Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Οπως πάντα αφού ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν εγώ Πέμπτη ή Παρασκευή θα ξέρω τι ώρες μπορώ οπότε δηλώνω συμμετοχή με επιφύλαξη. Χαλάει λίγο καιρός οπότε να δούμε το μέρος αν και η πρόγνωση δεν δείχνει βροχές εως το απόγευμα της Κυριακής. Σαν ιδέα για συζήτηση πρόσφατα πήγα αργα το απόγευμα στο Ιδρυμα Νιάρχου και μου φάνηκε πολύ ωραία βόλτα για φωτογραφία αν και με περιορισμένες λύσεις σε καφέ

Εγώ έχω έλθει ήδη και είμαι σε σταδιο προσαρμογής (με σουβλάκια, freddo, Greek TV κλπ)

Αναμένουμε και τον Δημήτρη να επαναπατριστεί ..

Όσο για νιάτα τώρα δεν βλέπω να μας αφορά η αναφορά

Απάντηση: Re: Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Μιας και πλησιαζει το ΣΚ καλό ειναι να οριστεί τόπος και χρόνος για να προγραμματίσει ο καθένας τον χρόνο του και να δεί αν θα καταφερει ναρθει...

Μια ιδέα είναι να πάμε Divani στην έκθεση αλλά θα μας βγεί λίγο ακριβός ο καφές ... εκτός αν έχει προβλέψει έκπτωση η διαχείρηση και δεν μας ενημέρωσε...:flipout:

Παιδιά οι τιμές ειναι τελείως νορμαλ,θα μας έχουν καφέ ακριβώς έξω απο τις αίθουσες όπως καθε χρόνο.
Θα χαρούμε πολυ να σας δούμε!

(και να δούμε και τις μηχανές και τι δουλεια κάνετε live,θα υπάρχει πολυ υλικό να τραβηξετε! )

Για τους καπνίζοντες έχει μπαλκόνια (μερικοί-μερικοί εκεί την έβγαλαν πέρυσι :flipout: ),το πάρκινγκ είναι μεν θέμα αλλά Κυριακή είναι πιο χαλαρά.

Re: Απάντηση: Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Καρεκλίτσες κουβεντούλα και καλή παρέα, οι εκθέσεις είναι άλλο φρούτο.

Kαταρχήν ας το δούμε σαν θέμα!
Μια μεγάλη αίθουσα γεμάτη κόσμο, μια έκθεση hi-fi (ακουστικών) και δεν θα ακούγεται κίχ!!!!
Όπως και να ´χει είναι φελινικό το σκηνικό!:earmuffs:

Και οι καπνίζοντες;
Το παρκάρισμα;
Βόρεια είχαμε πάει με το Δημήτρη σε ένα πολύ καλό καφέ.

Όταν λες πολύ καλό καφέ, εννοείς τη θεά ... από τα μπαλκόνια ; :flipout: (Χαλάνδρι )

Ότι και να αποφασίσουμε , πρέπει να το επισπευσουμε. Η Κυριακή είναι πολύ κοντά μας.
Εγώ έχω πάρει ήδη 2ωρη άδεια εξόδου από τον "λοχαγο" για την Κυριακή. Μην πάει χαμένη !

Ότι και να αποφασίσουμε , πρέπει να το επισπευσουμε. Η Κυριακή είναι πολύ κοντά μας.
Εγώ έχω πάρει ήδη 2ωρη άδεια εξόδου από τον "λοχαγο" για την Κυριακή. Μην πάει χαμένη !

Και εγώ το ίδιο έχω baby sitting (τη μητέρα μου γιατι η αδερφή μου παει μονοήμερη) , αν θυμαμαι καλά στο χώρο της εξωτερικής πισίνας στο roof garden του ξενοδοχείου (αν είναι ακόμη ανοιχτή, να δούμε τι ωρες λειτουργεί και αν έχει είσοδο) λειτουργεί μπαρ και έχει φοβερή θέα Ακρόπολη, αν μάθουμε ότι είναι ανοιχτό (μπορει να ρωτήσει η ΓΔ?) περνάμε απο την έκθεση να χτυπήσουμε κάρτα, να βγάλουμε καναδυό φωτό και να φάμε απο τα ταπεράκια τυροπιτάκια και ότι άλλο εχουν προβλέψει :drool1: και ανεβαϊνουμε πάνω να κάνουμε τα πούρα μας ...:ernaehrung004:

για το Πάρκιν Κυριακή πρωί θα τα βολέψουμε, κεντρικό σημείο είναι και για Βόρειους και για Νότιους, αν το μέρος δεν βολευει τον Κώστα που είναι το τιμώμενο πρόσωπο ή εχει κάποια άλλη προτίμηση θα τη σεβαστούμε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Last edited:
Την Κυριακή θα γίνει και η όμορφη εκδήλωση με τα παλαιά αυτοκίνητα. Ως απόσταση, εμένα μου είναι αρκετά μακριά από το Χαλάνδρι που μένω, αλλά είχα πάει στην περσινή εκδήλωση και μου άρεσε πάρα πολύ. Εαν υπάρχει ενδιαφέρον, η πρωινή βόλτα είναι πολύ άνετη για parking, Cafe και δεν θα έχει κόσμο (πχ 9:30 - 11:00).

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=663003&catid=43

Απάντηση: Re: Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Εγω μέσα εϊμαι και για ΦΛοίσβο, να ενημερώσω όμως ότι αν δεν γίνει πρωϊ πρωί η συνάντηση θα πήξει απο κόσμο μετά και χωρίς την παρουσία των αυτοκινήτων και όχι καφέ δεν θα πιούμε ούτε να χαιρετηθοϋμε δεν θα προλάβουμε...

Από ότι καταλαβαίνω μιλάμε για 2 περιπτώσεις, Φλοίσβο για νωρίς ή την έκθεση ακουστικών. Η 2η να ξέρετε ότι έχει το μείον του πολύ δύσκολου parking, αλλά με λίγο περπάτημα πας από αυτό απέναντι από την Εθνική πινακοθήκη...