς μηχανές).
Θα μείνω Κάτω Πατήσια εκτός αν αλλάξει κάτι και πάω στον Πειραιά.
Θα αναχωρήσω από Ραφήνα 22:45 για να προλάβω να δω και κανένα απογευματινό σινεμαδάκι αν βολέψει.

Τελικά ο Θεός ορίζει και το σκ αυτό δεν μπορώ να είμαι Αθήνα.
Πριν μια ώρα έφυγε ή Θεία μου.
Ξέρω τα αγαθά σας αισθήματα και θα ήθελα να μην αλλάξουμε εδώ τη φυσιογνωμία του νήματος.
Όποιος θέλει κάτι παραπάνω ας μου το στείλει σε μήνυμα.
Σας ευχαριστώ.

Έχει περάσει κανένας μήνας τουλάχιστον από τότε που μπήκα τελευταία φορά στο νήμα της φωτογραφίας. και λόγω του μπαν, αλλά και των πολιτικών εξελίξεων.

Χρωστάω τις φωτογραφίες από τα Αναφιώτικα... να δούμε αν μπορέσω μέχρι τέλος της εβδομάδας... πρέπει να ήταν και η τελευταία φορά που έπιασα την μηχανή τότε...

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Κι άλλοι χρωστάνε από διάφορα μέρη αλλά συγχωρούνται λόγω εποχής και καταστάσεων...

Αδέλφια Θεού θέλοντος από αύριο μέχρι την Κυριακή θα είμαι στην Αθήνα με γυναίκα και παιδιά.:smash:
Κανένα βραδάκι όμως αν θέλετε θα τους βάλω από νωρίς για ύπνο και μπορούμε να βρεθούμε για καφεδάκι,φαγητάκι ή ποτάκι.

Re: Αεροπλάνα και Aviation

Οπως καταλάβατε, ετοιμάζομαι για το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής.

DSC_4663_zpstndpwif1.jpg

Καλή επιστροφή φίλε μας, Τετάρτη επιστρέφω κι εγώ. Ψήνεσαι για καφεδάκι (κι όποιος άλλος θέλει φυσικά)?

Τέλεια. Και μου έχει λείψει ο Freddo !! Εγω φτάνω την Τετάρτη το μεσημέρι. Από την επόμενη είμαι διαθέσιμος

Μεσα για καφε και εγω αν δεν ειμαι βάρος!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Αεροπλάνα και Aviation

Πόσα κιλά είσαι γιατρέ;
Εγώ 93 :flipout:
Δημόσια είναι η πρόσκληση, άρα υποθέτω ότι "όλοι οι καλοί χωράνε "

Χαχα και εγω κάπου εκεί ειμαι!

Sent from my iPhone using Tapatalk