Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Επειδή πλησιάζει η Κυριακή, συμφωνούμε για κάπου όλοι ή έστω οι πολλοί? Θέλετε να πούμε απόψεις και να μετρήσουμε κουκιά?

Ναι νομίζω οτι πρέπει να γίνει μια καταμέτρηση.

Για τι ώρα λέμε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κυριακη πρωι κατα 11 στα βορεια ιδανικα ή κεντρο ψηφιζω εγω. Βεβαια δεν ειμαι ακομη 100% σιγουρος αρα την ψηφο μου βαλτε την μιση. :p

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Κυριακή πρωί κι εγώ.
Τότε πιστεύω θα υπάρχει η μεγαλύτερη συμμετοχή.

Αν δεν είναι για Φλοισβο (που έχει ένα φωτογραφικό ενδιαφέρον ) , θα έλεγα στην έκθεση ακουστικων για να εμψυχωσουμε και τους συναδέλφους του ήχου, που είναι και "δικοί μας άνθρωποι ".

Θα ακολουθήσω όμως την παρέα όπου κι αν πάει τελικά.

Είμαι Αθήνα για σήμερα το βράδυ.
Μένω Χαλάνδρι απέναντι από το Ιασώ General.
Οποίος γουστάρει να πιούμε ένα καφέ μου λέει.

Απάντηση: Re: Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Καλά την Κυριακή θάχουμε μετρήσει κουκιά για την άλλη Κυριακή :BDGBGDB55: λοιπόν παλικάρια 9.30 Φλοίσβο μπορείτε όλοι ? Η πρώτη επιλογή γιατί μετά θα γίνει χαμός...
Δευτερη επιλογή στις 11.00 στην έκθεση ...
Ψηφίστε 1 ή 2 να τελειώνουμε...εγω ρίχνω λευκό, σε ότι αποφασίσετε είμαι μέσα αρκεί να ξέρω την ώρα να πάρω την δίωρη μου :slapface:

Δυστυχώς κοιμάμαι ξημερώματα το νωρίς είναι απαγορευτικό για μένα.
Κυριακή πρωί 11 στα βόρεια.

Δυστυχώς κοιμάμαι ξημερώματα το νωρίς είναι απαγορευτικό για μένα.
Κυριακή πρωί 11 στα βόρεια.

Συμπάθα με κατανοώ για το πρωινό ξύπνημα αν δουλευεις αργά, το βόρεια όμως που κολάει ? αν ο καθένας μας βάλει ως όρο το τετράγωνο γύρω απο το σπίτι του δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ , οι επιλογές είναι οι δϋο που αναφέρθηκαν, τρίτη δεν υπάρχει ... πέρνω εγώ την πρωτοβουλία να το πώ γιατι ειδάλως δεν θα θα γίνει συνάντηση έτσι όπως το πάμε ...

Τελευταία επιλογή αν δεν τα βρίακούμε ...αν θελει ο Δημήτρης και ο Κώστας που το ξεκίνησαν να τηλεφωνηθούν και απλά να μας ανακοινώσουν που και ποτε και όποιος μπορεί έρχεται.

Δεν κατοικώ βόρεια, το επέλεξα γιατί αρκετοί είναι από εκεί ... αν θυμάμαι καλά τουλάχιστον τέσσερα άτομα και ο ένας έχει δίωρη άδεια.

Μα ο ιδιος δεν κόλλησε οπότε ας μιλήσει ο καθένας για τον ευατό του , μην το κανουμε πιο δυσκολο .. αν το παρουμε αναλογικά το κέντρο βολευει όλους γιατι μοιράζονται οι αποστασεις.

Έτσι είναι πράγματι, οπότε καλό είναι να βάλουμε μια τοποθεσία κάπου κεντρικά, με εύκολη πρόσβαση και μια πιό "κυριακάτικη" ώρα. Με λίγα λόγια σημασία έχει να μαζευτούμε όσο περισσότεροι, και θα περάσουμε καλά όπως πάντα - είμαστε υπεράνω τόπου και χρόνου εμείς! :2thumb22sup:

Τα συνηθισμένα με εύκολη πρόσβαση και κάποιο φωτογραφικό ενδιαφέρον:

- Ακρόπολη (στην οδό Μακρυγιάννη, εμπρός στον σταθμό του μετρό)
- Μοναστηράκι (στην πλατεία, ως άνω)
- Σύνταγμα ( >> >> , >>)

...συμπληρώστε αν έχετε κάποια αντίστοιχα εύκολη

Ώρα 10.30' - 11.00', ούτε πολύ νωρίς - ούτε αργά, ώστε να βολευτούν οι ξενύχτηδες αλλά και όσοι έχουν μεσημεριανές υποχρεώσεις. Αν κάποιοι δεν προλάβουν, μας βρίσκουν και εν κινήσει, το έχουμε ξανακάνει...

edit: ξέχασα να πω την άποψή μου: Ακρόπολη ή Σύνταγμα για καφέ, και μετά ροβολάμε σιγά-σιγά την (όποια) κατηφοριά προς Μοναστηράκι όπου όσοι πεινάμε τσιμπάμε ένα κάτι τις... :drool1:

Κυριακή στο Σύνταγμα 10:30.
OK by me.
Λογικά αύριο παραλαμβάνω και το νέο μου ... οικονομικο "παιχνίδι" και θα θελα να το δοκιμάσω.
( Η D750 έγινε μηχανή ...studio πλέον)

Εγώ θαμαι με scooter οπότε δεν έχω θέμα πρόσβασης.
(Μόνο να μην ανοίξουν οι ουρανοί όπως πριν από λίγο. Έφτασα σπίτι με την ψυχή στο στόμα ντυμένος σαν ΟΥΚ :flipout: )