Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

Re: Αεροπλάνα και Aviation

Καλή επιστροφή φίλε μας, Τετάρτη επιστρέφω κι εγώ. Ψήνεσαι για καφεδάκι (κι όποιος άλλος θέλει φυσικά)?

Μεσα και γω! Μονο στειλτε ενα πμ μη το χασω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Αεροπλάνα και Aviation

Για Σ/Κ μιλάμε ;;;
Αν είναι να γίνει, ας ανοίξει ένα νήμα ή ας γίνει μέσω PM.
Μην ξεχειλωσουμε άλλο εδώ το offtopic :damnyou:

Απάντηση: Re: Αεροπλάνα και Aviation

Καλή επιστροφή φίλε μας, Τετάρτη επιστρέφω κι εγώ. Ψήνεσαι για καφεδάκι (κι όποιος άλλος θέλει φυσικά)?

Λειπει ο Μάρτης απο τη Σαρακοστή ... μέσα και εγω και σας εβαλα στο παρόν νήμα για να προτείνει ο Κώστας χώρο και χρόνο... αν έρθει και ο Δημήτρης και ο Ηλίας θάχετε την ευχή και την κατάρα να μας τα :huh2::huh2::musicus: κατ' ιδίαν ...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Αεροπλάνα και Aviation

αν έρθει και ο Δημήτρης και ο Ηλίας θάχετε την ευχή και την κατάρα να μας τα :huh2::huh2::musicus: κατ' ιδίαν ...

Να φωναξουμε και το "αφεντικο" τοτε...
Ειναι λιγο μακρια βεβαια, αλλα "εμεις τα κακομοιρα, εντολες εκτελουμε" :flipout::grandpa::slapface:

Από Τετάρτη κι εγώ Ελλάδα, να προτιμήσουμε Κυριακή για να είμαστε όσο πιο πολλοί γίνεται!

Απάντηση: Re: Φωτογραφικές συναντήσεις στην Αθήνα

ας έρθει και ο δράκουλας απο τον κάστρο του :grinning-smiley-043... θα χαρώ να τον γνωρίσω .... και από κοντά ...

Κυριακή είναι μια χαρά και μιας και ο Κώστας έρχεται απο παραλίες μην αρπαξει κανενα συνάχι αν θελετε κανονίζω και μπουφέ στα νότια ...:ernaehrung004: βέβαια ο τελικός λόγος ανήκει στο τιμώμενο πρόσωπο που μας χάρισε υπέροχες φωτογραφίες απο το επαγγελματικό ταξίδι του ...

Δεν είναι prive club το avclub.gr, ούτε κανείς από εμάς είναι ψωνισμενος ώστε να μην θέλει τον άλλο στην παρέα.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ !

Γκουχ... Στραβοκαταπια ...
Τις προηγούμενες φορές ...
Να σας πάω στο Άλσος Στρατού στην Κατεχάκη, να βγάλουμε τα ... όπλα να κάνουμε κόντρες;
Έχει ένα Cafe για γονείς (Ya) και δίπλα παιδική χαρά.
Καταλαβαίνετε :flipout:

Last edited: